QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 11:27)
Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš
arba autorius...nes aš turiu, berods, du tokius autorius- visiškas fiasko- niekaip neprisijaukinau
Nemažai knygų yra nepateisinusios lūkesčių. Kartais būna, kad daug metų kokios knygos baisiai noriu, o kai perskaitau, pamatau, kad visai be reikalo. Iš paskutiniu metu skaitytų pirmoj vietoj tikriausiai būtų "Tryliktoji pasaka"- jau tokį stebuklą įsivaizdavau, bet man pasirodė nieko ypatingo (o gal per daug tikėjausi). Dar prie tokių priskirčiau "Jamaikos smuklė", "Žiedas. Paskutiniojo tamplieriaus palikimas", Alvtegen "Kaltė", "Batelių karalienė", "Suvalgykite mane" ir kt. Jei kalbėt apie konkrečius rašytojus, dabar į galvą ateina tik Sophie Kinsella ir Tracy Chevalier- nors skaitau jų knygas, bet nesižaviu, kaip dauguma kitų mūsų temoj.
QUOTE(LEEja @ 2011 08 08, 17:41)
nusipirkau siandei kazkodel 2 Papievio kygas:
vienos vasaros emigrantai ir
eiti. yra ji skaiciusiu? as kazkada laida su juo maciau - po paryziu vedziojo, tai patiko
Apie "Eiti" jau nemažai kas rašė, bet nuomonės buvo skirtingos. Man asmeniškai daug labiau patiko "...emigrantai", vietomis net priminė "Žaidžiame klases".