Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(svajoklis @ 2006 03 30, 17:49)
Sakykit,kaip jusu vaikai i velima ziuri? g.gif
Maniskai nukvako.Pradejo vilna is manes vogti verysad.gif ypac mazasis.O kai pareinu is darbo tai visokiu darbu prirodo.Dabar pasislepes velykom ruosiasi.N a is dalies gerai,kuryba.Brut man ir vilnos norisi schmoll.gif .Tad kariaujam ir juokaujam.

Nesistebėk, kaip sako lietuvuvių liaudies išmintis "obuolys nuo obels netoli rieda" mirksiukas.gif Tegu tik dirba žmogelis smile.gif . Į mano laiks nuo laiko atidaromas veltinio dirbtuvėles šeimyna žiūrėjo su šypsena, bet dabar jau pripažino, kad tai yra labai įdomus užsiėmimas. drinks_cheers.gif

Papildyta:
Merginos, papasakokit, prašau, kaip geriausia nuvelti tokią dešrytę - rankinuko rankenėlę. Ir kaip geriausia tvirtinti prie rankinuko, kad patikimai laikytųsi? rolleyes.gif

Atsakyti
sveikos,
gal galetumet pasidalinti patirtim:) as strigau prie terbeles. Is pradziu dariau pagal uups tapke, dejau i vidu sablona. Gavosi masiukas liux, tik ziu kur nekur sviecia (pirmas blynas) plonesnis sluoksnis. Kaip jums pavyksta ant jau nuvelto daikto dar privelt lygiai? pribadziau su adata , o paskui slapiai ir rankom ir kocelu ir vistiek keliasi tas mano naujas sluoksnis, veliasi gumuliukais ir lygiai prisivelti nenori.
o kaip rankena veliat, Mari4 tau puikiai gaunasi thumbup.gif , as pasiemiau ilga gabala vilnos ir kociojau kaip koki plastelini makarona smile.gif gavosi su grioveliais ir skirtingais storiais....... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 03 30, 22:43)
Jumi - teks meškinui kelnes megzti biggrin.gif

manau kad teks bet ne tik kelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar biski pasigirsiu blush2.gif
tik tik baigta ilgoji apyranke(nors neisejo tokia ilga kaip norejau ,foto isvis to ilgio nesimato sad.gif )doh.gif O kol ta nerta siula perveriau tai gerokia pasikankinau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 31 kovo 2006 - 09:19
QUOTE(zigen @ 2006 03 31, 06:43)
sveikos,
gal galetumet pasidalinti patirtim:) as strigau prie terbeles. Is pradziu dariau pagal uups tapke, dejau i vidu sablona. Gavosi masiukas liux, tik ziu  kur nekur sviecia  (pirmas blynas) plonesnis sluoksnis. Kaip jums pavyksta ant jau nuvelto daikto dar privelt lygiai? pribadziau su adata , o paskui slapiai ir rankom ir kocelu ir vistiek keliasi tas mano naujas sluoksnis, veliasi gumuliukais ir  lygiai prisivelti nenori.
o  kaip rankena veliat,  Mari4 tau puikiai gaunasi thumbup.gif , as pasiemiau ilga gabala vilnos ir kociojau kaip koki plastelini makarona  smile.gif  gavosi su grioveliais ir skirtingais storiais....... schmoll.gif

praktika,praktika ir dar karta praktika! kokia penkta terbele kai velsi idealiai gausis mirksiukas.gif
O tashem tai vilnos reiketu nepagailet,- jei shviecias- netvirtos bus schmoll.gif O kaip tu bandai su adata privelt dar vilnos? Siaip, privelinet papildomai reiketu butinai prie isdziuvusios ir adata badyt ish abieju pusiu, tada uzbaigt slapiai. Arba gali bandyt tose vietose privelt adata shlapiai velto veltinio aplikacijas rolleyes.gif

kas del rankenu velimo ir privelimo prie rankinuko, tai nzn....tashiu neveliu kol kas. Turiu visokiu ideju, bet laukiu kol vilnos pigesnes gausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Na kas del privelimo su adata i tasiuka.Ti turiu pries metus pirkus pinigine tokia pribaksmota.Tai visi papuosimai jau lenda lauk.Tad net nezinau,ar prastai pribadyta buvo ,ar benesiojant islenda pribadyta vilna.
Del rankenos as tai viena terba veliau kartu,o kita prisiuvau.Prisiut zymei lengviau.O nuotraukose ir daug visokiu varijantu radau ir prisiuta ir privelta.Tad manau,cia skonio reikalas.

