Brumbrumai, antra labai patinka
uj koks nuotaikingas vyras- aš drįsčiau teigti, kad jis kaip tik labai pozavo
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 11:29)
nereali bobute
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 13:19)
O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek
neimanoma akiu atitraukti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 08, 17:51)
man patinka
sveikos
brum, man tą patį vieną kartą pasakė - "gal tu jau vyrus pradėk fotografuot?" nors man jau ir mergiočių naujų reiktų, bet mano "kaime" sunku rast kažką, kas norėtų be užpakalių išrietimų fotografuotis...
apie nuotraukas, tai pirmosios poza man labai. antroji patinka.
ai, tiesa, man laaabaaai patiko levap85 nuotrauka emocijų tema. labai labai. ir noisy-B močiutė fain.
o aš tai atnešiu savo mylimiausiąjį modeliuką man ši nuotrauka nei labai patinka, nei labai nepatinka. nežinau. ką jūs manot? čia tas baltai pilkas šuoras viršuje tai čia ne joks action'as ir ne photoshop'as, o rankiniu būdu "pagamintas" blyksniukas gal jis čia trukdo? erdvės per daug? išraiška nelabai?
ai, beje, maždaug už dviejų savaičių planuoju naują sesiją su šio modeliuko sesute.
ai, tiesa, man laaabaaai patiko levap85 nuotrauka emocijų tema. labai labai. ir noisy-B močiutė fain.
o aš tai atnešiu savo mylimiausiąjį modeliuką man ši nuotrauka nei labai patinka, nei labai nepatinka. nežinau. ką jūs manot? čia tas baltai pilkas šuoras viršuje tai čia ne joks action'as ir ne photoshop'as, o rankiniu būdu "pagamintas" blyksniukas gal jis čia trukdo? erdvės per daug? išraiška nelabai?
ai, beje, maždaug už dviejų savaičių planuoju naują sesiją su šio modeliuko sesute.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 19:00)
dedu ir aš emocijų tema iš vienos FS, kur nėštukės vyras nepozavo,
man antroji patiko
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 19:18)
man noretusi maziau apacios, daugiau virsaus, bet siaip tai labai netgi
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 19:52)
visos trys
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:42)
aj erzini tu mane negaliu man kaip gražu o čia su skaitmena? gal su helios ?
Mano raudonplaukė modelis sutiko, nors reakciją per monitorių pajutau Tik sutarėm, kad jei matysiu, kad nieko gero, tai ir nelipdysiu.
Labai Labai labai labai. Milijoną kartų labai Apsilydžiau
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 20:42)
o aš tai atnešiu savo mylimiausiąjį modeliuką
Labai Labai labai labai. Milijoną kartų labai Apsilydžiau
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 21:48)
aj erzini tu mane negaliu man kaip gražu o čia su skaitmena? gal su helios ?
skaitmena, juostos dar neišbandžiau. guli gražuolis zenit ET savo dėkle, dar tėčiui priklausė, laukia savo eilės. kad aš dar net juostos neturiu. o helios'ui dar adapteris keliauja, jau nekantrauju išbandyt.
Kikirike, rG, ačiū. nesitikėjau, nes kažkaip buvau suabejojus šia nuotrauka. gulėjo keletą savaičių, niekaip neprisėsdavau net RAW'ų sutvarkyt
na kaip visad sauniai,bet zinai ka,as jau noriu kazka naujo pamatyti tavo darbuose, tai su nekantrumu lauksiu tos sesutes nuotrauku
tai kas pasiraso i koliazu zaidima?
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:52)
.cia tiesiog vyro emocija ziurint krepsin
eina sau,kaip gerai atrodo reiks ir saviski patykot per kase
brum, man tą patį vieną kartą pasakė - "gal tu jau vyrus pradėk fotografuot?" nors man jau ir mergiočių naujų reiktų, bet mano "kaime" sunku rast kažką, kas norėtų be užpakalių išrietimų fotografuotis...
dekui o kokiam tu kaime gyveni? tavo modeliukas labai superinis. ir foto man grazi
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 21:52)
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 22:42)
koks modeliukas
bandau ikelti foto emociju temai, nors zaidime nedalyvauju, cia seip..zinau, kad apdirbimas prastas, per daug ivairiu smulkiu detaliu..cia tiesiog vyro emocija ziurint krepsini
kooookios emocijos, gerasss, prajuokino
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:52)
skaitmena, juostos dar neišbandžiau. guli gražuolis zenit ET savo dėkle, dar tėčiui priklausė, laukia savo eilės. kad aš dar net juostos neturiu. o helios'ui dar adapteris keliauja, jau nekantrauju išbandyt.
Kikirike, rG, ačiū. nesitikėjau, nes kažkaip buvau suabejojus šia nuotrauka. gulėjo keletą savaičių, niekaip neprisėsdavau net RAW'ų sutvarkyt
paklausiau nes antras planas biški susuktas, tai kas bus kai tu zenitą pasiimsi nugriūsiu nuo kėdės
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 21:54)
aš tai užžžž