Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 03 29, 03:47)
Uups- o is ko pasigaminai kojos protezus??pademonstruok!!

tik jei niekam neishduosi topsecret.gif
nusiperki lipnios juostos (nepershlampamos, ash naudojau Scotch "Pressure sensitive")
paimi kokias nelabai reikalingas ar sudilusiais kojines, apsiauni... ir visaip menishkai klijuoji ta juosta ant koju (pradet nuo pado). Reikia kokiu poros sluoksniu. Tada paimi zirkles ir prakerpi shone ar priekyj 'uztrauktuka', ishtrauki koja, ir labai kietai prigrudi suglamzytu polietileniniu maisheliu ir burbuluotos nuo velimo susidevejusios pleveles. Cia sunkiausia dalis, ba reikia viso kalno maisheliu,- as rinkau kelis menesius blink.gif (bendrai, galima gi prisipirkt siuksliu maishu!..arba is kaimynu pasiskolint lotuliukas.gif ). tada uzklijuoji atgal "uztrauktuka", vel pagrudi ir uzklijuoji virshu.
atrodo mazdaug taip:
user posted image

gal eit i 'musu darbelius' pasigirt ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kai veli, tai pati veltini arba megzta tapke pritvirtini plonom kanceliarinem arba plauku gumytem prie 'protezo' ir kishi skalbianken su virinimu....susitraukia tik iki '"protezo" dydzio ir labai gerai susiformuoja pagal peda ...be to ir velt paciai nereikia, tik biski is pradziu:4u: ... ash kai tokia tingine, tai ir tashei 'proteza' pasidaryciau ish juros putos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 03 29, 14:08)
tik jei niekam neishduosi topsecret.gif
nusiperki lipnios juostos (nepershlampamos, ash naudojau Scotch "Pressure sensitive")
paimi kokias nelabai reikalingas ar sudilusiais kojines, apsiauni... ir visaip menishkai klijuoji ta juosta ant koju (pradet nuo pado). Reikia kokiu poros sluoksniu.  Tada paimi zirkles ir prakerpi  shone ar priekyj 'uztrauktuka', ishtrauki koja, ir labai kietai prigrudi suglamzytu polietileniniu maisheliu ir burbuluotos nuo velimo susidevejusios pleveles. Cia sunkiausia dalis, ba reikia viso kalno maisheliu,- as rinkau kelis menesius blink.gif (bendrai, galima gi prisipirkt siuksliu maishu!..arba is kaimynu pasiskolint lotuliukas.gif ). tada uzklijuoji atgal "uztrauktuka", vel pagrudi ir uzklijuoji virshu. 
atrodo mazdaug taip:
user posted image

gal eit i 'musu darbelius' pasigirt ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kai veli, tai pati veltini arba megzta tapke pritvirtini plonom kanceliarinem arba plauku gumytem prie 'protezo' ir kishi skalbianken su virinimu....susitraukia tik iki '"protezo" dydzio ir labai gerai susiformuoja pagal peda ...be to ir velt paciai nereikia, tik biski is pradziu:4u: ... ash kai tokia tingine, tai ir tashei 'proteza' pasidaryciau ish juros putos rolleyes.gif

smile.gif)) kaip fainai:) aciu uz ideja:) jega:)) pradedu rinkti maisiukus:))))) o i "musu darbelius"- butinai:))))Tikras sedevras..smile.gif VAikui irgi reiks ortopedinius veltinius nuvelti..smile.gif)) tiksliai pagal jo peda..smile.gif)))
kilo ideja:) o idomu- pirstuotu pirstiniu niekas nebande nuvelti?smile.gif))))))))

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pirmas bandymas tūrinį daiktą nuvelt ax.gif nelabai jis man patinka, labai jau paskubom padarytas, bet pasidarė šiek tiek aiškiau, kaip tie tūriniai darosi 4u.gif

tiksliau nepatinka jis man, tik vyras sako, kad gražu visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 29 kovo 2006 - 21:14
Pelė liuks thumbup.gif
O aš prie apyrankės gėlytes nunėriau. Jos bus ant rankinuko.
user posted image
Ko tai jos ant nuotraukos prastesnės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 03 30, 10:11)
Pelė liuks  thumbup.gif
O aš prie apyrankės gėlytes nunėriau. Jos bus ant rankinuko.

