Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 08, 16:57)

ideja gera, bet, pvz., mane pykina jei vaziuodama ne tai kad skaitau, bet net vartyt ir paveiksliuku ziuret negaliu biggrin.gif

nusipirkau siandei kazkodel 2 Papievio kygas: vienos vasaros emigrantai ir eiti. yra ji skaiciusiu? as kazkada laida su juo maciau - po paryziu vedziojo, tai patiko smile.gif
Atsakyti
Labas, mergytes uogytes smile.gif

pasivaidenu ir geda sakyt, bet visai neskaitau biggrin.gif tai kaimynas koks fainas isblasko jei lauke susiruosiu skaityt, tai savaitgali namie per daug zmoniu bigsmile.gif vienzo, geda, geda ir dar karta geda. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 08, 17:13)
Aš ir gavau dar vieną laišką iš jos, tai vieną knygą gausiu šią savaitę, o kitą knygą tik kitą biggrin.gif
Na reiks stengtis, bet kadangi aš nemokša atsiliepimų rašyme, tai bus ojojoj biggrin.gif
Mane ir ta Džeinė Eir vilioja labai  bigsmile.gif

Ir aš gavau,bet mano knygas tik kitą savaitę išsiųs smile.gif Manau neblogai prasisuksim smile.gif Ir aš ne kokia atsiliepimų rašyme,bet dabar reiks stengtis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 11:27)
Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš biggrin.gif arba autorius...nes aš turiu, berods, du tokius autorius- visiškas fiasko- niekaip neprisijaukinau verysad.gif  g.gif

Nemažai knygų yra nepateisinusios lūkesčių. Kartais būna, kad daug metų kokios knygos baisiai noriu, o kai perskaitau, pamatau, kad visai be reikalo. Iš paskutiniu metu skaitytų pirmoj vietoj tikriausiai būtų "Tryliktoji pasaka"- jau tokį stebuklą įsivaizdavau, bet man pasirodė nieko ypatingo (o gal per daug tikėjausi). Dar prie tokių priskirčiau "Jamaikos smuklė", "Žiedas. Paskutiniojo tamplieriaus palikimas", Alvtegen "Kaltė", "Batelių karalienė", "Suvalgykite mane" ir kt. Jei kalbėt apie konkrečius rašytojus, dabar į galvą ateina tik Sophie Kinsella ir Tracy Chevalier- nors skaitau jų knygas, bet nesižaviu, kaip dauguma kitų mūsų temoj.
QUOTE(LEEja @ 2011 08 08, 17:41)
nusipirkau siandei kazkodel 2 Papievio kygas: vienos vasaros emigrantai ir eiti. yra ji skaiciusiu? as kazkada laida su juo maciau - po paryziu vedziojo, tai patiko smile.gif

Apie "Eiti" jau nemažai kas rašė, bet nuomonės buvo skirtingos. Man asmeniškai daug labiau patiko "...emigrantai", vietomis net priminė "Žaidžiame klases".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 08 rugpjūčio 2011 - 18:32
Pasigirsiu- parašė ir man AL blush2.gif irgi paprašė adresiuko blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 08 rugpjūčio 2011 - 18:52
QUOTE(katilina @ 2011 08 08, 20:29)

Apie "Eiti" jau nemažai kas rašė, bet nuomonės buvo skirtingos. Man asmeniškai daug labiau patiko "...emigrantai", vietomis net priminė "Žaidžiame klases".

tai berods kaip tik apie sia knyga jis per ta laida vaiksiodamas ir kalbejo.

ryt prie juros maunam - galvoju Voina y mir, matyt, ne is tos kategorijos, tai einu rinktis
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 08 08, 20:29)
Sophie Kinsella ir Tracy Chevalier- nors skaitau jų knygas, bet nesižaviu, kaip dauguma kitų mūsų temoj. 

Kinselos nieko neskaiciau ir neplanuoju, o Chevalier dvi skaiciau Mergina su perlo auskaru ir dar kazkokia, net nepamenu kaip vadinos, nei viena nepatiko...
man nemazas pššššš buvo kai Romain Gary Aitvarai perskaiciau - tikejausi nemazai, bet nesuzavejo visiskai niekuo
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 08 08, 20:01)
tai berods kaip tik apie sia knyga jis per ta laida vaiksiodamas ir kalbejo.
ryt prie juros maunam - galvoju 

Man atrodo, kad ir aš tą laidą mačiau- kaip tik vaikščiojo ir rodė vietas, aprašytas knygoj "Žaidžiame klases" (taip išeina, kad paskui jis tas pačias vietas aprašė savo "...emigrantuose"). Laida man labai patiko, tik tada nežinojau, kas tas Papievis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 19:52)
Pasigirsiu- parašė ir man AL blush2.gif irgi paprašė adresiuko blush2.gif thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Pagaliau. thumbup.gif Kokias knygas išsirinkai? smile.gif
Atsakyti

thumbup.gif
Atsakyti
Priminkit kaip lietuviškai skamba šios knygos pavadinimas http://www.bookdepos...ldescription-20 nes "Už burkos šydo" ar pan. nieko nerandu.. Aknsčiau jūs kalbėjot apie nutekėjusią europietę į islamą, bet nepamenu pavadinimo (tylios akys? tylus žvilgsnis?), viršelis į šitą panašus. Žodžiu, pasiklydau vertime mastau.gif
Tarp kitko, rekomenduoju šią parduotuvę, galima rasti pigių knygų ar akcijųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 08 rugpjūčio 2011 - 20:21
QUOTE(kambliukas @ 2011 08 08, 21:20)
Priminkit kaip lietuviškai skamba šios knygos pavadinimas  http://www.bookdepos...ldescription-20  nes "Už burkos šydo" ar pan. nieko nerandu..  Aknsčiau jūs kalbėjot apie nutekėjusią europietę į islamą, bet nepamenu pavadinimo (tylios akys? tylus žvilgsnis?), viršelis į šitą panašus. Žodžiu, pasiklydau vertime  mastau.gif
Tarp kitko, rekomenduoju šią parduotuvę, galima rasti pigių knygų ar akcijųsmile.gif

nepanašu, kad ji būtų išleista lietuviškai. o kad viršelis matytas...tai jie visi vienodi smile.gif
Atsakyti