Per INFO TV siuo metu apie orhidejas laida eina
Jei kas kur nors pamatytumėt gražių sveikų Phalaenopsis "karvučių" duokit žinią(Vln) laabai reikia
Būčiau labai dėkinga
O gal jų buna tokių didžiažiedžių-svyrančių kaip baltos?ar nelabai?
Būčiau labai dėkinga
Stai kaip kinta spalva brestant ziedui mano kriminalo:
[attachmentid=216664]
[attachmentid=216664]
QUOTE(zebrina @ 2011 09 25, 23:29)
Jei kas kur nors pamatytumėt gražių sveikų Phalaenopsis "karvučių" duokit žinią(Vln) laabai reikia
mačiau gal prieš savaitę pilaitės maksimoj toj prie pupos,bet brangi 45 lt. žiedai dideli,bet nesvyrantys.... tik negarantuoju ar dar yra,jei eisiu dirstelsiu,bet pamėginkit ermitaže dirstelt,ten būdavo
QUOTE(Tina* @ 2011 09 25, 23:44)
Stai kaip kinta spalva brestant ziedui mano kriminalo:
kaip įdomiai ,labai fainutė
---------------------------------------------------------------------
Karoliniškėse bevaikštant ant vienos palangės mačiau neblogą vaizdelį ,buvęs falenopsis kažkada,dabar ''faliastiebis'' likęs,lapo nei vieno (vienintelis toks kaip mazgotė suvytęs) ir ką jūs manot? ŠEŠI žiedstiebiai,išsišakoją visaip kaip ir pilni žiedų ir pumpurų-didžiausia puokštė ,nepasidrovėjau prieit prie lango ir pažiūrėt ar tikras ,nu tikras
QUOTE(Tina* @ 2011 09 25, 22:44)
turi gražią gėlę,kas tau dar nepatinka,ar pavadinime esmė beje,gal jau turi kvapuolę?
QUOTE(into*in @ 2011 09 25, 23:47)
buvęs falenopsis kažkada,dabar ''faliastiebis'' likęs,lapo nei vieno (vienintelis toks kaip mazgotė suvytęs) ir ką jūs manot? ŠEŠI žiedstiebiai,išsišakoją visaip kaip ir pilni žiedų ir pumpurų-didžiausia puokštė
tikrai įspūdingas paskutinis žydėjimas..
QUOTE(zebrina @ 2011 09 25, 22:29)
Būčiau labai dėkinga
Būčiau labai dėkinga
As kai savaja karvute pirkau ziedai buvo visai nedideli, o va kai naminis zydejimas prasidejo tai ziedai jau buvo beveik dvigubai didesni, tai man rodos kai parduotuvej zydi tai dar ne viskas
QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 08:29)
tikrai įspūdingas paskutinis žydėjimas..
nu rimtai
Mano simpatule
Laeliocattleya Tainan City ,,General''
Laeliocattleya Tainan City ,,General''
QUOTE(Lerikyte @ 2011 09 26, 11:39)
oho kokia gražuolė iš kur čia tokią gavai? ir aš noriu
aš irgi atėjau su savo naminukėm
pradėjo skleistis zygas ir dar bealaros antras stiebelis, o geltonoji kaip skaniai kvepia
QUOTE(tviga @ 2011 09 26, 12:17)
oho kokia gražuolė iš kur čia tokią gavai? ir aš noriu
pradėjo skleistis zygas ir dar bealaros antras stiebelis, o geltonoji kaip skaniai kvepia
nuostabuuuuu
is pavasarinio uzsakymo, is italu. Nuostabus augalas atkeliavo.
QUOTE(Lerikyte @ 2011 09 26, 12:19)
is pavasarinio uzsakymo, is italu. Nuostabus augalas atkeliavo.
O aš vis nepasiryždavau ką nors parsisiųst turbūt pavasarį ir man reikės ką nors susiorganizuoti, nes tikrai labai graži gėlytė