Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 08 08, 14:57)
Pati geriausia iki šiol man asmeniškai yra John Katzenbach "Ne tas žmogus", faktas, kad nuomonė gali keistis, nes laukia dar daug kitų neskaitytų knygų, tačiau ši vis tiek išliktų tarp geriausių. Dar pakankamai neblogos šios knygos: Brigitte Aubert "Mirtis iš miško", Peter Hames "Alchemikas", Jean-Christophe Grange "Purpurinės upės". Kol kas tiek atėjo į galvą.

O labai gerai, einu pasidometi apie sias knygas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 08, 14:59)
Call After Midnight (1987)
Under the Knife (1990)
Whistleblower (1992)
Never Say Die (1992) - "Pažadėk, kad grįši" (2011, Svajonių knygos)
Presumed Guilty (1993)
Peggy Sue Got Murdered (1994)
In Their Footsteps (1994)
Thief of Hearts (1995)
Keeper of the Bride (1996)
Harvest (1996)
Life Support (1997)
Bloodstream (1998)
Gravity (1999) - "Gravitacija" (2011, Jotema)
The Bone Garden (2007) - "Kaulų sodas" (2009, Jotema)

Chirurgo serija:
The Surgeon (2001) - "Chirurgas" (2008, Jotema)
The Apprentice (2002) - "Pameistrys" (2010, Jotema)
The Sinner (2003) - 'Nusidėjėlė" (2011, Jotema)
Body Double (2004) - "Dvynės" (2011, Jotema)
Vanish (2005) - "Dingusios" (2010, Jotema)
The Mephisto Club (2006)
The Keepsake / Keeping the Dead (US / UK, 2008)
Ice Cold / The Killing Place (US / UK, 2010)
The Silent Girl (2011)

Oho blink.gif negalvojau kad tiek daug, dekui blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 08 08, 13:48)
biggrin.gif Ir kaip tau ji? Lyg ir rašei savo įspūdžius, bet nebeatgaminu ax.gif

Ne, dar nerašiau 4u.gif
Šiaip iš esmės didelio atsiliepimo ir negalėčiau parašyti- ne ta knyga g.gif kartais kai skaitau- man galvoje tiesiog bėga eilutės mano atsiliepimo, tada belieka tik jums čia perrašyt lotuliukas.gif o kartais tuščia biggrin.gif
Alma Čepienė Moterų vergas
Keista knyga- nei patiko, nei nepatiko. Skaitydavau ir jau norėdavosi mesti, bet ir vėl kažkas sudomina ir vėl skaitau 4u.gif Mane šiek tiek erzino istorijos nenatūralumas" pirmiausia, keisti nenatūralūs žmonių vardai ir pavardės g.gif Otonas, Rika, pavardės tokios irgi ,,paturbintos" Vėtra, Rugys, Puta, Birutienė lotuliukas.gif ir pati istorija, neįtikėtina, kad kažkam kažkas galėjo taip nutikti lotuliukas.gif
Ir klaidinanti autorės mintis šalia anotacijos rolleyes.gif rašoma: ,,Nugalėjo noras kuo tikroviškiau perteikti skaudžiai nukentėjusio žmogaus gyvenimo istoriją- kad pamąstytų tie, kurie į sekso liūną įvilioja vaikus" Bet jokio sekso liūno knygoje neradau ir jokių vaikų įviliojimų g.gif
Vienu žodžiu net nežinau, ką ir pasakyti........
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 08, 15:02)
Aš jau gavau laišką iš Alma Littera, kad knygas išsiųs šią savaitę  bigsmile.gif Reiškia jau startuoja tas projektas po truputį  biggrin.gif

4u.gif sveikinam 4u.gif
beje, o po kiek knygų išsiunčia? tai visas turi perskaityt ir parašyt atsiliepimą? o jei knyga nepatiko, na tiesiog neįdomi ir nesinori skaityti g.gif

Žiūriu, kad Tess Geritssen labai produktyvi thumbup.gif dar nė vienos neskaičiau, bet dvi turiu namie biggrin.gif laukia savo eilės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 08 rugpjūčio 2011 - 14:30
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 15:28)

4u.gif sveikinam 4u.gif
beje, o po kiek knygų išsiunčia? tai visas turi perskaityt ir parašyt atsiliepimą? o jei knyga nepatiko, na tiesiog neįdomi ir nesinori skaityti g.gif

Dėkui wink.gif Taigi ir Jūs gausit, ar ne?

