Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 20:54)
na kaip visad sauniai,bet zinai ka,as jau noriu kazka naujo pamatyti tavo darbuose, tai su nekantrumu lauksiu tos sesutes nuotrauku mirksiukas.gif
tai kas pasiraso i koliazu zaidima?

neiste,
kadangi Zirzė pasakė, kad eina sau, kaip gerai atrodo, o Kikirike irgi kaip tai panašiai džiūgavo, privalau kontrargumentuoti biggrin.gif Truputį bardakėlis, reiktų arba vienodo dydžio nuotraukų, arba viena linija, arba tarkime vienodo dydžio po tris į apačią, o gal net ir šitaip, bet pajausti...
Emocijos man dirbtinos, negi vyras susijaudinęs taip nuolat griebiasi už burnos ar galvos, t. y. juda tik jo ranka? Negi jis nenulinksta į priekį? (turiu vizualių pavyzdžių biggrin.gif ) Negi jis nešūkauja, neatsistoja, nesuploja, nešokinėja? (nors minėjai, kad nepozuota) ir trūksta aiškumo - t.y. nesimato kodėl jis čia visaip juokiasi. Jei nori koliažo, reikia skirtingų kampų, televizoriaus, ar krepšinio detalių, ar pultelio, žodžiu, man neįdomu, o dar ir nežiūri į objektyvą (nors suprantu kodėl, bet nesimato kodėl pačioje nuotraukoje).
Sunkiausias darbas nufotografuoti paprastą portretą. Puiku, kad ėmeisi to, kas jam artima, bet apgalvok, mėgink iš naujo. Nepriimk asmeniškai, - tai tik tavo pirmieji darbukai.

Dėl apdirbimo, kadravimo - su laiku.

O šiaip nekenčiu krepšinio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 rugpjūčio 2011 - 21:25
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 21:54)
na kaip visad sauniai,bet zinai ka,as jau noriu kazka naujo pamatyti tavo darbuose, tai su nekantrumu lauksiu tos sesutes nuotrauku mirksiukas.gif

kažkas naujo smile.gif nors irgi ne visai biggrin.gif čia šiaip, apie fotosesijų ypatumus biggrin.gif ir į emocijų temą gal tiks.
user posted image

Kikirike, dar klausimas, kaip čia bus ir kas gausis su tuo helios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 22:10)

neiste,
kadangi Zirzė pasakė, kad eina sau, kaip gerai atrodo, privalau kontrargumentuoti biggrin.gif  Truputį bardakėlis, reiktų arba vienodų nuotraukų, arba viena linija, arba tarkime vienodo dydžio po tris į apačią. Emocijos man  dirbtinos, negi vyras taip nuolat griebiasi už burnos? Negi jis nešūkauja, neatsistoja, nešaukia, nesuploja, nešokinėja?  (nors minėjai, kad nepozuota) ir trūksta aiškumo - t.y. nesimato kodėl jis čia visaip juokiasi. Jei nori koliažo, reikia skirtingų kampų, televizoriaus, ar krepšinio detalių, ar pultelio, žodžiu, man neįdomu, o dar ir nežiūri  į objektyvą (nors suprantu kodėl, bet nesimato kodėl pačioje nuotraukoje). Sunkiausias darbas nufotografuoti paprastą portretą. Puiku, kad ėmeisi to, kas jam artima, bet apgalvok, mėgink iš naujo. Nepriimk asmeniškai, - tai tik tavo pirmieji darbukai.

O šiaip nekenčiu krepšinio  biggrin.gif

labai patiko dėstymas - merginos klauskyt ką šita teta šneka, labai protingai thumbup.gif
o paskutinis sakinys prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
je'taime, nuostabus modeliukas...

ir aš su nuotraukėle... man labai miela... žiūriu visą vakarą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tinka ir emocijoms, manau

user posted image

Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:15)

