Sveikos, saules
Aciu uz sveikinimus. Kazkaip sikart atsvenciau ramiai, bet visai jaukiai
Kankinuosi su ta pacia knyga dar vis, jau net geda sakyti... linkejimai...
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 23, 13:03)
Gal yra tokių kurie net nepabaigė jos...
Yra ir tokių, kur net nebandė skaityti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 23, 11:11)
Kodel šoke?
Kažkaip susidariau ispudi, kad knyga yra gera, del to ir isidejau i krepseli, bet dar neisigijau
Kažkaip susidariau ispudi, kad knyga yra gera, del to ir isidejau i krepseli, bet dar neisigijau
na šoke, nes kažkas dar galvoja ar verta ją pasilikti savo asmeninėje bibliotekoje
Net negalvok ir pasilik Ji tikrai verta.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 23, 15:51)
Yra ir tokių, kur net nebandė skaityti
o mokykloje nereikėjo??? Pamenu mes skaitėm mokykloje, mums buvo lieptą ir net rašinį rašėm.
QUOTE(Glimer @ 2011 08 23, 19:45)
as jos dar neturiu, tik ruosiuosi uzsakyti, del to ir galvoju bet manau imsiu, nes pasitikiu Jusu visu nuomone, kad ji gera, o mokykloje tikrai neskaitem, net nezinojau kad tokia yra
Ir ko jus moko?
Nors aš nemanau kad mano mokyklinėj programoj buvo "Jane Eyre", matyt savarankiškai ją paskaičiau. Tik man kažkaip tai nėra TA meilės istorija, nes gi paskui JIS tai su trūkumais buvo, nebe tikras princas
QUOTE(caralaite @ 2011 08 23, 17:57)
Ir ko jus moko?
Nors aš nemanau kad mano mokyklinėj programoj buvo "Jane Eyre", matyt savarankiškai ją paskaičiau. Tik man kažkaip tai nėra TA meilės istorija, nes gi paskui JIS tai su trūkumais buvo, nebe tikras princas
Bet vis tiek tai pati romantiškiausia istorija visoje anglų klasikoje
caralaite tu, caralaite
pagaliau sm veikia normaliai
Perskaiciau Andzelos pelenus, noriu iskart kitu daliu, bet ka bibliotekininke pagalvos, kad kas antra diena vaikstau?
Perskaiciau Andzelos pelenus, noriu iskart kitu daliu, bet ka bibliotekininke pagalvos, kad kas antra diena vaikstau?
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 23, 19:59)
Bet vis tiek tai pati romantiškiausia istorija visoje anglų klasikoje
Neee, man pati romantiškiausia istorija yra Austen "Pride and Prejudice". Va Darcy tai princas! =>
QUOTE(marakeš @ 2011 08 23, 20:00)
caralaite tu, caralaite
=> Tiktų net tokiai karalaitei ant žirnio kaip aš
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 23, 19:10)
o mokykloje nereikėjo??? Pamenu mes skaitėm mokykloje, mums buvo lieptą ir net rašinį rašėm.
Jei manęs atmintis neapgauna, tai mums mokykloj apie Brontė ar Austen net nebuvo užsiminta, apie Džeinę Eir pirmiausia sužinojau iš to puikaus seno serialo.
QUOTE(caralaite @ 2011 08 23, 20:16)
Neee, man pati romantiškiausia istorija yra Austen "Pride and Prejudice". Va Darcy tai princas! =>
Jau norėjau šaukti, kad Darsis pirmoj vietoj, bet Caralaite aplenkė.
Nors aš pradžioj kankinausi su "Džeinė Eir", tikrai ilgai skaičiau, bet kai pabaigiau, tai likau labai sužavėta Mokyklos programoje pas mus jos nebuvo, kaip ir daugelio kitų klasikos kūrinių.
Dabar labai noriu perskaityt "Puikybė ir prietarai"
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 23, 20:29)
Nors aš pradžioj kankinausi su "Džeinė Eir", tikrai ilgai skaičiau, bet kai pabaigiau, tai likau labai sužavėta Mokyklos programoje pas mus jos nebuvo, kaip ir daugelio kitų klasikos kūrinių.
ir dabar jos mokyklos programoj nėra
Aš prie tų, kurioms Džeinė Eir už Puikybę ir prietarus įdomesnė