QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:25)
Aciu labai uz komentara, be ju sunkiau tobuleti
Pilnai sutinku del koliazo tragedija..bet del emociju..jis ir atsistoja, ir sokineja, reikia - paploja ar svelniai nusikeikia..cia tik viena pagauta akimirka kai vyras ziuri kasi, o zmona eilini vakara mokosi fotografuoti..jis net nebepastebi kada as ji pyskinu, priprato ir jo nebeerzina tai kaip kad erzino pradziu pradzioj.. cia tikrai nesuvaidintas kadras, bo jam to suvaidinti nepavyktu aplamai, jis paprasytas nemoka pozuoti
Bet jei ka si foto prajuokino ar kam patiko labai malonu ..
Ech... Norėjau pasakyti... Dabar pabandysiu kitaip. Pilnai sutinku del koliazo tragedija..bet del emociju..jis ir atsistoja, ir sokineja, reikia - paploja ar svelniai nusikeikia..cia tik viena pagauta akimirka kai vyras ziuri kasi, o zmona eilini vakara mokosi fotografuoti..jis net nebepastebi kada as ji pyskinu, priprato ir jo nebeerzina tai kaip kad erzino pradziu pradzioj.. cia tikrai nesuvaidintas kadras, bo jam to suvaidinti nepavyktu aplamai, jis paprasytas nemoka pozuoti
Bet jei ka si foto prajuokino ar kam patiko labai malonu ..
Koliažą čia mažiausiai aptarinėti reiktų. Man kaip tik labiausiai kliūna emocijos. Nesvarbu kiek užtrukai fotografuodama, tą tik pati žinai, žiūrovui visai tas neįdomu. Rodai sirgalių ar ne? Man tai primena mano vyro darbovietę, kur laukia darbuotojai savo darbo tamsiam kambariuke, ateina kažkas su fotiku, o anas žiūri TV. Tas su fotiku jį fotografuoja, o televizoriaus žiūrėtojas ir sako: - Ei, nu baik.. Nu nefotkink, nu, aš žiūriu teliką.
Juda jo ranka, nieku gyvu nepatikėčiau, kad taip žiūrimas krepšinis. Vadinasi, kaip minimum (maksimum - krepšinio, kambario, TV detalės) privalai palaukti įvairesnių sirgaliaus judėjimo taškų, keli kadrai iš eilės nėra įdomūs bent jau taip pateikti...
Žodžiu, pamąstyk. Esu mačiusi nejudančių žmonių, bet su mintimis, aiškiomis emocijomis.
Sakau teisybę kaip man atrodo, gali aišku nekreipti dėmesio
Labos.