Aš tai dvi išsirinkau, nes ten buvo parašytą 1-2 knygas smile.gif Taip, reiks perskaityt ir parašyt atsiliepimą, jei patiko rašyt, kad patiko jei ne tai rašyt ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 08, 15:02)
Aš jau gavau laišką iš Alma Littera, kad knygas išsiųs šią savaitę  bigsmile.gif Reiškia jau startuoja tas projektas po truputį  biggrin.gif

O aš negavau unsure.gif

4u.gif sveikinam 4u.gif

Žiūriu, kad Tess Geritssen labai produktyvi thumbup.gif dar nė vienos neskaičiau, bet dvi turiu namie biggrin.gif laukia savo eilės unsure.gif

Aš prašiau trijų. Taip, perskaitai knygas ir parašai savo nuomonę. Jei nepatiko, tai ir parašai, kad nepatiko, o dėl knygos nebaigimo nežinau g.gif Kadangi nemėgstu numest ir iš paskutiniųjų stengiuosi pabaigti net ir nepatinkančias knygas, net nesidomėjau.
Atsakyti

Stikliuk, yra tokia recenzijų rūšis "kaip aš knygą bandžiau skaityti ir man nepavyko" biggrin.gif
šiaip, rašė, kad "jiems svarbi bet kokia nuomonė" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leveret @ 2011 08 08, 15:36)
O aš negavau  unsure.gif

negavau ir aš. anksčiau rašė, kad mėnesio pabaigoje išsiųs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 08, 15:36)
O aš negavau  unsure.gif
Aš prašiau trijų. Taip, perskaitai knygas ir parašai savo nuomonę. Jei nepatiko, tai ir parašai, kad nepatiko, o dėl knygos nebaigimo nežinau  g.gif Kadangi nemėgstu numest ir iš paskutiniųjų stengiuosi pabaigti net ir nepatinkančias knygas, net nesidomėjau.

Aš tai matyt gavau šiandien tą laišką, todėl kad su ja nuo ryto susirašinėjau biggrin.gif

O šiaip kaip supratau tai čia mėnesiui tos knygos, paskui naujas sąrašas bus? rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.facebook.com/home.php#!/med...198303466876439
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 08, 15:42)
Aš tai matyt gavau šiandien tą laišką, todėl kad su ja nuo ryto susirašinėjau biggrin.gif

O šiaip kaip supratau tai čia mėnesiui tos knygos, paskui naujas sąrašas bus?  rolleyes.gif

Taip, kiekvieną mėnesį bus naujas sąrašas smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 08, 15:57)

Geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 08, 13:41)
negavau ir aš. anksčiau rašė, kad mėnesio pabaigoje išsiųs  g.gif

Aš gavusi iš jos štai tokį laišką (rašė prieš 6 dienas):

"...šią sav. surinksiu sąrašus ir kitą sav padarysiu paskirstymus, manau viską spėsime per dvi sav ir 08 men. Pabaigoje jus pasieks knygos..."
Atsakyti
Nu va, pasiskundžiau ir atėjo laiškas, kad jau išsiuntė knygas bigsmile.gif Ir dar dovanų žada geriausiems atsiliepimams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 08, 16:02)
Nu va, pasiskundžiau ir atėjo laiškas, kad jau išsiuntė knygas  bigsmile.gif Ir dar dovanų žada geriausiems atsiliepimams  rolleyes.gif

biggrin.gif

tai žinai, su mumis nepajuokausi, palyginsim greitai, kada kam ką rašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 08, 14:02)
Nu va, pasiskundžiau ir atėjo laiškas, kad jau išsiuntė knygas  bigsmile.gif Ir dar dovanų žada geriausiems atsiliepimams  rolleyes.gif

tai ji tikriausiai dabar visiems ir siuntinėja laiškus, nes ir aš ką tik gavau, bet mano pasirinktos knygos atkeliaus tik kitą savaitę, teks laukti smile.gif
Atsakyti