Turiu pasiulyma!Naujam konkursiutegu tema buna RANKINES IR PINIGINES.(as jau ir priza turiu,kaip ir rasiau sauso velimo 3adatos +kempinele.Cia komplektukas toks) mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima rankenas supinti kaip kasas, tuomet nelygumai mažiau matysis

http://filzosophie.d...scheros-mix.jpg[/IMG]
Atsakyti
[quote=uups,2006 03 31, 09:24]
praktika,praktika ir dar karta praktika! kokia penkta terbele kai velsi idealiai gausis mirksiukas.gif
O tashem tai vilnos reiketu nepagailet,- jei shviecias- netvirtos bus schmoll.gif O kaip tu bandai su adata privelt dar vilnos? Siaip, privelinet papildomai reiketu butinai prie isdziuvusios ir adata badyt ish abieju pusiu, tada uzbaigt slapiai. Arba gali bandyt tose vietose privelt adata shlapiai velto veltinio aplikacijas rolleyes.gif

labai aciu uz patarimus , tas tiesa praktika ................gal tankiau reikejo pribadyti. O dariau kaip ir sakai ant isdiziuvusios skyliu lopus badziau. Dar sugalovjau, kad krasta reik patiesinti, ir dar kitos spalvos pridejau, bet norejau vos vos spalvos. O tik paskui slapiai kociojau, kazkur plimpa kazkur atlimpa.
O del rankenu, klausiu kaip jas darot? is kart visa ilgi, ar imanoma sujungti?
Atsakyti
QUOTE(zigen @ 2006 03 31, 08:10)
labai aciu uz patarimus , tas tiesa praktika ................gal tankiau reikejo pribadyti. O dariau kaip ir sakai ant  isdiziuvusios skyliu lopus badziau. Dar sugalovjau, kad krasta reik patiesinti, ir dar kitos spalvos pridejau, bet norejau vos vos spalvos. O tik paskui slapiai kociojau, kazkur plimpa kazkur atlimpa.
O del rankenu, klausiu kaip jas darot? is kart visa ilgi, ar imanoma sujungti?

badyk taip, kad pilnai viskas susijungtu,- shlapiai tik 'apdaila' daryk, kad pukuota nebutu,-antraip tau tikrai neprilips schmoll.gif Siaip, siuviejimas dar padeda paslept 'broka'...
o rankenu tai geriau ishkart visa ilgi daryk,- tvirtumas nukentes,jei is gabaliuku jungsi...nebent siutum unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 03 30, 23:43)
Jumi - teks meškinui kelnes megzti biggrin.gif

Gal geriau velti? biggrin.gif

QUOTE(Minesota @ 2006 03 31, 08:57)
Merginos, papasakokit, prašau, kaip geriausia nuvelti tokią dešrytę - rankinuko rankenėlę.  Ir kaip geriausia tvirtinti prie rankinuko, kad patikimai laikytųsi?  rolleyes.gif

Kai dar pirmuose kursuose Gudros klausiau, tai sakė, tvirčiau laikosi, jei velsi viską kartu. Tik kaip ją privelti kartu? g.gif

QUOTE(svajoklis @ 2006 03 31, 10:34)
Del rankenos as tai viena terba veliau kartu,o kita prisiuvau.Prisiut zymei lengviau.O nuotraukose ir daug visokiu varijantu radau ir prisiuta ir privelta.Tad manau,cia skonio reikalas.

O kaip reikia velt tašiuką, kad ir rankeną privelt? Gal galėtum pasidalint patirtim? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 03 30, 17:17)

Norėjau paklaust - kaip jums išeina viską taip lygiai suvelt? Aš kiek badau - man vis tiek tie plaukeliai lenda, jei ne iš vienos pusės - tai iš kitos.  doh.gif Mano peliukas gauruotas sad.gif
user posted image

Kiek zinau, apskuta su skustuku tuos styrancius plaukelius, taip sakant nudepiliuoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2006 03 31, 11:02)
Sveikos, vėlėjėlės biggrin.gif
Gal galit kas man pagelbėti su juoda vilna g.gif Pirkčiau, jei kas parduotų bigsmile.gif Nesiseka man juodai dažyti nei kaimiškos vilnos, nei pirktinės sluoksnos unsure.gif Gal čia dažai iš Norfos kokybe nepasižymi g.gif Nors kitos spalvos kuo puikiausiai gaunas doh.gif

Vat vat pas mane ir tas pats, niu neima nors tu ka... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zigen @ 2006 03 31, 08:43)
o  kaip rankena veliat,  Mari4 tau puikiai gaunasi thumbup.gif , as pasiemiau ilga gabala vilnos ir kociojau kaip koki plastelini makarona  smile.gif  gavosi su grioveliais ir skirtingais storiais....... schmoll.gif

tau skirtingi storiai gavosi dėl nevienodo vilnos išdėliojimo. jei nori privelti rankinei rankenas, tai reikia nuveltos rankenos galus įdėti tarp rankinės sluoksnių. darbas labai pasunkėja nei siuvant, nes reikia labai tiksliai atitaikyti aukščius ir rankenų ilgius. pasunkėja ir pats vėlimo procesas - nėra kur įsibėgėti, reikia kruopštumo tongue.gif .
Atsakyti
mari4, o tu suveli rankenas pilnai? man rodos, nesuvelus galu ir tada juos suklojus tarp rankines sluoksniu butu geriau g.gif
Atsakyti