Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vau kokiu fainu jus cia emociju pridejusios. Gera akims ir sielai bigsmile.gif Na bet nesupykit pagadinsiu as cia ziauriai vaizda su savo 5ND doh.gif Gal dabar kas gavosi ir su dirbtiniu? (auto, p. auto ir rankinis). Keliu vel per radikala nes Flickr nedrauauja sad.gif
user posted image
Atsakyti
Na mano atnesta foto i emociju zaidima gana banali, taciau emocija kaip ir yra.
wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 08, 23:40)
wink.gif

As kaip tik ja ziurejau flickr ir pagalvojau, kad labai tiktu emociju zaidimui smile.gif Man patinka smile.gif
Atsakyti
wink.gif

bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 08 rugpjūčio 2011 - 22:44
Na as dar pora vaikuciu turiu, gal jie ir prie emociju visai tiktu g.gif Ir siaip idomi jusu nuomone apie sias foto ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Vintage summer

Labai lauksiu visu nuomoniu. Kas netingit, uzsukit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 20:00)

As ispletociau ideja ir padaryciau viska suplanuotai. Labai mielai atrodo toks lyg netycia i fona ilindes herojus, su neiprasta poza. Ir siaip sutinku- vyras tikrai pozavo biggrin.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:42)

ai, tiesa, man laaabaaai patiko levap85 nuotrauka emocijų tema. labai labai. ir noisy-B močiutė fain.

ai, beje, maždaug už dviejų savaičių planuoju naują sesiją su šio modeliuko sesute.

Aciu! 4u.gif
O seses panasios? Skirtingos? Tavo vietoj bandyciau daryti fs su abiem. Turetu idomiai gautis.
Si foto man patinka. Jau kazkada lyg ir sakiau bet pavydziu modeliuko blush2.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 08, 22:10)

[b]

O šiaip nekenčiu krepšinio  biggrin.gif

Nekenti krepsinio? As tai jam toks abejingas, kad net gaila svaistyti jegas neapykantai lotuliukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 08, 22:15)
je'taime, nuostabus modeliukas...

ir aš su nuotraukėle... man labai miela... žiūriu visą vakarą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tinka ir emocijoms, manau

Emocija tikrai yra! Tik man kliuna plauku sruogos kurios atrodo lyg suslapusios blush2.gif

wink.gif

Cia yra ne tik emocija, bet ir labai graziai pagautas judesys thumbup.gif LABAI patinka smile.gif

P.S. Nespeju... Guodzia tik tai, kad ne as vienas lotuliukas.gif
P.S.S. Aciu visoms uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ziauriai nespeju, as ryt viska pakomentuosiu ir paziuresiu, pazadu.
Ziurekit, man labai patinka ideja, bet labai sparciai temo ir niaukesi ir gavosi ziauriai tamsu.Bet-man LABAI patinka ideja.Ar gali si nuotrauka gyventi ar kokybe viska sugadino?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 01:06)
Ziurekit, man labai patinka ideja, bet labai sparciai temo ir niaukesi ir gavosi ziauriai tamsu.Bet-man LABAI patinka ideja.Ar gali si nuotrauka gyventi ar kokybe viska sugadino?

as tai pakartociau sia minti. nes dabar man akis paskausta nuo to tamsumo. ir gal zieda siek tiek auksciau reiktu deti? nes daba ir i zieda zemai norisi ziuret, ir i viedus auksciau.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 23:21)

dekui. sia zinau. kazkas dar kita linka buvo idejes..
Papildyta:
radau biggrin.gif CIA
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 07:32)
as tai pakartociau sia minti. nes dabar man akis paskausta nuo to tamsumo. ir gal zieda siek tiek auksciau reiktu deti? nes daba ir i zieda zemai norisi ziuret, ir i viedus auksciau.

Perdarysiu visa fs.
O del padeties-as dariau trikampi-ziedas-veidai, tai auksciau nekelsiu.Nors visaip pabandysiu, aciu:)
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 08 08, 21:13)

Klausei praeitoj temoj kokia juostele fotkinau mirksiukas.gif su CENTURIA 200.
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 08, 23:20)

dar Kikirike kokia nuotrauka rodai man  vis patinka  bigsmile.gif  4u.gif

dėkui blush2.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 08, 23:24)
Jungiuosi prie jusu su emocijom smile.gif

patinka thumbup.gif

wink.gif

patinka ir ši ir kitos su mergaitė,visa fs, na šiuo atveju labai tiko actionas thumbup.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 08, 23:45)
Na as dar pora vaikuciu turiu, gal jie ir prie emociju visai tiktu g.gif  Ir siaip idomi jusu nuomone apie sias foto  ax.gif

na va kaip fainai

QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 01:06)

ėėė,man patinka thumbup.gif įdėja gerai, perdaryčiau kai šviesiau būtų 4u.gif
Atsakyti