Kikirike, dar klausimas, kaip čia bus ir kas gausis su tuo helios biggrin.gif

na tiesiog helios labai gražiai "suka" antrą planą, pas mane nemažai tokių juostinių yra , kad ir čia
http://www.flickr.co...157626938519090
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 08 08, 22:15)

ir aš su nuotraukėle... man labai miela... žiūriu visą vakarą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tinka ir emocijoms, manau

graži mergaitė, kaip braškė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 22:04)
dekui wink.gif o kokiam tu kaime gyveni? biggrin.gif tavo modeliukas labai superinis. ir foto man grazi wink.gif

100km už sostinės į šiaurės rytų pusę biggrin.gif modeliukas tobulas, tik prieš fotoaparatą labai drovus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 08 rugpjūčio 2011 - 21:19
Brumburai, man antra ir trecia nuotraukytesa, akiu negaliu atitraukt thumbup.gif

Vyras labai emocingas biggrin.gif thumbup.gif

Paprasta, labai grazus modeliukas ir nuotrauka super 4u.gif
As pavakaryje islekiau aplink nama kadru paieskot sode blush2.gif kazkokia cia man liga jau pasidare, tas fotikas doh.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Cia zaidziau su islaikymu, inkilas medyje biggrin.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 08 rugpjūčio 2011 - 21:22
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 22:17)
na tiesiog helios labai gražiai "suka" antrą planą, pas mane nemažai tokių juostinių yra , kad ir čia
http://www.flickr.co...157626938519090

aha, žinau, kad helios'as susuka foną smile.gif bet girdėjau, kad ant skaitmenos ne taip ryškiai, nors kiek gūglinau, tai ir su skaitmena susuka pakankamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:21)
aha, žinau, kad helios'as susuka foną smile.gif bet girdėjau, kad ant skaitmenos ne taip ryškiai, nors kiek gūglinau, tai ir su skaitmena susuka pakankamai smile.gif

va ant skaitmenos
http://www.flickr.co...157626814095155
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 23:10)

neiste,
kadangi Zirzė pasakė, kad eina sau, kaip gerai atrodo, privalau kontrargumentuoti biggrin.gif  Truputį bardakėlis, reiktų arba vienodų nuotraukų, arba viena linija, arba tarkime vienodo dydžio po tris į apačią. Emocijos man  dirbtinos, negi vyras taip nuolat griebiasi už burnos? Negi jis nešūkauja, neatsistoja, nešaukia, nesuploja, nešokinėja?   (nors minėjai, kad nepozuota) ir trūksta aiškumo - t.y. nesimato kodėl jis čia visaip juokiasi. Jei nori koliažo, reikia skirtingų kampų, televizoriaus, ar krepšinio detalių, ar pultelio, žodžiu, man neįdomu, o dar ir nežiūri  į objektyvą (nors suprantu kodėl, bet nesimato kodėl pačioje nuotraukoje). Sunkiausias darbas nufotografuoti paprastą portretą. Puiku, kad ėmeisi to, kas jam artima, bet apgalvok, mėgink iš naujo. Nepriimk asmeniškai, - tai tik tavo pirmieji darbukai.

O šiaip nekenčiu krepšinio   biggrin.gif

Aciu labai uz komentara, be ju sunkiau tobuleti 4u.gif
Pilnai sutinku del koliazo doh.gif tragedija..bet del emociju..jis ir atsistoja, ir sokineja, reikia - paploja ar svelniai nusikeikia..cia tik viena pagauta akimirka kai vyras ziuri kasi, o zmona eilini vakara mokosi fotografuoti..jis net nebepastebi kada as ji pyskinu, priprato ir jo nebeerzina tai kaip kad erzino pradziu pradzioj.. 4u.gif cia tikrai nesuvaidintas kadras, bo jam to suvaidinti nepavyktu schmoll.gif aplamai, jis paprasytas nemoka pozuoti
Bet jei ka si foto prajuokino ar kam patiko labai malonu biggrin.gif 4u.gif ..

Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 08 08, 23:15)

Labai grazi mergyte, grazios spalvos, grazi foto..Ir as i tokia ziureciau, jei tai butu mano nufotografuotas kadras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 08 rugpjūčio 2011 - 21:29
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 22:25)

na labai dailiai tas helios'as piešia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:29)
na labai dailiai tas helios'as piešia smile.gif

čia 40imtas
Atsakyti