Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 24, 21:49)
Koks konkretumas - vessta sako ir šventa biggrin.gif

O ka daryt, kai visos tyli tongue.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 24, 17:27)
Masako, Ingėnai jums klausimėlis. 
Masako, tavo mergaitė jau į paruošiamąją eis?  Ingėnai, o tavo jau mokinukė? g.gif kaip sekasi mokytis skaityti, kaip rašyti, skaičiuoti.....kokius būrelius lanko? Pagalvojau, jeigu mamos tokios skaitovės, tai gal ir vaikai linkę? bigsmile.gif nes mano panelė tai nelabai rodo norą rolleyes.gif ieškau, kur čia nukreipt tinkama linkme 

Ingėnai, su tavo švente 4u.gif

Ačiū už sveikinimą 4u.gif
Ir atsakysiu į tavo klausimą .
Na mano duktė tai ne į mamą , visai ne į mamą unsure.gif schmoll.gif Išmoko skaityti tik mokykloje, į pirmą klasę nuėjo paprasčiausius žodelius skiemenimis teperskaitydama . Dabar (šiemet keliaus į antrą klasę) skaito jau gerai (mokslo metų gale papuolė į geriausiai skaitančių klasės vaikų tarpą, kas mane maloniai nustebino), tačiau tai nereiškia, kad noriai. Anaiptol. Va kai aš jai skaitau (o skaitau prieš miegą), labai mėgsta, galėtų klausytis ir klausytis. Pati gi tingi, su didžiausiais atsikalbinėjimais ir derybomis prie knygos nuveju doh.gif Per vasarą neperskaitė nė vienos normalios apimties knygos unsure.gif (keletą paskaitinėjo „gabalais“: biškį šen , biškį ten, na o plonų jau nebeskaito). Vaikiškų knygų dukrai pripirkusi esu ne mažiau kaip sau, atrodo, tik rinkis ir skaityk, bet... Mane dažnai jau ir neviltis apima, nebežinau, kaip galėčiau įskiepyti meilę skaitymui g.gif
O darželio paruošiamoje grupėje skaityti, skiemenuoti net nemokė (na nebent pats vaikas rodė iniciatyvą). Mokė tik pažinti raides bei rašyti jas spausdintiniu šriftu. Šiaip geros auklėtojos, bet dėmesį skyrė kitokiam lavinimui: piešimui, lipdymui, įvairiems rankdarbiams , muzikai, šokiui.
Matematika sekasi neblogai, tik gal kartais pritrūksta atidumo. Kiek supratau, mūsų mokytoja matematiką moko kiek pastiprintai . Na ir klasė labai stipri susirinkusi. Beje didelė dalis klasiokų labai motyvuoti ir darbštūs vaikai, apie savąją deja to tikrai negalėčiau pasakyti. Diktantus dabar jau rašo gerai, iš pradžių dėl skaitymo įgūdžių stokos ir diktantuose pasitaikydavo klaidų.
O dėl būrelių vėlgi, reikia rinktis pagal tai, kokia sritis vaiką domina, kur labiau pasireiškia jo gabumai. Maniškė lankė būrelius jau darželyje, nuo kokių 4-5 metų. Teko lankyti dailės, šokių būrelius, tačiau dideli talentai juose neatsiskleidė, šokiai ir piešimas tikrai ne mano dukros stichija.... Tai visgi liekam prie to, kam ji gabesnė (dukros atveju tai muzika – dainavimas popchore ir grojimas Yamaha fleita, o nuo rudens dar gros ir Yamaha klavišiniais). Dar gal bandys nuo rudens lankyti Niat Nam užsiėmimus (Rytų kovos menai).

QUOTE(Ebru @ 2011 08 24, 18:05)
O Pamuko bandziau Juodaja knyga skaityt, bet tuo metu nelipo ji man ax.gif

Kad suprasčiau, jog Pamuko "Juodoji knyga" išties puiki ir kad ją įvertinčiau, man prireikė šiek tiek laiko (kad susigulėtų įspūdžiai). Tuo metu, kai skaičiau, tai nepasakyčiau, kad labai šia knyga žavėjausi. Bet paskui ji kažkaip užsifiksavo ir nebepalieka manęs, vis karts nuo karto apie ją prisimenu ir pagalvoju kaip apie knygą , kurią kada nors norėsiu perskaityt ir antrą kartą (ir į namų biblioteką jos noriu).

QUOTE(Biancca @ 2011 08 24, 19:17)
Ingėnai, gražiausi Tau sveikinimai! 

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Ajamajame @ 2011 08 24, 20:35)
Sveikutės. Pirmadienį perskaičiau "GĖLIŲ KRAUJAS" knyga labai man patiko,kad net jos paleisti iš minčių negaliu. Ji man skaitėsi kaip tikra rytietiška pasaka.. Mintys tokios gražios,stebuklingos.. Nors merginos gyvenimas  labai nelengvas ir pilnas išbandymų,bet ji nepalūžo ir toliau stengėsi dėl savo gerovės. O dabar skaitau WASSMO "STIKLINĖ PIENO".

