Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Brumbrumai, antra labai patinka wink.gif
Atsakyti
uj koks nuotaikingas vyras- aš drįsčiau teigti, kad jis kaip tik labai pozavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 11:29)
Pagauta močiutė netikėtai  blush2.gif

nereali bobute biggrin.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 08, 13:19)

O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek biggrin.gif

neimanoma akiu atitraukti thumbup.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 08 08, 17:51)
Emociju tema- idomu! Dedu ir as:

man patinka 4u.gif

sveikos
Atsakyti
brum, man tą patį vieną kartą pasakė - "gal tu jau vyrus pradėk fotografuot?" biggrin.gif nors man jau ir mergiočių naujų reiktų, bet mano "kaime" sunku rast kažką, kas norėtų be užpakalių išrietimų fotografuotis...
apie nuotraukas, tai pirmosios poza man labai. antroji patinka.

ai, tiesa, man laaabaaai patiko levap85 nuotrauka emocijų tema. labai labai. ir noisy-B močiutė fain.

o aš tai atnešiu savo mylimiausiąjį modeliuką biggrin.gif man ši nuotrauka nei labai patinka, nei labai nepatinka. nežinau. ką jūs manot? čia tas baltai pilkas šuoras viršuje tai čia ne joks action'as ir ne photoshop'as, o rankiniu būdu "pagamintas" blyksniukas biggrin.gif gal jis čia trukdo? erdvės per daug? išraiška nelabai?
user posted image

ai, beje, maždaug už dviejų savaičių planuoju naują sesiją su šio modeliuko sesute.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 19:00)
dedu ir aš emocijų tema iš vienos FS, kur nėštukės vyras nepozavo,

man antroji patiko 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 19:18)
Merginos, kaip jums toks buitiakas? blush2.gif

man noretusi maziau apacios, daugiau virsaus, bet siaip tai labai netgi 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 19:52)
ikelsiu savo mergiotes. reik man jau gal vyrus fotkint pradet biggrin.gif

visos trys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:42)

ai, beje, maždaug už dviejų savaičių planuoju naują sesiją su šio modeliuko sesute.

aj erzini tu mane lotuliukas.gif negaliu man kaip gražu blush2.gif wub.gif o čia su skaitmena? gal su helios ?
Atsakyti
Mano raudonplaukė modelis sutiko, nors reakciją per monitorių pajutau lotuliukas.gif Tik sutarėm, kad jei matysiu, kad nieko gero, tai ir nelipdysiu.

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 20:42)
o aš tai atnešiu savo mylimiausiąjį modeliuką biggrin.gif

Labai wub.gif Labai labai labai. Milijoną kartų labai biggrin.gif Apsilydžiau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:42)

koks modeliukas bigsmile.gif

bandau ikelti foto emociju temai, nors zaidime nedalyvauju, cia seip..zinau, kad apdirbimas prastas, per daug ivairiu smulkiu detaliu..cia tiesiog vyro emocija ziurint krepsini
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 21:48)
aj erzini tu mane  lotuliukas.gif negaliu man kaip gražu  blush2.gif  wub.gif o čia su skaitmena?  gal su helios ?

skaitmena, juostos dar neišbandžiau. guli gražuolis zenit ET savo dėkle, dar tėčiui priklausė, laukia savo eilės. biggrin.gif kad aš dar net juostos neturiu. o helios'ui dar adapteris keliauja, jau nekantrauju išbandyt. smile.gif

Kikirike, rG, ačiū. nesitikėjau, nes kažkaip buvau suabejojus šia nuotrauka. gulėjo keletą savaičių, niekaip neprisėsdavau net RAW'ų sutvarkyt biggrin.gif
Atsakyti

na kaip visad sauniai,bet zinai ka,as jau noriu kazka naujo pamatyti tavo darbuose, tai su nekantrumu lauksiu tos sesutes nuotrauku mirksiukas.gif

tai kas pasiraso i koliazu zaidima?
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:52)
.cia tiesiog vyro emocija ziurint krepsin

eina sau,kaip gerai atrodo lotuliukas.gif thumbup.gif reiks ir saviski patykot per kase lotuliukas.gif
Atsakyti
brum, man tą patį vieną kartą pasakė - "gal tu jau vyrus pradėk fotografuot?" biggrin.gif nors man jau ir mergiočių naujų reiktų, bet mano "kaime" sunku rast kažką, kas norėtų be užpakalių išrietimų fotografuotis...
apie nuotraukas, tai pirmosios poza man labai. antroji patinka.

dekui wink.gif o kokiam tu kaime gyveni? biggrin.gif tavo modeliukas labai superinis. ir foto man grazi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:52)
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:42)

koks modeliukas bigsmile.gif

bandau ikelti foto emociju temai, nors zaidime nedalyvauju, cia seip..zinau, kad apdirbimas prastas, per daug ivairiu smulkiu detaliu..cia tiesiog vyro emocija ziurint krepsini

kooookios emocijos, gerasss, prajuokino thumbup.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:52)
skaitmena, juostos dar neišbandžiau. guli gražuolis zenit ET savo dėkle, dar tėčiui priklausė, laukia savo eilės. biggrin.gif kad aš dar net juostos neturiu. o helios'ui dar adapteris keliauja, jau nekantrauju išbandyt. smile.gif

Kikirike, rG, ačiū. nesitikėjau, nes kažkaip buvau suabejojus šia nuotrauka. gulėjo keletą savaičių, niekaip neprisėsdavau net RAW'ų sutvarkyt biggrin.gif

paklausiau nes antras planas biški susuktas, tai kas bus kai tu zenitą pasiimsi doh.gif nugriūsiu nuo kėdės doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 21:54)

tai kas pasiraso i koliazu zaidima?

aš tai užžžž thumbup.gif
Atsakyti