Liudniausia tai, kad augalai atkeliavo be leidimu ir dokumentu. Likimas aiskus - bus sunaikinti.
Va ir tarpininkauk kita karta... nors mes is kuriu tiekeju siunciames, tai turbut viskas legalu. Kaip bebutu nekas butu, jei siunta isknistu.
QUOTE(Lerikyte @ 2011 08 23, 08:05)
nenorėčiau sutikti. Yra daug vienkartiškesnių pvz. kad ir stanhopea, o vistiek auginam.
anee stanhopea buvo mano svajonė,kai sulauksiu žiedo,turbūt,mirsiu iš laimės ką ten,jei tik bet kokio žiedo sulaukiu,man jau didelis džiaugsmas
O tarpininkauji be jokios realios naudos ir dar ne visi patenkinti buna.
Papildyta:
Nors siaip tai man patinka sis darbas, laukimas, rusiavimas, atidavimas, tai kai galiu (turiu laiko), tai ir apsiimu. Vis pramoga sedint su maza lelia namie.
Papildyta:
Nors siaip tai man patinka sis darbas, laukimas, rusiavimas, atidavimas, tai kai galiu (turiu laiko), tai ir apsiimu. Vis pramoga sedint su maza lelia namie.
QUOTE(eliss @ 2011 08 23, 14:18)
anee stanhopea buvo mano svajonė,kai sulauksiu žiedo,turbūt,mirsiu iš laimės ką ten,jei tik bet kokio žiedo sulaukiu,man jau didelis džiaugsmas
turėjau omeny dėl žiedo, kad žydi tik pora dienų
Mano stanhopea auga puikiai, bet ziedu turbut dar ne vienus metus teks palaukt...
kokia graži Lerikytės katlėja
mano naminukė
mano naminukė
QUOTE(tviga @ 2011 08 25, 13:09)
mano naminukė
Kaip gražu
Tviga, labai grazu
tviga
evers labai labai gražu
evers labai labai gražu