Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:25)
Aciu labai uz komentara, be ju sunkiau tobuleti 4u.gif
Pilnai sutinku del koliazo doh.gif tragedija..bet del emociju..jis ir atsistoja, ir sokineja, reikia - paploja ar svelniai nusikeikia..cia tik viena pagauta akimirka kai vyras ziuri kasi, o zmona eilini vakara mokosi fotografuoti..jis net nebepastebi kada as ji pyskinu, priprato ir jo nebeerzina tai kaip kad erzino pradziu pradzioj.. 4u.gif cia tikrai nesuvaidintas kadras, bo jam to suvaidinti nepavyktu schmoll.gif aplamai, jis paprasytas nemoka pozuoti
Bet jei ka si foto prajuokino ar kam patiko labai malonu biggrin.gif  4u.gif ..
Ech... Norėjau pasakyti... Dabar pabandysiu kitaip.
Koliažą čia mažiausiai aptarinėti reiktų. Man kaip tik labiausiai kliūna emocijos. Nesvarbu kiek užtrukai fotografuodama, tą tik pati žinai, žiūrovui visai tas neįdomu. Rodai sirgalių ar ne? Man tai primena mano vyro darbovietę, kur laukia darbuotojai savo darbo tamsiam kambariuke, ateina kažkas su fotiku, o anas žiūri TV. Tas su fotiku jį fotografuoja, o televizoriaus žiūrėtojas ir sako: - Ei, nu baik.. Nu nefotkink, nu, aš žiūriu teliką.
biggrin.gif
Juda jo ranka, nieku gyvu nepatikėčiau, kad taip žiūrimas krepšinis. Vadinasi, kaip minimum (maksimum - krepšinio, kambario, TV detalės) privalai palaukti įvairesnių sirgaliaus judėjimo taškų, keli kadrai iš eilės nėra įdomūs bent jau taip pateikti...
Žodžiu, pamąstyk. Esu mačiusi nejudančių žmonių, bet su mintimis, aiškiomis emocijomis.

Sakau teisybę kaip man atrodo, gali aišku nekreipti dėmesio biggrin.gif
Labos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 rugpjūčio 2011 - 21:40
ir daaaar kažkiek (ne)naujo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 23:37)
Ech... Norėjau pasakyti... Dabar pabandysiu kitaip.
Koliažą čia mažiausiai aptarinėti reiktų. Man kaip tik labiausiai kliūna emocijos.  Nesvarbu kiek užtrukai fotografuodama, tą tik pati žinai, žiūrovui visai tas neįdomu.  Rodai sirgalių ar ne?  Man tai primena mano vyro darbovietę, kur laukia darbuotojai  savo darbo tamsiam kambariuke, ateina kažkas su fotiku, o anas žiūri TV. Tas su fotiku jį fotografuoja, o televizoriaus žiūrėtojas  ir sako: - Ei, nu baik.. Nu nefotkink, nu, aš žiūriu teliką.
biggrin.gif

Juda jo ranka, nieku gyvu nepatikėčiau, kad taip žiūrimas krepšinis. Vadinasi, kaip minimum (maksimum - krepšinio, kambario, TV detalės) privalai palaukti įvairesnių sirgaliaus judėjimo taškų, keli kadrai iš eilės nėra įdomūs bent jau taip pateikti...
Žodžiu, pamąstyk. Esu mačiusi nejudančių žmonių, bet su mintimis, aiškiomis emocijomis.

