labai grazus visu ziedeliai
Na pagaliau prisedau prie savo gelyciu foto
Sita Oncidium turiu jau daugiau kaip menuo, pirkau nukainuota, o jis isleido ziedyna , labai stipriai kvepia, sakyciau imbieru
Taip pat pirkta Karmelitoj nukainuota
Dar viena is tos pacios nukainuotuju serijos , ir kvepianti
Tiesa parsinesus pastebejau, kad keli lapai nuseti mazais juodais taskeliais , pakrapscius tai kieti, trupantys, patys lapai tvirti
Sita Oncidium turiu jau daugiau kaip menuo, pirkau nukainuota, o jis isleido ziedyna , labai stipriai kvepia, sakyciau imbieru
Tiesa parsinesus pastebejau, kad keli lapai nuseti mazais juodais taskeliais , pakrapscius tai kieti, trupantys, patys lapai tvirti
QUOTE(Måke @ 2011 08 10, 14:44)
ačiū
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 08 10, 15:57)
turiu tokią, bet pas mane dar nežyti... tik lapus dar leidžia.. vis tikiuosi, kad ir mane pradžiugins
ačiū
Papildyta:
NENGA gražuolės, pas mane ta geltona su rudom dėmėm jau irgi baigė žydėti
Nenga sauniai apsipirkai
QUOTE(Måke @ 2011 08 10, 02:19)
pries menesy gavau 3 orches dovanu,
visos trys labai gražios ,o jau žiedų žiedelių
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 08 10, 12:12)
vat parodysiu savo naujokėlę
uoj ui ir ai
QUOTE(NENGA @ 2011 08 10, 20:34)
labai labai pas mane pigutės gražiau auga negu tos gražiosios
into*in dėkoju
Sveikos,
pagaliau radau minutėlę vėl šioj temoj apsilankyti ir jūsų grožiais pasidžiaugti, net širdis apsalo nuo grožių
pagaliau radau minutėlę vėl šioj temoj apsilankyti ir jūsų grožiais pasidžiaugti, net širdis apsalo nuo grožių
QUOTE(NENGA @ 2011 08 10, 19:34)
supernes
mergynos nepykit ant manes, bet tesiog nerandu vietos del savo gelyciu visos serga gal kas pasakys kas joms aciu
dar karteli visu atsiprasaua, kad i sita tema idejau
dar karteli visu atsiprasaua, kad i sita tema idejau
QUOTE(giedruze @ 2011 08 11, 17:09)
mergynos nepykit ant manes, bet tesiog nerandu vietos del savo gelyciu visos serga gal kas pasakys kas joms aciu
man rodos,pūvynis ar koks grybelis.Lyg perlietos
Oi kaip tylu čia šiandieną, vat įdėsiu savo naminukus, pirkta nupiginta, nužydėjus, prieš 4 mėn, gerai, kad kotelio nenukirpau ir štai turim 2 šakeles ir dar vienas naujas žiedkotis greit žiedelius sukraus . Tik gaila spalvos realios neišėjo išgauti