Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(caralaite @ 2011 08 22, 19:42)
O aš ją anglišką turiu, bet kažkodėl nutariau kad nenoriu skaityt ir gal pardavinėju ar jau pardaviau. Reiks dar pergalvot savo sprendimą.

o kodel? blink.gif

As dabar skaitau ir balsu zvengiu lotuliukas.gif taip noreciau jums ideti, bet labai daug reiktu rasyt. Nu ten tokia tragikomedija, kad griuk negyvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 22, 19:51)
o kodel? blink.gif

As dabar skaitau ir balsu zvengiu lotuliukas.gif  taip noreciau jums ideti, bet labai daug reiktu rasyt. Nu ten tokia tragikomedija, kad griuk negyvas biggrin.gif

Maniškė su tokiu viršeliu:
user posted image
Tai man "iškart aišku" ka viduj nieko gražaus nebus - tik purvas, skurdas ir skausmas. Bet gal aš klystu?..
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 22, 20:05)
Tai man "iškart aišku" ka viduj nieko gražaus nebus - tik purvas, skurdas ir skausmas. Bet gal aš klystu?..

aha, cia kadras is filmo smile.gif

Yra ir purvo, ir skausmo, bet pats rasymo stilius labai sviesus, subtiliai ironiskas. Kaip gan taikliai anotacijoj parasyta kazkas panasaus i "kiekvienai asarai po lygiai sypsenu" biggrin.gif Zodziu, tikrai pabandyk paskaityti mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Beje, sakyciau ekranizacija net labai vykusi, islaikyta ta pati nuotaika kaip knygoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 rugpjūčio 2011 - 19:18
QUOTE(caralaite @ 2011 08 22, 19:42)
O aš ją anglišką turiu, bet kažkodėl nutariau kad nenoriu skaityt ir gal pardavinėju ar jau pardaviau. Reiks dar pergalvot savo sprendimą.

Aš irgi turiu ir skaičiau anglišką. Ir nors trečią dalį turiu lietuviškai, apsidžiaugčiau, jei ir antrą kur pigiai gaučiau anglų kalba.
Filmo tai vis neprisiruošiu pažiūrėti, nes įsivaizduoju, kad jis daug niūresnis už knygą. Aprašyti sunkius dalykus su humoru yra viena, bet taip juos parodyti filme, man atrodo, daug sunkiau.

Mano tokia:
user posted image
Tik dabar pamačiau užrašą ant viršelio, kad yra gavusi Pulitzerio premiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 22 rugpjūčio 2011 - 20:11
QUOTE(Masako @ 2011 08 22, 18:52)
Bet netikiu, kad jis pats neturejo problemu uzauges tokioje seimoje..

Ir būtinai perskaitykit visą trilogiją 4u.gif Ir apie tai kas iš jo gavosi užaugus, jis gražiai ir jautriai aprašęs savo kitose knygose mirksiukas.gif Man irgi paliko įspūdį visos knygos, skaičiau vieną po kitos..... man pačiai iš šios trilogijos silpnesnė pasirodė "Tamsta mokytojas", o "Tataigis" nedaug silpnesnis už "Andželos pelenus" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 22, 20:05)
Maniškė su tokiu viršeliu:
user posted image

Pamačiau viršelį ir prisiminiau, kad filmą mačius ir labai patiko, tai būtinai noriu ir aš ir knygą paskaityti cool.gif
Atsakyti
Man patiko ši mintis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 22, 17:35)
As dar pasvaigsiu apie Andzelos pelenus. Na, pagaliau mano svajone issipilde - vel paemiau i rankas knyga, nuo kurios neina atsitraukt. Genialus rasytojas tas F.McCourt - apie patirta liudna vaikyste, skaudzius, niurius dalykus raso taip idomiai, bet kartu naturaliai, neperspausdamas, o dar su subtilia ironija. Griebkit, jei nieks nesiskaito smile.gif

