Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ebru @ 2011 08 24, 13:43)
rolleyes.gif      

Man Ciauskute irgi kazkokia magiska knyga, tokia uzburianti ir sukelianti siltus jausmus vien pagalvojus apie ja  wub.gif nors apie ja tesuzinojau pries puse metu blush2.gif bet vel noriu skaityti, tikrai labai grazi istorija smile.gif

Su gimtadieniu, Ingenai! 4u.gif

as dabar taip vel uzsimaniau filma paziuret. Tuoj turesiu cool.gif

OI, klausyk, o gal kalbejai su vietiniais apie sia knyga? Kaip jie ja vertina, labai idomu? bigsmile.gif
Papildyta:
Skaitau ta Kubelka ir jauciu, kad siuo metu ana man kazkaip visai neaktuali cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 24 rugpjūčio 2011 - 12:53
Ingenai, su gimtadieniu bigsmile.gif
Atsakyti
Laba.

QUOTE(Dorifore @ 2011 08 24, 12:30)
*Aš jau gavau AL knygas  thumbup.gif Kaip smagu rasti dar raštelį su gražių įspūdžių skaitant linkėjimais  bigsmile.gif Jaučiu pradėsiu skaityti kaip tapti kale biggrin.gif
**Esu sudiėjus knygų kruvą, kurią šiemet turiu perskaityt  biggrin.gif

Ir kokios knygos toje krūvoje?

Ingėnai, nuoširdūs sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 24, 12:50)
as dabar taip vel uzsimaniau filma paziuret. Tuoj turesiu cool.gif

OI, klausyk, o gal kalbejai su vietiniais apie sia knyga? Kaip jie ja vertina, labai idomu? bigsmile.gif
Papildyta:
Skaitau ta Kubelka ir jauciu, kad siuo metu ana man kazkaip visai neaktuali cool.gif

Su keliais zmonem kalbejau, tai ju buvo neigiama nuomone, nepamenu kodel, kazkaip jiem nepasirode labai romantiska ar pan, gal todel, kad vaikinai biggrin.gif apie pamuka irgi priestaringa nuomone, nelabai patinka. Na cia reiktu daugiau paklausinet, visgi turkija be galo didele salis smile.gif o siuo metu cia labai populiari Elif Shafak biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 24, 14:20)
Laba.
Ir kokios knygos toje krūvoje?

Kadangi iš grožinės nelabai kas gero buvo likę, vampyrai nedomino, vaikai irgi, tai pasirinkau.
user posted imageuser posted image

O krūvoje yra sudėtos šios knygos. Pusę iš jų yra leidyklos dovanos, tad nori nenori turiu teikti pirmenybę skaitymui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 24 rugpjūčio 2011 - 13:47
QUOTE(Ebru @ 2011 08 24, 14:20)
Su keliais zmonem kalbejau, tai ju buvo neigiama nuomone, nepamenu kodel, kazkaip jiem nepasirode labai romantiska ar pan, gal todel, kad vaikinai

OI, manau, kad Ciauskute - ziauriai moteriska knyga, todel labai keista, kad ja parase vyras, o dar turkas ir, be to, ne siu laiku turkas smile.gif

Isivaizduoju, kad ne vienas lietuvis vaikinas taip nesvaigsta del jos irgi biggrin.gif
Papildyta:
va bigsmile.gif

user posted image

ir va bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 24 rugpjūčio 2011 - 13:49
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 24, 14:46)
O krūvoje yra sudėtos šios knygos. Pusę iš jų yra leidyklos dovanos, tad nori nenori turiu teikti pirmenybę skaitymui  ax.gif

nė vienos neskaičiau (erškėčių paukščiai tebelaukia savo eilės doh.gif ), bet nujaučiu, kad jei ne visos, tai bent jau daugelis, tikrai įdomios ax.gif
Atsakyti
Ingėnai su tavo diena happybday.gif clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 24 rugpjūčio 2011 - 14:38
QUOTE(Vessta @ 2011 08 24, 12:34)
Ingenai, su gimtuku 4u.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 08 24, 12:43)
Su gimtadieniu, Ingenai! 4u.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 08 24, 12:51)
Ingenai, su gimtadieniu  bigsmile.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 08 24, 13:20)
Ingėnai, nuoširdūs sveikinimai gimtadienio proga  4u.gif

QUOTE(adžani @ 2011 08 24, 14:32)
Ingėnai su tavo diena happybday.gif  clap_1.gif  bis.gif

Ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 08 24, 13:20)
Su keliais zmonem kalbejau, tai ju buvo neigiama nuomone, nepamenu kodel, kazkaip jiem nepasirode labai romantiska ar pan, gal todel, kad vaikinai biggrin.gif apie pamuka irgi priestaringa nuomone, nelabai patinka. Na cia reiktu daugiau paklausinet, visgi turkija be galo didele salis smile.gif o siuo metu cia labai populiari Elif Shafak biggrin.gif

Iš tų trijų Turkijos rašytojų šiai dienai turbūt didžiausias simpatijas visgi ir aš jaučiu Elif Shafak. Antroj vietoj būtų Pamukas.