O vat neperseniausiai skaityta "Gėlių kraujas" tai man buvo lengvas nusivylimas unsure.gif Jau tiek gerų žodžių jai ir aikčiojimų, kokia nuostabi knyga, įtinkanti kone visiems, prisiskaičiau, kad tikėjausi mažų mažiausia kažkokio stebuklo biggrin.gif Pati tikrai negalėčiau pasakyti, kad buvo kažkas vau, pradžioje netgi buvo vietų, kada nuobodžiavau skaitydama (na paskui, laimei, jau įsiskaičiau). Jei apie stiprias moteris, galėčiau pavardinti man kur kas labiau patikusių knygų. Jei apie Rytus, irgi.

QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 24, 20:39)
Ingėnai, su Gimtadieniu!

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Vessta @ 2011 08 24, 21:44)
Vilnietės, jau senokai meetinomės  biggrin.gif Tad tinkamės rugsėjo 4 d. 13 val. Europoje prie fontanėlio (susitikimo vieta galim keisti) 4u.gif

Man lyg ir tinka.

QUOTE(kiršė @ 2011 08 25, 09:02)
Neseniai ir aš perskaičiau "Gėlių kraują"  bigsmile.gif  Patiko, viskas pateikta labai vaizdingai, tik vietom jau ima kartotis, persipina su, mano nuomone, labai panašiomis "Geišos išpažintimi", "Imperatore Orchidėja", "Rytų brangenybės užrašais" ir pan.

Baigiau Sullivano "Apsivalymo ritualą"  ax.gif  Įtraukė tik nuo antro šimto puslapių, bet kaip įtraukė, taip nepaleido iki pat paskutinio puslapio. Gal per daug tikėjausi iš tos knygos, tai nebuvo kažkokio stulbinamo įspūdžio. Tiesiog geras, įtraukiantis trileris  smile.gif

Va būtent "Imperatorė Orchidėja" viena iš tų panašių, kurios man patiko kur kas labiau už "Gėlių kraują". "Geišos išpažintis" tai jau senokai skaityta, reiks kažkada atgaminti įspūdžius, bet ji man irgi labai (šiuo atveju labiau) patiko.

O "Apsivalymo ritualas" ir man patiko (netgi labai), vienas geresnių kada nors skaitytų trilerių. Tiesa, įtraukė irgi ne nuo pradžios (kiek dar pamenu, tai nuo pirmos žmogžudystės).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 08 25, 09:52)
Man lyg ir tinka.

dziugu 4u.gif
Atsakyti
ir as, tikiuosi, galesiu i meeta (reikia jums knygas grazinti blush2.gif doh.gif). kol kas tinka 4u.gif
Atsakyti
tikiuosi ir aš pribūti smile.gif LEEja, atiduok knygas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 25, 12:06)
LEEja, atiduok knygas biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasma, o tu ateisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 25, 09:02)

Baigiau Sullivano "Apsivalymo ritualą"  ax.gif  Įtraukė tik nuo antro šimto puslapių, bet kaip įtraukė, taip nepaleido iki pat paskutinio puslapio. Gal per daug tikėjausi iš tos knygos, tai nebuvo kažkokio stulbinamo įspūdžio. Tiesiog geras, įtraukiantis trileris  smile.gif

Na bent jau nenuvyle visai,patiko ir tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 08 25, 08:52)

Man lyg ir tinka.

Bet jeigu negalėsi, pranešk, kad nesineščiau kai ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 25, 12:55)
Bet jeigu negalėsi, pranešk, kad nesineščiau kai ko  biggrin.gif

Tu žinok aš tik vakar pabaigiau valgyt šokoladą kuris visai ne man buvo skirtas, bet nuo to ne mažiau skanus biggrin.gif. Pasimėgaudama po gabaliuką ir sugraužiau, ačiū tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 25, 11:25)
Tu žinok aš tik vakar pabaigiau valgyt šokoladą kuris visai ne man buvo skirtas, bet nuo to ne mažiau skanus biggrin.gif. Pasimėgaudama po gabaliuką ir sugraužiau, ačiū tau  drinks_cheers.gif

Prašom. Tai jis ir buvo skirtas tam kas antras pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 25, 08:32)
Labas rytas 4u.gif ačiū, kuri įdėjot nuorodą į anglišką blog`ą- pamačiau ir susilydžiau blush2.gif mano svajonių namų detalė- tOOOOOOOOOOOkia lentyna blush2.gif  thumbup.gif  wub.gif

Norėčiau. wub.gif
Atsakyti