Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 22, 09:50)
Labas rytas 4u.gif

Kaip suprantu, šiandien startuoja Alma Littera blog`as bigsmile.gif  ieškojau jų puslapyje, bet pakolkas nieko neradau g.gif

http://blogas.almalittera.lt/
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 22, 10:13)

ačiū 4u.gif žinosiu...tik toks jis dar ,,plikas"- man spalvų trūksta ax.gif
Pas mus toks oras, kad po kaldra norisi tik knygą skaityti.........
Mane toliau traukia negrožinė- 1001 filmas, kurį...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 22 rugpjūčio 2011 - 09:24
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 22, 10:21)
Mane toliau traukia negrožinė- 1001 filmas, kurį......  lotuliukas.gif

......reikia pamatyti per savo gimtadieni laugh.gif

atsimeni, Stikliuk? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 rugpjūčio 2011 - 09:28
QUOTE(Masako @ 2011 08 22, 10:26)
......reikia pamatyti per savo gimtadieni laugh.gif

atsimeni, Stikliuk? biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

atsimenuuuu lotuliukas.gif negėdyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 22, 10:21)
ačiū 4u.gif žinosiu...tik toks jis dar ,,plikas"- man spalvų  trūksta ax.gif
Pas mus toks oras, kad po kaldra norisi tik knygą skaityti.........
Mane toliau traukia negrožinė- 1001 filmas, kurį......  lotuliukas.gif

žiūriu, tik teigiamus atsiliepimus deda, nors norėjo "visokių" smile.gif
Atsakyti
Masako, kokių lobių parsinešei? bigsmile.gif

Aš tai žadėjau labai neapsikraut, ale vis tiek neišturėjau ir nusičiupau:

J. Fitch "Baltasis oleandras"
K. Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą"
M. Sullivan "Apsivalymo ritualą"
S. Japrisot "Pinklės pelenei"

Jau dabar skaitysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 22, 08:51)
Labas rytas  4u.gif  Savaitgalį labai maloniai praleidau su KInsellos ištekančia parduotuvių maniake  thumbup.gif  Rekomenduoju visoms, norinčioms atsipalaiduoti ir pasikelti nuotaiką  bigsmile.gif

Prisidedu prie rekomendaciju,jos visos maniakes serijos knygos thumbup.gif prisijuokiu nuolat biggrin.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 08 22, 11:45)

M. Sullivan "Apsivalymo ritualą"

Jau dabar skaitysiu  wub.gif

Skaityk sita mirksiukas.gif Idomu,kaip tau patiks.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 08 22, 13:56)
Skaityk sita  mirksiukas.gif  Idomu,kaip tau patiks.

Žinok, kaip tik ir buvau nusprendusi Sullivan pirmiausia imti biggrin.gif Prisimenu, kad tu kažkada seniai buvai labai išgyrusi šitą knygą g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Aš įpusėjau Sandros Brown „Dūmų uždangą“ rolleyes.gif Visai įdomiai skaitosi, bet nėra labai super...

QUOTE(Indra666 @ 2011 08 22, 09:32)
Sveiki  smile.gif
Aš ir dabar imsiuosi šios  rolleyes.gif Perskaičiau Lučianą, kaupiuosi atsiliepimui  biggrin.gif

Laukiu bigsmile.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 08 22, 10:13)

Marakeš, o tu gal irgi dirbti AL? Kad ten padedi ir daug visko žinai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 22, 12:06)
Žinok, kaip tik ir buvau nusprendusi Sullivan pirmiausia imti  biggrin.gif  Prisimenu, kad tu kažkada seniai buvai labai išgyrusi šitą knygą  g.gif

Aga,gyriau ir vis dar gyriu,bet taip labai labai tik man vienai patinka,kitiem arba visai nieko,arba tik patinka,arba nepatinka,bet labai labai tik man vienai biggrin.gif Bet as manau man ta toki stipru patikima leme tai,kad kai ja skaiciau,tuo metu turejau medziokliniu potyriu,esu buvusi medziokleje,gal todel mane taip ir itrauke (nes ten buvo aprasomu medziokles momentu),ir siaip turiu kai kokiu asmenisku sentimentu...aisku ne zudymui,link dieve...siaip kai kas ten yra tokio,kas man asocijuojasi su kai kuriais mano prisiminimais,kai kokiu zmogum...
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 22, 11:07)
žiūriu, tik teigiamus atsiliepimus deda, nors norėjo "visokių" smile.gif

Tokia didelė, o pasakom tiki biggrin.gif.
Žinai gi kad visi prekybininkai melagiai. Neįdėjo tavo atsiliepimo apie "moteris - kales" (pamiršau pavadinimą)? Perdaug sąžiningai parašei, reikėjo nuosaikiau kritikuot ir nepamiršt kiekvieno kritiško žodžio papuošt balionėliu 4u.gif , tipo "oi, netyčia" biggrin.gif.
Atsakyti
SM durniuoja juodai doh.gif Jums ne?

kirse, leido tik tris knygas imti, nes ne visas grazinau, tai pasiemiau (jokiu aukstu materiju pastaruoju metu - nelenda biggrin.gif ):

T. Chevalier Puole angelai, Kubelkos Persprogusi korseta ir Andzelos pelenus biggrin.gif bigsmile.gif Jau kaip pastaraja norejau perskaityti, tai ziauriai apsidziaugiau, kai pamaciau bigsmile.gif
Kai jau surase knygas, dar pastebejau ir Paslaptinga biciu gyvenima, ir Uzmirsta soda, ir dar daug norimu knygu. doh.gif Nu bet kita karta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(caralaite @ 2011 08 22, 13:27)
Tokia didelė, o pasakom tiki biggrin.gif.
Žinai gi kad visi prekybininkai melagiai. Neįdėjo tavo atsiliepimo apie "moteris - kales" (pamiršau pavadinimą)? Perdaug sąžiningai parašei, reikėjo nuosaikiau kritikuot ir nepamiršt kiekvieno kritiško žodžio papuošt balionėliu  4u.gif , tipo "oi, netyčia" biggrin.gif.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kirse, tu irgi prigriebei visai viliojanciu variantu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 rugpjūčio 2011 - 13:31