Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Rasma @ 2011 08 25, 19:43)
"Kasdien vis truputį arčiau" ax.gif

Ach mat kaip. Nesu tos dar skaicius. (Smalsu pasidare, kuri tau tokia prasta, nes visos skaitytos pasirode labai panasaus lygio. )
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 25, 13:06)
tikiuosi ir aš pribūti smile.gif LEEja, atiduok knygas biggrin.gif

o, die, kada cia kas organizuojama? biggrin.gif

aha, susiradau jau, rugs 4

marakes, tu nepyk, kad taip ilgai uzlaikiau
nepyksti, aaa? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 rugpjūčio 2011 - 19:00
QUOTE(Masako @ 2011 08 25, 19:55)
Ach mat kaip. Nesu tos dar skaicius. (Smalsu pasidare, kuri tau tokia prasta, nes visos skaitytos pasirode labai panasaus lygio. )

Šita nepasirodys biggrin.gif Panašaus lygio gal kiek tampa paskutiniame knygos trečdalyje, o iki to paskutinio trečdalio, tai kažkas tarp S. Kubelkos ir J. Irvingo hibrido su už kampo pasislėpusiu Malūku biggrin.gif Net nežinau su kuo palyginti..toookia nyki, kad net visiškas seksualinis atvirumas nebepadeda..

Man pačiai tikrai labai patiko (be jokių didelių pretenzijų į 'rimtąją' psichologiją) Yalom'o 'Nyčė' ir 'Šopenhaueris'..kai verkė Nyčė gal net labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 08 25, 19:59)
kažkas tarp S. Kubelkos ir J. Irvingo hibrido su už kampo pasislėpusiu Malūku biggrin.gif

oi, negaliu laugh.gif

Bet taip, sakyciau, gan tiksliai dabar isivaizduoju laugh.gif

Pralinksminai juodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 25, 20:00)
oi, negaliu laugh.gif

Bet taip, sakyciau, gan tiksliai dabar isivaizduoju laugh.gif

Pralinksminai juodai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš manau, kad šios knygos pats Yalom'as nepavartė prieš atiduodant leidyklai..gal būtų pamatęs, kad ne kažin kas g.gif biggrin.gif Ši knyga parašyta kartu su pačia paciente Ginny Elkin (Džine Elkin yra šios knygos pagrindinė herojė) mirksiukas.gif Knyga panašiai ir parašyta...rašo Ji, po to jau Jis paantrina..t.y. du konsultacijų dienoraščiai suplakti krūvon cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 08 25, 19:52)

Karen Horney - mano 'saldainiukas' wub.gif Kaip aš ją mėgau ir tebemėgstu...bet jos knygas skaičiau rusų kalba (tuo metu anglų kalba neradau, o lietuvių kalba kažin ar išvis kada buvo išleista g.gif ). Kokią jūs turit jos knygą? bigsmile.gif

"Neurotiška mūsų laikų asmenybė" išleista lietuviškai. Man irgi teko rusiškai skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 25, 20:08)
"Neurotiška mūsų laikų asmenybė" išleista lietuviškai. Man irgi teko rusiškai skaityt smile.gif

Reiks pirkti bigsmile.gif Aš turiu tik rusiškosios knygos kopijas...
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 08 25, 19:58)
o, die, kada cia kas organizuojama? biggrin.gif

aha, susiradau jau, rugs 4

marakes, tu nepyk, kad taip ilgai uzlaikiau
nepyksti, aaa? smile.gif

biggrin.gif nepykstu. man tik tą šizoidinę knygutę reikia toliau paduot smile.gif tau atnešt ką skaitomo?
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2011 08 25, 20:09)
Reiks pirkti bigsmile.gif Aš turiu tik rusiškosios knygos kopijas...

tokia nedidelė ruda knygutė, Apostrofa išleido, nežinau, ar įsivaizduoji jų academia seriją
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 25, 12:32)
Rasma, o tu ateisi? smile.gif

Galėt, tai turbūt galėčiau (bus 'pratinimo prie darželio' atostogos biggrin.gif ), bet dar niekada nesu buvus jokiam forume organizuotame knygų skaitytojų susitikime g.gif

Susigadinsiu įvaizdį lotuliukas.gif , nes realybėje aš geresnė klausytoja, nei bendrautoja biggrin.gif Labai mėgstu stebėt žmones ir aplinką, ir įsiklausyt į kitus biggrin.gif Tad sėdžiu susitikimuose, ką nors gurkšnoju akis išpūtus, ausis pastačius ir manęs praktiškai nėr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 25, 21:11)
biggrin.gif nepykstu. man tik tą šizoidinę knygutę reikia toliau paduot smile.gif tau atnešt ką skaitomo?

nenesk gi Masako kazkokia duos, jau net nepamenu kokia, tik zinau, kad tavo biggrin.gif
o siaip tai, tai ten visos tavo pas mane sizoidines, kai pagalvoji biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 rugpjūčio 2011 - 19:18
QUOTE(Rasma @ 2011 08 25, 19:43)

Dar nesu perskaičiusi (nes atostogos per trumpos, o Yalom'ą aš tik per atostogas skaitydavau...pliaže, prie ežero), bet turiu namie "Terapijos dovana" ir "Žiūrėti į saulę". Reiks kada imtis

"žiūrėti i saule" - visiskai nieko gero mano akimis. skaiciau jo viska, šita man atrodo silpniausia verysad.gif o "terapijos dovana" labai patiko, skaityk ja pirma mirksiukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 08 25, 19:52)
.

Karen Horney - mano 'saldainiukas' wub.gif Kaip aš ją mėgau ir tebemėgstu...bet jos knygas skaičiau rusų kalba (tuo metu anglų kalba neradau, o lietuvių kalba kažin ar išvis kada buvo išleista g.gif ). Kokią jūs turit jos knygą? bigsmile.gif

KNYGA

4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 25, 17:16)

Jau filmų knygą greit baiginėsiu imsiu šitą- yra atsiliepimų? g.gif kažkur esu užfiksavus gerus atsiliepimus, bet nepamenu, kas rašė g.gif

Radvilavičiūtė - gėris. Šiaip jau esė žanras Lietuvoj toks klaustukinis (neskaitant, tarkim, tokių grandų kaip Rastauskas ar Geda)... "Šiąnakt aš miegosiu..." man beveik noveliškomis manieromis parašytos esė. Beveik. Įdomi kūltūriniu/jausminiu požiūriu. Toks koncepto aspektas ateina iš žinojimo. Mokėjimo. Autorė moka.

Skaitau Arto Paasilinna "Kaukiantį malūną". Skaičiusiom: kaip vertinat šią knygą bendram Paasillinos kontekste, ji prie geresnių, ar prastesnių? g.gif
Atsakyti