Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

smile.gif Labutis!!! smile.gif
Kadangi plepat apie tasiukus, tai norejau paklausti, kiek sluoksniu dedat, kad tasiukas nesviestu ir tvirtas butu???? bigsmile.gif
Atsakyti
mari4,o kaip tu kočioji,ar plėvelėje ar bambukinėje servetėlėje?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ninar @ 2006 03 31, 15:48)
mari4,o kaip tu kočioji,ar plėvelėje ar bambukinėje servetėlėje?
g.gif

rankinukų aš nekočioju. o šiaip gabalą - tai kaip užplaukia ax.gif .

Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 03 31, 14:53)
mari4, o tu suveli rankenas pilnai? man rodos, nesuvelus galu ir tada juos suklojus tarp rankines sluoksniu butu geriau g.gif

taip ir darau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari4: 31 kovo 2006 - 15:54
QUOTE(mari4 @ 2006 03 31, 17:53)
rankinukų aš nekočioju. o šiaip gabalą - tai kaip užplaukia  ax.gif .

mari4, tai tu tasiukus iskart ant formos slapiu budu veli??? Ir i jokias pleveles ar bambukin padekliukus nededi????
Ir dar norejau paklausti, gal kas nors velet susukusios i drobe?? Kaip sekesi?? Asta per seminara sake, kad vietoj pleveles ar bambuku galima naudot drobe.

Papildyta:
Atsakykit man kas nors!!!!! UPS, matau, kad tu esi, gal tu man atsakysi i mano klausimus????
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2006 03 31, 16:16)
mari4, tai tu tasiukus iskart ant formos slapiu budu veli??? Ir i jokias pleveles ar bambukin padekliukus nededi????

TAIP
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2006 03 31, 14:16)
Atsakykit man kas nors!!!!! UPS, matau, kad tu esi, gal tu man atsakysi i mano klausimus????

mad.gif nu nerek gi ant musu unsure.gif as nei vieno tashiuko neesu nuvelus gyvenime, niekad nebuvau seminaruose, tai neesu labai kompetetinga atsakyt kaip ten su drobem, bambukais ar sluoksniais. Slepetems, pvz, dedu ne maziau 10-12 sluoksniu, bet dedu juos ypac plonucius, veliu ish komercines vilnos, itariu, visai kitokio storio gautusi ish namines vilnos unsure.gif siaip, reikia nepatinget ir pasivelt pavyzduku, tada matysi kiek tau sluoksniu reiks iki norimo storio mirksiukas.gif
as veldama irgi nekocioju schmoll.gif
Atsakyti
uups, o tai kaip tada veli jei nekocioji , tiesiog kaip as sakau masazuoji ar yra dar koks nors budas.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2006 03 31, 15:36)
uups, o tai kaip tada veli jei nekocioji , tiesiog kaip as sakau masazuoji ar yra dar koks nors budas.

nujo,kaipo ir masazuoji,- trini rankom ir tiek rolleyes.gif i...o kai jau gerai pasivelia, tada pametau (padauzhau) dar i kriaukle negailedama unsure.gif
Atsakyti
Labukas,

Aš dar labai naujokė vėlime, kartais pasiskaitydavau šitą puslapiuką ir pasisemdavau iš jūsų idėjų blush2.gif ateičiai blush2.gif
Labai gražūs jūsų darbeliai. O aš giriuosi savo pirmuoju šiek tiek rimtesniu (iki šiol veldavau kamuoliukus savo mergoms). Čia tiks nedidukas smagus tašiukas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 03 31, 21:28)
Ilja, tavo karoliai saldaininiai wub.gif Zirklem karpei tuos spiralinius ar pjaustei kaipnors?g.gif

QUOTE(neaiski @ 2006 03 31, 22:05)
Ilja, kaip tu padarei tuos spiralinius karolius?
Labai patiko,o kaip suvelti-neismastau 4u.gif

Tie karoliai labai paprastai padaromi. Dėjau porą sluoksnių vienos spalvos vilnos, porą kitos spalvos, viską sušlapinau ir susukau į dešrytę. Tada kočiojau kol susivėlė. Išdžiovinus sukarpiau žirklėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif hmm, sveikos:)

o as siandien bandziau rankinuka velt. pradejau- viskas chiki, paskui damust galvojau pabandysiu skalbiankej.. Nu ir biski pasigailejau.. bandysiu gelbet, bet kadangi dariau dvieju spalvu- tai kai skalbianke suvele- visos spalvos perejo ir vietoj melyno rankinuko gavosi toks su baltu rukeliu.. bandysiu gelbet.. bet sakiau rankom toliau velsiu, netingesiu- ten matai kas gaunasi, o cia atiduodi skalbiankei doroti..smile.gif)))
nu bet siaip forma tai gera gavosi- ir jokiu skyliu. labai atsargiai is pradziu veliau, kad tik koios skyles nebutu..smile.gif))
kaip sakant- pirmas bandymas..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 04 01, 07:49)
damust galvojau pabandysiu skalbiankej.. Nu ir biski pasigailejau.. bandysiu gelbet, bet kadangi dariau dvieju spalvu- tai kai skalbianke suvele- visos spalvos perejo ir vietoj melyno rankinuko gavosi toks su baltu rukeliu..

g.gif o gailiesi tik del spalvu, ar dar kas nutiko? man tai spalvos nesusimaisho schmoll.gif, bet mano vilna kitokia, gal del to unsure.gif
Atsakyti