Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 20:00)
dedu ir aš emocijų tema iš vienos FS, kur nėštukės vyras nepozavo, niekaip negalėjom priprašyti, kad atsistotų, ar atsisėstų kaip nors  doh.gif  tai va, čia jo iniaciatyva šios gavosi  biggrin.gif  kol aš ją fotkinau, jis eksprontu į kadrą ilysdavo biggrin.gif ir atsispaudimus darė, ir ten su dukra iš po pastato kampo irgi patys išlindo smile.gif aš tiesiog ją vieną fotkinau, tik žiūriu, galva ilenda ir vaiką išstuma iš po kampo biggrin.gif negaliu kiek man juoko buvo  lotuliukas.gif  jei aš būčiau paprašius, būtų irgi nieko nedaręs  doh.gif  šiaip žiauuuuriai sunki FS buvo  doh.gif  ir nėštukė susinervinus buvo,kad vyras nesąmones daro  doh.gif  biggrin.gif

tai va ir mano MB taip elgtusi per kokia fotosesija, todel labai bijau tokios seimynines,nors Airv man ja pazadejus blush2.gif

o cia tai kur idejai labai smagios, na nerealios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 20:26)
tada liux 4u.gif
cia dar vienas auto blush2.gif

ee,tai kur saulėgražos dingo g.gif na juokiuosi aš, na bandymas geras, bet kirtimas per pečių liniją, šaunuolė, kad erdvės palikai... kitą kartą pabandyk paieškoti įdomesnių kampų 4u.gif o čia pati save fotkinai? su pulteliu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 19:26)
tada liux 4u.gif
cia dar vienas auto blush2.gif
[/url]

nepatiko kadravimas, norėtųsi hotizantalaus kadro, būtent erdvės daugiau , kad būtų ten kur žvilgsnis veda.. dabar labai daug erdvės viršuje ir apačioje, kuri nieko nesako..
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 21:39)
ee,tai kur saulėgražos dingo  g.gif na juokiuosi aš, na bandymas geras, bet kirtimas per pečių liniją, šaunuolė, kad erdvės palikai... kitą kartą pabandyk paieškoti įdomesnių kampų  4u.gif o čia pati save fotkinai? su pulteliu ar kaip?

rasiau, kad nustatymai, sufokusavomas ir apdirbimas mano, o fotografavo vyras blush2.gif verysad.gif todel ir nezinojau ar tokios foto cia keliamos blush2.gif
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 08 rugpjūčio 2011 - 19:47
QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 20:47)
rasiau, kad nustatymai, sufokusavomas ir apdirbimas mano, o fotografavo vyras blush2.gif  verysad.gif todel ir nezinojau ar tokios foto cia keliamos blush2.gif
aciu mirksiukas.gif

na jei tik paspaudė tai užskaitom 4u.gif gali laikmatį įsijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 21:44)
nepatiko kadravimas, norėtųsi hotizantalaus kadro, būtent erdvės daugiau , kad būtų ten kur žvilgsnis veda.. dabar labai daug erdvės viršuje ir apačioje, kuri nieko nesako..

what??what does it means? g.gif biggrin.gif
bandziau versti sita zodi ir tik dabar daejo, kad cia isivelusi klaida ir turejo buti "horizontalaus", o as maniau, kad cia koks specialus fotografijos terminas doh.gif doh.gif blondine nu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 08 rugpjūčio 2011 - 19:56
ikelsiu savo mergiotes. reik man jau gal vyrus fotkint pradet biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 20:52)

fainai, paskutinė patiko 4u.gif
Atsakyti
Man antra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 20:52)

Antra ir trecia labai labai wub.gif Pirmoj modelis patinka, bet fonas nelabai... blush2.gif
Atsakyti
Antra! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 19:40)
Gera emocija  4u.gif  Kita karta dek drasiai biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 08 08, 19:42)

Jūrate, drąsiau. Nuotrauka tikrai su emocija.  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 20:00)

Nu super thumbup.gif Juokiausi su garsu lotuliukas.gif

QUOTE(neiste @ 2011 08 08, 20:18)