Labos,

Prajuokinai lotuliukas.gif Gerule tu 4u.gif mirksiukas.gif
Supratau 4u.gif
per Europos vyru krepsinio cempionata ziuresime kasi lauke, issinese tv i lauka, bus daugiau vyru, tad laukite tesinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:42)
ir daaaar kažkiek (ne)naujo  smile.gif

patinka 4u.gif
Atsakyti
Emociju tema ax.gif Absoliuciai buitine nuotrauka blush2.gif, ir fotografuota greitai, kol kadras nepabego, bet man patinka emocija, abu atrodo vienodai susidomeje, kas cia vyksta...

user posted image

Kikirike, as i sita tavo negaliu atsiziureti, man ji labai patinka... wub.gif

paprasta, labai grazi mergytes nuotrauka - o jau tas nuosirdus rimtumas, koks tik vaikystej ir tebuna... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 08, 22:45)

Kikirike, as i sita tavo negaliu atsiziureti, man ji labai patinka...  wub.gif 

dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:15)
kažkas naujo smile.gif nors irgi ne visai biggrin.gif čia šiaip, apie fotosesijų ypatumus biggrin.gif ir į emocijų temą gal tiks.

Miss Mustachio priminė ši foto, pasilgau jos 4u.gif

Faina foto.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 08, 21:33)
neimanoma akiu atitraukti thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:42)
o aš tai atnešiu savo mylimiausiąjį modeliuką biggrin.gif

Nereali foto!!! Labai labai patiko wub.gif

QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:52)
vyro emocija ziurint krepsini

Visai idomiai smile.gif Emocijoms tinka smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 21:54)
tai kas pasiraso i koliazu zaidima?

As uz! 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 08, 22:15)

Koks modeliukas wub.gif Labai miela nuotraukyte wub.gif

QUOTE(reida @ 2011 08 08, 22:20)

Man antra visai nieko smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 08, 22:45)
Emociju tema  ax.gif 

Emociju temai tikrai tinka smile.gif Man modeliukai faini smile.gif
Atsakyti
klausykit, kazkada seniau buvo imesta nestukiu foto is kasdienybes.. nu ne tos planuotos fotosesijos, bet namie kasdieniskai nufotkinta.. lyg is fotokudros.. ar atsimenat kuri? arba ne sioj temoj buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 20:00)
dedu ir aš emocijų tema iš vienos FS, kur nėštukės vyras nepozavo, niekaip

tokios nuotaikingos thumbup.gif ypac paskutine faina

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 20:52)
ikelsiu savo mergiotes. reik man jau gal vyrus fotkint pradet biggrin.gif

wub.gif thumbup.gif labai patiko

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:42)
n.

o aš tai atnešiu savo mylimiausiąjį modeliuką biggrin.gif man ši nuotrauka nei labai patinka, nei labai nepatinka. nežinau. ką jūs manot? čia tas baltai pilkas šuoras viršuje tai čia ne joks action'as ir ne photoshop'as, o rankiniu būdu "pagamintas" blyksniukas biggrin.gif gal jis čia trukdo? erdvės per daug? išraiška nelabai?

man viskas thumbup.gif

QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:52)

bandau ikelti foto emociju temai, nors zaidime nedalyvauju, cia seip..zinau, kad apdirbimas prastas, per daug ivairiu smulkiu detaliu..cia tiesiog vyro emocija ziurint krepsini

thumbup.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 08, 22:15)
je'taime, nuostabus modeliukas...

ir aš su nuotraukėle... man labai miela... žiūriu visą vakarą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tinka ir emocijoms, manau

nuostabu thumbup.gif

dar Kikirike kokia nuotrauka rodai man vis patinka bigsmile.gif 4u.gif

ir daugiau maciau grozybiu saunuoles 4u.gif

as ideju daug turiu ir vietu labai daug graziu ,tik nelabai turiu kada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 22:18)
klausykit, kazkada seniau buvo imesta nestukiu foto is kasdienybes.. nu ne tos planuotos fotosesijos, bet namie kasdieniskai nufotkinta.. lyg is fotokudros.. ar atsimenat kuri? arba ne sioj temoj buvo biggrin.gif

http://www_photosight_ru/users/39114/

Ai, sorry, nesakei, kad nuogos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 rugpjūčio 2011 - 22:26
Jungiuosi prie jusu su emocijom smile.gif

user posted image
Atsakyti