Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Sveikos, saules smile.gif

Aciu uz sveikinimus. Kazkaip sikart atsvenciau ramiai, bet visai jaukiai smile.gif

Kankinuosi su ta pacia knyga dar vis, jau net geda sakyti... linkejimai... smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 23, 13:03)
Gal yra tokių kurie net nepabaigė jos...

Yra ir tokių, kur net nebandė skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 23, 11:11)
Kodel šoke? g.gif

Kažkaip susidariau ispudi, kad knyga yra gera, del to ir isidejau i krepseli, bet dar neisigijau  rolleyes.gif

na šoke, nes kažkas dar galvoja ar verta ją pasilikti savo asmeninėje bibliotekoje biggrin.gif
Net negalvok ir pasilik biggrin.gif Ji tikrai verta.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 23, 15:51)
Yra ir tokių, kur net nebandė skaityti  biggrin.gif

o mokykloje nereikėjo??? g.gif Pamenu mes skaitėm mokykloje, mums buvo lieptą ir net rašinį rašėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 23 rugpjūčio 2011 - 18:09
as jos dar neturiu, tik ruosiuosi uzsakyti, del to ir galvoju g.gif bet manau imsiu, nes pasitikiu Jusu visu nuomone, kad ji gera, o mokykloje tikrai neskaitem, net nezinojau kad tokia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 23, 19:45)
as jos dar neturiu, tik ruosiuosi uzsakyti, del to ir galvoju  g.gif  bet manau imsiu, nes pasitikiu Jusu visu nuomone, kad ji gera, o mokykloje tikrai neskaitem, net nezinojau kad tokia yra  g.gif

Ir ko jus moko? biggrin.gif
Nors aš nemanau kad mano mokyklinėj programoj buvo "Jane Eyre", matyt savarankiškai ją paskaičiau. Tik man kažkaip tai nėra TA meilės istorija, nes gi paskui JIS tai su trūkumais buvo, nebe tikras princas schmoll.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 23, 17:57)
Ir ko jus moko? biggrin.gif
Nors aš nemanau kad mano mokyklinėj programoj buvo "Jane Eyre", matyt savarankiškai ją paskaičiau. Tik man kažkaip tai nėra TA meilės istorija, nes gi paskui JIS tai su trūkumais buvo, nebe tikras princas  schmoll.gif
biggrin.gif

Bet vis tiek tai pati romantiškiausia istorija visoje anglų klasikoje
Atsakyti
caralaite tu, caralaite lotuliukas.gif
Atsakyti
pagaliau sm veikia normaliai good.gif

Perskaiciau Andzelos pelenus, noriu iskart kitu daliu, bet ka bibliotekininke pagalvos, kad kas antra diena vaikstau? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 23 rugpjūčio 2011 - 19:16
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 23, 19:59)
Bet vis tiek tai pati romantiškiausia istorija visoje anglų klasikoje

Neee, man pati romantiškiausia istorija yra Austen "Pride and Prejudice". Va Darcy tai princas! =>
QUOTE(marakeš @ 2011 08 23, 20:00)
caralaite tu, caralaite  lotuliukas.gif

=> Tiktų net tokiai karalaitei ant žirnio kaip aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 23, 19:10)
o mokykloje nereikėjo???  g.gif Pamenu mes skaitėm mokykloje, mums buvo lieptą ir net rašinį rašėm.

Jei manęs atmintis neapgauna, tai mums mokykloj apie Brontė ar Austen net nebuvo užsiminta, apie Džeinę Eir pirmiausia sužinojau iš to puikaus seno serialo.

QUOTE(caralaite @ 2011 08 23, 20:16)
Neee, man pati romantiškiausia istorija yra Austen "Pride and Prejudice". Va Darcy tai princas! =>

Jau norėjau šaukti, kad Darsis pirmoj vietoj, bet Caralaite aplenkė. smile.gif
Atsakyti
Nors aš pradžioj kankinausi su "Džeinė Eir", tikrai ilgai skaičiau, bet kai pabaigiau, tai likau labai sužavėta bigsmile.gif Mokyklos programoje pas mus jos nebuvo, kaip ir daugelio kitų klasikos kūrinių.
Dabar labai noriu perskaityt "Puikybė ir prietarai" ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2011 08 23, 20:29)
Nors aš pradžioj kankinausi su "Džeinė Eir", tikrai ilgai skaičiau, bet kai pabaigiau, tai likau labai sužavėta  bigsmile.gif  Mokyklos programoje pas mus jos nebuvo, kaip ir daugelio kitų klasikos kūrinių.
Dabar labai noriu perskaityt "Puikybė ir prietarai"  ax.gif

ir dabar jos mokyklos programoj nėra schmoll.gif

Aš prie tų, kurioms Džeinė Eir už Puikybę ir prietarus įdomesnė 4u.gif
Atsakyti