QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 08 09, 20:49)
Žinot, aš galvoju, kad pasirinkot per plačią temą. Tai būtų tas pats, kas kalbėti apie badaujančius Afrikos vaikus.
Ir dar-patikėkit manim-nukentėję tikrai neieškos pagalbos forumuose. Vien dėl to, kad dar ir dar kartą pasakoti apie tai kas nutiko reiškia draskyti žaizdas vėl ir vėl. Ir jūs čia niekam nepadėsit, na nebent esat baigus psichologiją, psichoanalizę ar pan. Pasikartosiu-nekalbėčiau apie tai vien dėl to, kad patenkint kažkieno smalsumą..
O ką galit pasakyti apie žmones, rašančius apie savo patirtį knygas?
Aš pati ir nebandysiu niekam padėti. Tiesiog tai būtų dalinimasis patirtimi.
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2011 08 07, 08:28)
Nemanau, kad kiekvienas su tuo susdūręs viešinsis forume..
Ką reiškia viešintis? Juk niekas nesako, kad nukentėjęs turi būtinai užsiregistruoti savo vardu ir pavarde, dar ir asmens kodą bei telefono numerį pridėt. Galima užsiregistruot kokiu tik nori vardu ir išliet savo nuoskaudas arba papasakot tvarkymosi su šia problema istoriją taip įprasminant savo patirtį, kas galėtų padėti galutinai išgyti.
P.S. Visos mano minėtos knygos yra parašytos remiantis autorių patirtimi neslepiant savo asmenybės. Ačiū Dievui, jos nebuvo parašytos LT, nes super mamų reakcija asmeniškai mane pribloškė.
Papildyta:
Beje, berods "klausimas psichologei" yra užvesta tema "dukrą išprievartavo". Autorė mama, sulaukusi daug palaikymo ir patarimų tiek pačiam forume, tiek asmeninėmis žinutėmis.
P.S. Jei kam įdomu, nukentėjusiai jau daug geriau. Ir tikiiuosi, kad supermamoj gauti patarimai ir palaikymas prie to prisidėjo.