Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Mergaitės, papasakokit, kaip plaunat ir džiovinat veltus tūrinius darbelius? ką?

galvoju, ar teisingai padariau.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 28 kovo 2006 - 15:36
priklauso nuo daikciuko g.gif kai ka rankom reik plaut, kai ka skalbyklej vilnos programa galima... zodziu,- plovimas kaip ir vilnoniu megztiniu (jei nenori, kad susitrauktu).
O dziovinimas irgi,- ka galima ash 'pervazhiuoju' keleta kartu kochelu per popierini rankshluosti, kad gautusi lygus pavirshius, o paskui grazhinu i forma ir dziovinu ant labai silpnai ijungto radiatoriaus. Kai kuriuos daiktus dziovinu prikimshtus marles ar mazhu frotiniu rankshluostuku ax.gif o tapkems (ishduodu komercine paslapti doh.gif ) neseniai pasigaminau kojos 'protezus' lotuliukas.gif tai uzhmaunu ant ju ir skalbiu (nesusitraukia), o paskui ir dziovinu ant ju tongue.gif
Atsakyti
Labutukas!! smile.gif
O as labai norejau paprasyt, kad kas nors man papasakotu, kaip daryti trimacius daiktus???? Pvz, batukus mazuliukui. Tai, kad reik slapiu budu velt, tai man aisku, bet kaip be susiuvimu juos padaryt???? Nuvelt ir tada sutekt forma? Papasakokit man pradedanciajai nuo pradziu iki galo blush2.gif . Aciu labai!!!
Atsakyti
user posted image
Šitą vaikas padėjo daryti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 28 kovo 2006 - 20:43
QUOTE(Ugniux @ 2006 03 28, 18:13)
Labutukas!! smile.gif
O as labai norejau paprasyt, kad kas nors man papasakotu, kaip daryti trimacius daiktus???? Pvz, batukus mazuliukui. Tai, kad reik slapiu budu velt, tai man aisku, bet kaip be susiuvimu juos padaryt???? Nuvelt ir tada sutekt forma? Papasakokit man pradedanciajai nuo pradziu iki galo blush2.gif . Aciu labai!!!

pasakojau ne karta apie trimaciu velima, tingiu kartotis,- surask per paieshka. O batuku mazyliams pamokeles nuoroda idejau praeitos "veltinio" temos (3-cios) paskutiniam puslapyj 4u.gif
Atsakyti
Uups- o is ko pasigaminai kojos protezus??pademonstruok!!
Atsakyti
Kai bandau privelti 2 skirtingų spalvų nedideles detales su adata, spalvos persipina ir išlenda į priešingą paviršių. Ką darau ne taip? Gal geriau susiūti detales tokiu atveju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 03 29, 07:35)
Kai bandau privelti 2 skirtingų spalvų nedideles detales su adata, spalvos persipina ir išlenda į priešingą paviršių.  Ką darau ne taip?  Gal geriau susiūti detales tokiu atveju?  g.gif

ką veli? tada galėčiau duoti konkretesnius patarimus.
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2006 03 29, 10:00)
ką veli? tada galėčiau duoti konkretesnius patarimus.

Veliu gėlę. Prie raudono lapelio noriu privelti žalią. Į raudonąją pusę išlenda žalios spalvos, o i žaliąją - raudonos. blush2.gif
Papildyta:
Dar noriu paklausti kaip nuvelti tokį "priplotą" rutuliuką, na, kaip jūros nugludinto akmenuko formos? g.gif Paprastą rutuliuką nuvelti moku.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 03 29, 09:25)
Veliu gėlę.  Prie raudono lapelio noriu privelti žalią.  Į raudonąją pusę išlenda žalios spalvos, o i žaliąją - raudonos.  blush2.gif
Papildyta:
Dar noriu paklausti kaip nuvelti tokį "priplotą" rutuliuką, na, kaip jūros nugludinto akmenuko formos?  g.gif    Paprastą rutuliuką nuvelti moku.

priplotas kamuoliukas gaunasi ji priplojus:))))) nu ta prasme- galima sukt kaip paprasta kamuoliuka, o i pabaiga plot kaip tik nori ir taip ir isdziovinti. gi forma lengvai gaunasi:)- na paspausti ir patrinti tarp delnu, o ne sukti kaip kamuoliuka. tik ne pradzioj- nes gali gautis tiesiog blynas:)

o del adateliu- aha, islenda spalvos- galima tiesiog paskui maskuoti dar siek tiek vilnos priveliant ant virsaus reikiamos spalvos, arba ne kiaurai dirbinio durti, kad neislystu:) arba tiesiog prisiuti:)
Atsakyti
jei gėlytės lapeliai ploni, tai spalvų susimaišymo neišvengsi. gali tas spalvas maišyti blogoj pusėj. tokiems darbams naudok ploniausią adatą ir giliai nebadyk smile.gif
Atsakyti
Dažiau gi aš vilną savaitgalį, tik kažkodėl spalvos ne tokios sodrios gavosi kaip norėtųsi, kaži kodel taip nutiko g.gif , gal acto daugiau dėti reiktų o gal vandens mažiau g.gif
Niu nesakau, kad visos taip blankiai gavosi, geltona kaip nukando, kad netgi labiau į oranžinę panešėja biggrin.gif na juoda ir raudona galėjo ir ryškiau gautis, įdomu ar ir jums šios spalvos sunkai ima?
Atsakyti