Vau kokiu fainu jus cia emociju pridejusios. Gera akims ir sielai Na bet nesupykit pagadinsiu as cia ziauriai vaizda su savo 5ND Gal dabar kas gavosi ir su dirbtiniu? (auto, p. auto ir rankinis). Keliu vel per radikala nes Flickr nedrauauja
Na mano atnesta foto i emociju zaidima gana banali, taciau emocija kaip ir yra.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 08, 23:40)
As kaip tik ja ziurejau flickr ir pagalvojau, kad labai tiktu emociju zaidimui Man patinka
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 20:00)
As ispletociau ideja ir padaryciau viska suplanuotai. Labai mielai atrodo toks lyg netycia i fona ilindes herojus, su neiprasta poza. Ir siaip sutinku- vyras tikrai pozavo
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:42)
ai, tiesa, man laaabaaai patiko levap85 nuotrauka emocijų tema. labai labai. ir noisy-B močiutė fain.
ai, beje, maždaug už dviejų savaičių planuoju naują sesiją su šio modeliuko sesute.
Aciu!
O seses panasios? Skirtingos? Tavo vietoj bandyciau daryti fs su abiem. Turetu idomiai gautis.
Si foto man patinka. Jau kazkada lyg ir sakiau bet pavydziu modeliuko
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 22:10)
Nekenti krepsinio? As tai jam toks abejingas, kad net gaila svaistyti jegas neapykantai
QUOTE(paprasta @ 2011 08 08, 22:15)
je'taime, nuostabus modeliukas...
ir aš su nuotraukėle... man labai miela... žiūriu visą vakarą tinka ir emocijoms, manau
ir aš su nuotraukėle... man labai miela... žiūriu visą vakarą tinka ir emocijoms, manau
Emocija tikrai yra! Tik man kliuna plauku sruogos kurios atrodo lyg suslapusios
Cia yra ne tik emocija, bet ir labai graziai pagautas judesys LABAI patinka
P.S. Nespeju... Guodzia tik tai, kad ne as vienas
P.S.S. Aciu visoms uz komentarus
Merginos, ziauriai nespeju, as ryt viska pakomentuosiu ir paziuresiu, pazadu.
Ziurekit, man labai patinka ideja, bet labai sparciai temo ir niaukesi ir gavosi ziauriai tamsu.Bet-man LABAI patinka ideja.Ar gali si nuotrauka gyventi ar kokybe viska sugadino?
Ziurekit, man labai patinka ideja, bet labai sparciai temo ir niaukesi ir gavosi ziauriai tamsu.Bet-man LABAI patinka ideja.Ar gali si nuotrauka gyventi ar kokybe viska sugadino?
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 01:06)
as tai pakartociau sia minti. nes dabar man akis paskausta nuo to tamsumo. ir gal zieda siek tiek auksciau reiktu deti? nes daba ir i zieda zemai norisi ziuret, ir i viedus auksciau.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 23:21)
dekui. sia zinau. kazkas dar kita linka buvo idejes..
Papildyta:
radau CIA
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 07:32)
as tai pakartociau sia minti. nes dabar man akis paskausta nuo to tamsumo. ir gal zieda siek tiek auksciau reiktu deti? nes daba ir i zieda zemai norisi ziuret, ir i viedus auksciau.
Perdarysiu visa fs.
O del padeties-as dariau trikampi-ziedas-veidai, tai auksciau nekelsiu.Nors visaip pabandysiu, aciu:)
QUOTE(laurx @ 2011 08 08, 21:13)
Klausei praeitoj temoj kokia juostele fotkinau su CENTURIA 200.
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 08, 23:20)
dėkui
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 23:24)
patinka
patinka ir ši ir kitos su mergaitė,visa fs, na šiuo atveju labai tiko actionas
QUOTE(JEma @ 2011 08 08, 23:45)
Na as dar pora vaikuciu turiu, gal jie ir prie emociju visai tiktu Ir siaip idomi jusu nuomone apie sias foto
na va kaip fainai
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 01:06)
ėėė,man patinka įdėja gerai, perdaryčiau kai šviesiau būtų