QUOTE(Masako @ 2011 08 24, 14:01)
OI, manau, kad Ciauskute - ziauriai moteriska knyga, todel labai keista, kad ja parase vyras, o dar turkas ir, be to, ne siu laiku turkas smile.gif
Isivaizduoju, kad ne vienas lietuvis vaikinas taip nesvaigsta del jos irgi biggrin.gif

Aš irgi niekaip neįsivaizduoju vaikino, vyro , svaigstančio dėl "Čiauškutės" drinks_cheers.gif Na tikrai labai jau moteriška (greičiau, netgi mergaitiška, nei moteriška) , labai romantiška knyga.
Atsakyti
Kaunietės, gal kuri nors turit Step Top'o kortelę? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Užsikasiau su darbais: vasara artėja prie pabaigos, tuoj išeisiu į praktiką, tai tvarkausi tvarkausi- o galo krašto nematyti. Vaikai irgi pernelyg toli nuo savęs nepaleidžia blush2.gif
Pakolkas tupinėju ties ta pačia 1001 filmas, kurį.... lotuliukas.gif na, bet negėda, kad vis prie tos pačios, nes knyga yra 960 puslapių biggrin.gif

Masako, Ingėnai jums klausimėlis. Kadangi OT, tai pageltoninsiu biggrin.gif
Masako, tavo mergaitė jau į paruošiamąją eis? Ingėnai, o tavo jau mokinukė? g.gif kaip sekasi mokytis skaityti, kaip rašyti, skaičiuoti.....kokius būrelius lanko? Pagalvojau, jeigu mamos tokios skaitovės, tai gal ir vaikai linkę? bigsmile.gif nes mano panelė tai nelabai rodo norą rolleyes.gif ieškau, kur čia nukreipt tinkama linkme blush2.gif

Ingėnai, su tavo švente 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Diane Chamberlain "Prieš audrą"
user posted image
Pirmiausia ši knyga mane patraukė savo viršeliu. Tas neįtikėtinai sodriai mėlynas dangus. Na o jau po to patraukė ir savo turiniu.
Įtraukianti ir prikaustanti istoriją, kurią lengva ir įdomu skaityti. Tiesiog nepastebi kaip verčiasi puslapiai.

Tai vienos šeimos istorija - tragedija, kurioje parodomi susiklostę santykiai tarp tėvų ir vaikų, kurioje tėvų klaidos pakeičia ar net sugriauna vaikų gyvenimus.
Tai pasakojimas apie opiausios šeimos problemos - alkoholizmo - pasekmes.
Apie mokėjimą suprasti, pastebėti, užjausti, mylėti, atsiduoti.
Apie mokėjimą pripažinti savo klaidas ir kaltes ir bandymą viską atitaisyti.
Apie sugebėjimą paleisti praeiti, atsitiesti ir gyventi toliau.

"Jeigu nesusitaikysi su netektimi, ji sugrįš pas tave vėliau ir įkas dar skaudžiau."

Tai pasakojimas apie ypatingų poreikių berniuką, kurio pasaulis labai paprastas ir nekaltas, o ketinimai tik geranoriški ir nuoširdūs.
Tai pasakojimas apie paauglę, kuri paliekama augti savarankiškai ir su savo problemomis susidoroti kaip išmano.
Tai pasakojimas apie moterį, kurią likimas apdovanoja viskuo apie ką galima svajoti ir ko trokšti, tačiau per savo egoizmą, aklumą ir apsileidimą ji viską paleidžia vėjais. Kai jai suteikiamas antrasis šansas, ji griebiasi gyvenimo su visišku atsidavimu, tačiau ir vėl lieka akla.
Tai pasakojimas apie vyrą, kuris visą savo gyvenimą trokšta ir siekia to, ką jau senų seniausiai turi, tačiau nesugeba įžvelgti.

Savo turiniu, rašymo stiliumi, pateikimu ir netgi tematika labai primena Jodi Picoult knygas. Dauguma aprašomų vietų egzistuoja ne tik knygoje, bet ir realybėje. Autorė vaizdingai piešia salos gamtą, vandenyną ir salos gyventojų kasdienybę.
Pati pradžia man pasirodė labai pabiri, neaiški, buvo sunku susigaudyti ir susieti vieną su kitu, bet po maždaug pirmojo šimto puslapių situacija pasitaisė ir istorija įtraukė.
Taip pat buvo vienas dalykas, kuris man nepatiko ir labai erzino. Kuomet yra keliami labai rimti kaltinimai vaikui (kai net gresia įkalinimas iki gyvos galvos) turint tik menkus įrodymus, o pats tyrimas vyksta labai vangiai.

Knyga labai tinkama savaitgaliui ar šiaip maloniam poilsiui. Taip pat turėtų patikti ir tiems, kurie mėgsta Jodi Picoult knygas.
Atsakyti