Ko tai jos ant nuotraukos prastesnės verysad.gif

Neprastos gėlės ir ant nuotraukos wink.gif. Bus įdomu rankinuką pamatyti.
Atsakyti
Nu šakės kiek gražių darbelių sudėjot wub.gif
Nu obuolys tai tikrai super, auksarankių karta auga biggrin.gif
Mažulėle, tavo dubuo tikrai labai gražus, ir spalvos tikrai gražios, o kaip formą suteikei?
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 03 30, 07:39)
Aš įkeliu savo peliuko (vienas iš pirmųjų mano darbelių) nuotrauką.  Šeimyna praminė jį Stiuartu Litliu smile.gif .  Peliuką nuvėliau iš mocherinių siūlų.

http://s39.photobuck...t=Peliukai1.jpg[/IMG]

Fainuolis tas tavo Siuartas Litlis.Toks svelnutis atrodo.

rim@ tavo papuosaliukai ir thumbup.gif .As tai niekaip prie ju neprieinu.Tad is veltinio neturiu nei karoliu,nei apyrankes. blush2.gif
Bet va baigsiu su terbom ir piniginem.Kai liks vilnos likuciai tada ir papuosalus pradesiu velti.
Atsakyti
Rodau savo pirmąją gėlelę smile.gif ax.gif

http://s39.photobuck...urrent=Gele.jpg
Atsakyti
sveikutės
nu man tai kaip ne visiem, kai veliu adata tai man i kempinę prisismaigsto tos vilnos ir kita pusė nesigauna tokia jau lygi doh.gif sakau gal po to dar tarp rankų su muiliuku pavelti žiedlapiukus g.gif
super kad data nukelta, mažu ir aš spėsiu, o tai jau buvau ir rankas ir kojas nuleidus....tai dabar jau reikia stengtis dalyvuti smile.gif
beje, darbeliai tai visų šaunųs - nuo aštuonmečių obuoliukų iki lėkščių thumbup.gif aš tai arbūzo skiltelę nusivėliau, cirtinos - super atrodo, bet nėr kaip dabar parodyti -fotiko neturiu....
Atsakyti
Gėlytės visos adatom veltos ax.gif

o dėl lygumo, na nesigauna taip jau ypatingai lygiai, bet dar ir praktikos pas mane mažokai blush2.gif aš bent jau labai dažnai vartau ir pabaigoj su ta ploniausia (ar kaip ten ji vadinasi) adata labai švelniai pabaksnoju, kad siūliukai prisiveltų ir adata neišlistų kiton pusėn ax.gif dar kartais kai tereikia tik privelt kokias nors detales tai savaime lygiau gaunasi, nes su adatom švelniau dirbu ax.gif ale manęs neklausykit, ne kokia aš čia patarėja dar blush2.gif

gražus tas tavo peliukas thumbup.gif

QUOTE(Frosted @ 2006 03 30, 17:17)
Kaip gražu  wub.gif Mažulėle, o tos gėlytės visos adatom veltos ar rutuliukas slapiai?  blush2.gif

Norėjau paklaust - kaip jums išeina viską taip lygiai suvelt? Aš kiek badau - man vis tiek tie plaukeliai lenda, jei ne iš vienos pusės - tai iš kitos.  doh.gif Mano peliukas gauruotas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 30 kovo 2006 - 19:17
Giriuosi smile.gif
Apyranke:
user posted image
Bitute :
user posted image
Ir kursu meskis kuriam kojas noriu pastorint wink.gif Gal vistik kuri turetu sauja panasios vilnos????
user posted image
Atsakyti