Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 08 22, 16:34)
labai prisijuokiau is marakeš darbovieciu hah.gif lotuliukas.gif

Siaip irgi itariau ja daug kur bendradarbiaujant. Mantro, ji tik maskuojasi atseit esanti ne pri chiom lotuliukas.gif

ph34r.gif
Atsakyti
Nu va, kai spaudziu atsakyti, man atsakymo lange rodo kadaise pacituota katilinos posta doh.gif lotuliukas.gif
O po atsakymo langu paskutinis postas - katilinos vakarykstis lotuliukas.gif
Kazkas cia darosi negero g.gif

Apie Rasputina ir as mielai paskaityciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 22, 16:46)
Nu va, kai spaudziu atsakyti, man atsakymo lange rodo kadaise pacituota katilinos posta doh.gif  lotuliukas.gif
O po atsakymo langu paskutinis postas - katilinos vakarykstis lotuliukas.gif
Kazkas cia darosi negero g.gif

Apie Rasputina ir as mielai paskaityciau bigsmile.gif

Gal kitą naršyklę pabandyk? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As po truputi bandau pradeti skaityti,o tai vasara apsileidau siek tiek blush2.gif Siandien nusipirkau Tahir Shah "Tukstancio ir vienos nakties salyje" ir C.Lackberg "Ledo princese" Luiziana,ar jau pabaigei ja?Patiko?
Pradejau skaityti "Tukstancio ir vienos nakties salyje",labai smagiai skaitosi,beskaitydama labai uzsinorejau vel perskaityt Sachrazados pasakas,zinau,kad vaikysteje turejau knyga,o kur ji dabar nieks nezino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 08 22, 15:54)
C.Lackberg "Ledo princese"[/b] Luiziana,ar jau pabaigei ja?Patiko?

Ne dar,neturiu vis laiko,po labai nedaug skaitau,bet kol kas vis dar patinka,jei pabaiga nenuvils,tada knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 22, 12:45)
M. Sullivan "Apsivalymo ritualą"
S. Japrisot "Pinklės pelenei"

Įdomu, ką pasakysi apie "Pinklės Pelenei". Gera, bet labai paini knyga, jei gerai prisimenu, užbaigus taip ir nebuvo aišku, kas yra kas.

Man panašių problemų kaip Masako dėl SM nekyla, bet jau kokį mėnesį ar daugiau vis tiek kantrybės išbandymas laukti, kol pasikrauna visas puslapis. Anksčiau vos atvertus naują buvo galima iškart eiti aukštyn žemyn arba rašyti savo žodžius, o dabar dar reikia nemažai palaukti.
Atsakyti
As dar pasvaigsiu apie Andzelos pelenus. Na, pagaliau mano svajone issipilde - vel paemiau i rankas knyga, nuo kurios neina atsitraukt. Genialus rasytojas tas F.McCourt - apie patirta liudna vaikyste, skaudzius, niurius dalykus raso taip idomiai, bet kartu naturaliai, neperspausdamas, o dar su subtilia ironija. Griebkit, jei nieks nesiskaito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 rugpjūčio 2011 - 17:39
QUOTE(Masako @ 2011 08 22, 18:35)
As dar pasvaigsiu apie Andzelos pelenus. Na, pagaliau mano svajone issipilde - vel paemiau i rankas knyga, nuo kurios neina atsitraukt. Genialus rasytojas tas F.McCourt - apie patirta liudna vaikyste, skaudzius, niurius dalykus raso taip idomiai, bet kartu naturaliai, neperspausdamas, o dar su subtilia ironija. Griebkit, jei nieks nesiskaito smile.gif

Aš labai noriu ją perskaityt, vis ieškau pardavime. Pamenu kažkada paklausiau kolegos (vaikino), ar buvo tokia knyga, kurią skaitydamas verkei, sakė vienintelė - "Andželos pelenai" ax.gif
Atsakyti
Kam idomu:

radau Angelos Mccourt, jauno Franko Mccourt (Andzelos pelenu autoriaus) nuotrauku http://www_limerick_...gelasashes.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 rugpjūčio 2011 - 17:45
As dar pasvaigsiu apie Andzelos pelenus. Na, pagaliau mano svajone issipilde - vel paemiau i rankas knyga, nuo kurios neina atsitraukt. Genialus rasytojas tas F.McCourt - apie patirta liudna vaikyste, skaudzius, niurius dalykus raso taip idomiai, bet kartu naturaliai, neperspausdamas, o dar su subtilia ironija.

Nu negaliu nesutikti. Tikrai puiki knyga, džiaugiuosi, kad ir tau patinka.
Bet jau jų gyvenimo baisumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 22 rugpjūčio 2011 - 17:47
Man vis rodo tuos katilinos postus visur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nauju neleidzia sucituoti biggrin.gif

Dori, teks ir tau bibliotekoj ieskot laugh.gif

katilina, tikrai. unsure.gif Baisu skaityt, kaip zmones gyveno unsure.gif Aisku, ir situacija buvo siaubinga, visiems sunku buvo, bet jei imant konkrecios seimos atveji - kazkaip stengiuos neuzsiciklint "ant" tu minciu, KAM reikejo tiek vaiku gimdyti tokiomis salygomis (juk aplinkiniai vadina "triuse" ir baisejosi, vadinasi, kitos rasdavo budu ir tais laikais, kaip isvengti nestumo), KAIP imanoma visus uzdirbtus pinigus pragerti, kai vaikai badauja ir t.t. doh.gif g.gif Matyt, yra dalyku, kuriuos is tikro va negali zmogus kontroliuoti..Zmoniu su tokiais nukrypimais vaikai uzauga su tam tikrais nukrypimais del tokio "auklejimo" (jei, zinoma, isvis isgyvena)...Ir taip be galo be krasto..
Aisku, uzaugo didis zmogus ir is tokios seimos, dabar skaitom jo knygas. smile.gif Bet netikiu, kad jis pats neturejo problemu uzauges tokioje seimoje..
Na, cia jau i lankas nukrypta, bet tiek to.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 rugpjūčio 2011 - 18:02

O aš ją anglišką turiu, bet kažkodėl nutariau kad nenoriu skaityt ir gal pardavinėju ar jau pardaviau. Reiks dar pergalvot savo sprendimą.
"Tyto alba" toliau jama ir krauna facebookan mūsų atsiliepimus - šįkart Bianncos apie Kunderą, "Nepakeliama būties lengvybė".
Aš sočiai prisiklykavau skaitydama Užkalnio "Prijaukintąją Angliją", o dabar ėmiausi Alan Hollinghurst "The Line of Beauty" (2004 laimėjo Booker'į). Daug iš jos tikiuosi, bet kol kas tepriveikiau 8 psl., tai nėr ką papasakot biggrin.gif.
Atsakyti