Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ebru @ 2011 08 24, 21:21)
Aciu, visada galvodavau, kaip is tikruju parasyt

Jei taip i lankas nuvaziavus, zodis "berods" isvis nevartotinas del hibridines darybos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 24, 21:21)
noriu paziureti, kaip filme perteikiama ta Murakamiska magija  wub.gif

Tai kad knygoj magijos nėra, tai ir filme neturėtų būti. Man tai įdomiausia, koks bus garso takelis, nes knygoj daug muzikos "skamba".

Tariuosi per Sena.lt su viena pardavėja- už dviejų nedidelių knygų siuntimą nori 12 litų. Kai nusistebėjau, pasiūlė pačiai pasižiūrėti internete pašto puslapį. Jau išsigandau, kad kainos pasikeitė, bet kitas žmogus siunčia už keturis litus, tai apsiraminau. Neįsivaizduoju, iš kur ji tokią kainą ištraukė.
Atsakyti
Sveikutės. Pirmadienį perskaičiau "GĖLIŲ KRAUJAS" knyga labai man patiko,kad net jos paleisti iš minčių negaliu. Ji man skaitėsi kaip tikra rytietiška pasaka.. Mintys tokios gražios,stebuklingos.. Nors merginos gyvenimas labai nelengvas ir pilnas išbandymų,bet ji nepalūžo ir toliau stengėsi dėl savo gerovės. O dabar skaitau WASSMO "STIKLINĖ PIENO".
Atsakyti
Ingėnai, su Gimtadieniu!

Aš tai baiginėju Svetimšalės III dalį, ir kažkaip susidomėjau užsieniniais knygų blogais.
Kol kas nagrinėju vokiškus, tai ten galima net knygų neskaityti, vien tuos blogus skaityti, koks jų kiekis...
Bet turiniu tai niekas nenustebino, kelis tik įdomesnius išsirinkau. Aišku, beveik visi reklamuojasi rašantys recenzijas leidykloms už nemokamas knygas. smile.gif

Ir šitas gražus pasirodė, bet nežinau, gal jau ir buvot mačiusios?
Where books live...

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 24, 21:27)
Jei taip i lankas nuvaziavus, zodis "berods" isvis nevartotinas del hibridines darybos hihihi.gif

Yra lietuvių kalbos žodyne, nieko blogo apie jį nepasakyta biggrin.gif.
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 24, 21:39)
susidomėjau užsieniniais knygų blogais.
Kol kas nagrinėju vokiškus, tai ten galima net knygų neskaityti, vien tuos blogus skaityti, koks jų kiekis...

Gal gali nurodyt kokių įdomesnių? Man kartais patinka vaizduotis kad aš suprantu vokiškai, tai paskaitinėju ką nors biggrin.gif

Aš knyginius blogus tai ne itin mėgstu, nes vistiek rašo vienas žmogus (dažniausiai), o mane labiau nuomonių įvairovė domina. Todėl dažniau landau į forumus arba tokias netikusias vietas kaip amazon atsiliepimai...
Pvz. rusiškas "aršių" skaitytojų forumas man anksčiau labai patiko šitas.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 24, 22:05)
Yra lietuvių kalbos žodyne, nieko blogo apie jį nepasakyta biggrin.gif.

ai, zinai, lituanistai megsta keisti taisykles, is ko kitaip duona valgytu hihihi.gif

http://www.vlkk.lt/lit/5101
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 24 rugpjūčio 2011 - 21:09
QUOTE(caralaite @ 2011 08 24, 22:05)

Pvz. rusiškas "aršių" skaitytojų forumas man anksčiau labai patiko šitas.

4u.gif aciu uz nuoroda, idomu. nezinojau sito e-psl
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 08 24, 18:52)
Bet dukrą (konkrečiai šiais metais) papirkinėju blush2.gif Vasarą visiškai tingėjo skaityt, tai pažadėjau už tris perskaitytas knygas nupirkt papuošalą. Dabar gailiuosi, jog nepagalvojau bent jau dėl 7 knygų sutart biggrin.gif Tas 3 knygas perskaitė per savaitę doh.gif

Geras nesusilaikiau nesusijuokus lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilnietės, jau senokai meetinomės biggrin.gif Tad tinkamės rugsėjo 4 d. 13 val. Europoje prie fontanėlio (susitikimo vieta galim keisti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 08 24, 22:44)
Vilnietės, jau senokai meetinomės  biggrin.gif Tad tinkamės rugsėjo 4 d. 13 val. Europoje prie fontanėlio (susitikimo vieta galim keisti) 4u.gif

Koks konkretumas - vessta sako ir šventa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 rugpjūčio 2011 - 21:49
Labas rytas 4u.gif ačiū, kuri įdėjot nuorodą į anglišką blog`ą- pamačiau ir susilydžiau blush2.gif mano svajonių namų detalė- tOOOOOOOOOOOkia lentyna blush2.gif thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ajamajame @ 2011 08 24, 22:35)
Sveikutės. Pirmadienį perskaičiau "GĖLIŲ KRAUJAS" knyga labai man patiko,kad net jos paleisti iš minčių negaliu. Ji man skaitėsi kaip tikra rytietiška pasaka.. Mintys tokios gražios,stebuklingos.. Nors merginos gyvenimas  labai nelengvas ir pilnas išbandymų,bet ji nepalūžo ir toliau stengėsi dėl savo gerovės. O dabar skaitau WASSMO "STIKLINĖ PIENO".

Neseniai ir aš perskaičiau "Gėlių kraują" bigsmile.gif Patiko, viskas pateikta labai vaizdingai, tik vietom jau ima kartotis, persipina su, mano nuomone, labai panašiomis "Geišos išpažintimi", "Imperatore Orchidėja", "Rytų brangenybės užrašais" ir pan.

Baigiau Sullivano "Apsivalymo ritualą" ax.gif Įtraukė tik nuo antro šimto puslapių, bet kaip įtraukė, taip nepaleido iki pat paskutinio puslapio. Gal per daug tikėjausi iš tos knygos, tai nebuvo kažkokio stulbinamo įspūdžio. Tiesiog geras, įtraukiantis trileris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 25, 09:32)
Labas rytas 4u.gif ačiū, kuri įdėjot nuorodą į anglišką blog`ą- pamačiau ir susilydžiau blush2.gif mano svajonių namų detalė- tOOOOOOOOOOOkia lentyna blush2.gif  thumbup.gif  wub.gif

Seilės nutįso ir man wub.gif wub.gif
Atsakyti