as turiu jo "Tataigi", puse perskaiciau, bet labai nepatiko schmoll.gif

Pykstu ant saves, kad vis nerandu laiko skaityt knygom biggrin.gif doh.gif Bet uztat nusipirkau siandien skirtuku i kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Dorifore,2011 08 20, 21:05]
bet kadangi planuoju apsistoti ten ilgesniam laikui
[/quote]
Kaip kaip kaip, ka ka ka???
[quote=Masako,2011 08 20, 21:42]
Tylos zona dar paauglystej skaicius, ir esu susidarius ispudi (gal subjektyvu ir klaidinga dabartinem akim jei ziureciau), kad tai viena vertingiausiu jo knygu thumbup.gif
[/quote]
Drisciau stipriai pritarti.
[quote=_night_,2011 08 20, 22:10]
Iš po skystimėlio C. MC. "Timo" - tikra atgaiva... rolleyes.gif
[/quote]
Baaaikit apsivardziuot, nu... Sirdis krauju sruva...
[quote=katilina,2011 08 20, 22:33]
Masako, aš irgi siūlyčiau tau paskaityti "Džeraldo žaidimą". Stipri knyga, labiau psichologinė nei siaubo.
[/quote]
O kuo tau "Lizės istorija" neįtiko? Tikrai tokia neįdomi? Man tai dar neteko skaityti Kingo knygos, kurią būčiau norėjusi mesti.
[/quote]
Turint omeny, kad teko paguglint, norint prisimint siuzeta, man si knyga prie pusetinu.
[quote=Rasma,2011 08 22, 21:19]
Ir būtinai perskaitykit visą trilogiją 4u.gif Ir apie tai kas iš jo gavosi užaugus, jis gražiai ir jautriai aprašęs savo kitose knygose mirksiukas.gif Man irgi paliko įspūdį visos knygos, skaičiau vieną po kitos..... man pačiai iš šios trilogijos silpnesnė pasirodė "Tamsta mokytojas", o "Tataigis" nedaug silpnesnis už "Andželos pelenus" ax.gif
[/quote]
Deja, man abi antrosios silpnesnes pasirode. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 22, 23:05)
Pykstu ant saves, kad vis nerandu laiko skaityt knygom biggrin.gif doh.gif Bet uztat nusipirkau siandien skirtuku i kolekcija  thumbup.gif

Ei, parodyk kokius skirtukus papirkai bigsmile.gif

QUOTE(linamog @ 2011 08 22, 23:10)
Kaip kaip kaip, ka ka ka???

Va taip va biggrin.gif Manau, kad tik laiko klausimas čia ax.gif Juk negalim su MB būt atskirai nuolatos unsure.gif

AL išsiuntė jau knygas man. Beje, pastebėjau, kad man atsiuntė patrumpintą sąrašą, nes nebebuvo nei "Lučianas", nei "Sugulovės duktė", "Uždrausta žmona". Spėju daugelis jas ėmė, tai per daug atsiliepimų būtų biggrin.gif Aš išsirinkau pop psichologines, nors nesu didelė megėja tokių knygų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 22 rugpjūčio 2011 - 22:17
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 22, 22:15)
Ei, parodyk kokius skirtukus papirkai  bigsmile.gif

Turkiski visi biggrin.gif

user posted image
Maiden Tower

user posted image
Kazkas arabiskai biggrin.gif

user posted image
Turkiskas piesimo menas Ebru (stai kodel mano toks nikas ax.gif )

user posted image
Otomanas

user posted image
Galata Tower

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 22 rugpjūčio 2011 - 23:05
QUOTE(katilina @ 2011 08 22, 19:23)
Įdomu, ką pasakysi apie "Pinklės Pelenei". Gera, bet labai paini knyga, jei gerai prisimenu, užbaigus taip ir nebuvo aišku, kas yra kas.

Žiūrėsiu kaip man pasirodys g.gif Šiaip tai aš griebiau ją net anotacijos neskaičius. Kitos dvi lietuviškai išleistos Japrisot knygos "Mirties vasara" ir "Ilgas sužadėtuvių sekmadienis" man nepaprastai patiko wub.gif Manau, nenuvils ir ši bigsmile.gif
Atsakyti