na biski per daug susivele- taip nelabai lygiai- kai rankom veliu- zymiai lygiau gaunasi. ir spalvos norejau ryskios. na susivele, nes siaip dejau visa balta spalva, o virsutinius du sluoksnius- melyna. tai aisku ta vidine balta ir islindo. Nors iki ikisimo i masina buvo zymiai graziau.. Taip kad kitasyk netingesiu..)) na kokius veltinius vienspalvius- gal ir gerai damust masinoj, bet vat tokius dekoratyvinius daiktus matyt nelabai.. rankom veliant gi gali sustot kai jau uztenka, o cia- kaip iseis- taip..) Nu bet nieko- isgelbesiu- uzdesiu kokia aplikacija. tik reiks galva pasukt:)))
hei, patentuoju buda kaip pataisyt islindusia spalvyte virsuje, kuri jusu netenkina.. ogi paimt peiliuka- tipo gilette- na pazastims skust ir nuskust ta nereikalinga sluoksniuka. as tasike paskutau ir spalva gavosi be rukelio - tokia kokia ir turejo buti..))
Merginos, gal kuri bandete citrinine spalva isgauti?
Pabandziau i geltona ideti siek tiek zalios, tai man chaki gavosi
Papildyta:
Ir dar, niekaip nesugalvoju kaip ruzava pasigaminti...
Pabandziau i geltona ideti siek tiek zalios, tai man chaki gavosi
Papildyta:
Ir dar, niekaip nesugalvoju kaip ruzava pasigaminti...
QUOTE(rim@ @ 2006 04 01, 20:45)
Aš čia tokioj parodėlėj buvau Iš tolo pagalvojau, kad vaikų piešiniai, bet priėjus pamačiau, kad veltinis
gera idėja, tuoj ir kilimus velti pradėsim
QUOTE(*Diva* @ 2006 04 02, 06:36)
O stai ir mano veltas rankinukas:
visai nieko, man jaučiu pirmas rankinukas kaip blynas koks gausis, kai pabandysiu
QUOTE(*Diva* @ 2006 04 02, 08:36)
Labai fainulka rozine pantera ir didelis pelinas
Bandžiau velti "dešrytę" rankinuko rankeną. Deja, nepavyko. Susiplojo ir gavosi juostelė. Merginos, gal kuri galetumėt aprašyti kaip darot?
QUOTE(rim@ @ 2006 04 01, 20:45)
Geras , aciu rim@ reikes pabandyti, kaip tik uzsipirkau...
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 04 02, 06:36)
O stai ir mano veltas rankinukas:
Labai grazu
Papildyta:
Rim@, gera minti davei , reiks ircitrinine pabandyti isgauti su kiausiniu dazais, veliau parasysiu, kas gausis
QUOTE(*Diva* @ 2006 04 02, 08:36)
kaip originaliai gavosi man labai patinka
Papildyta:
o is ko padarei ciburaskai veiduka?
Pakeleive- ši tema jau seniai uždaryta, žvilgterk į datą Dabar diskutuojame 25 veltinio temoj, eikš tenai