Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(katilina @ 2011 08 21, 16:16)
Čia dėl to, kad blogai baigėsi, ar kad per gerai?

Tuscia tuscia kodel? Todel, kad pabaigus skaityti nieko dusioj po jos neliko unsure.gif
Atsakyti
Skaitau Almos Čepienės "Taip madam,ne madam",iš tiesų,kaip ir buvo rašyta,iškart mane įtraukė,nuo pirmų žodžių.Pradžia netgi kažkuo primena "Jamaikos smuklę".Gal tik to žiaurumo šiek tiek per daug,bet šiuolaikinėse knygose be to neapsieinama,kaip pastebėjau...Kadangi esu gyvūnėlių mylėtoja,tai kai kurios scenos man biški per baisios buvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,skaitau sugulovės duktė per naktis,labai patinka,vis gi 500 puslapių man ne juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 20, 15:51)
Laba  4u.gif

Nieko neskaitot, kad taip tylu? laugh.gif

O aš vis nerimstu  lotuliukas.gif Pasiėmiau Vandos Juknaitės ,,Šermenys. Stiklo šalis. Forumulė''.

Kaip Stiklo šalis? Mokykloj reikėjo skaityti, praleidau, bet neblogų atsiliepimų girdėjus smile.gif
jau matau

QUOTE(Rasma @ 2011 08 20, 20:01)
Mūsiškė biblioteka pirmadieniais nedirba, pasitikslinkit ir jūs dėl saviškės mirksiukas.gif

Kuri čia Vilniuje biblioteka pirmadieniais nedirba? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 rugpjūčio 2011 - 19:47
Dėl populiarios literatūros, tai prisimenu, kad paauglystėje skaičiau keturias Hario Poterio dalis, kitų neįveikiau. Tuo metu man patiko, net keista, nesu didelis fantastikos gerbėjas, bet filmus mačiau visus ir labai patiko:) O dėl "Saulėlydžio", tai neužkibau, filmą tik pusė peržiūrėjau, negalėjau daugiau žiūrėti, tai ir knygos net neskaičiau, kažkuo netraukia tie vampyrai;) "Da Vinčio kodą" labai intrigavo perskaityti, kas - per knyga, kurios nori visi?wink.gif Tai pusėtina knyga, nepaliko didelio įspūdžio. Dabar net juokinga, kad šią knygą galima atrasti bet kurioje bibliotekoje:)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 21, 20:43)
Kuri čia Vilniuje biblioteka pirmadieniais nedirba? smile.gif

Aš lankausi Jeruzalės bibliotekoje, tai ji sekmadieniais ir pirmadieniais nedirba rolleyes.gif

(Jeruzalės g. 27: darbo laikas: 10-19 val., šeštadieniais 10-18 val., sekmadienis ir pirmadienis – poilsio dienos)

Šiaip tai dar viena mėnesio diena - nedarbo...kažkuris trečiadienis (nebepamenu ar pirmas, ar paskutinis blush2.gif )...

Bibliotekų darbo laikai: http://www.vcb.lt/index.php/pageid/697
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 08 21, 22:03)
Aš lankausi Jeruzalės bibliotekoje, tai ji sekmadieniais ir pirmadieniais nedirba rolleyes.gif
(Jeruzalės g. 27: darbo laikas: 10-19 val., šeštadieniais 10-18 val., sekmadienis ir pirmadienis – poilsio dienos)

bet kaip saunu, kad biblioteka sestadieni dirba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 21, 22:16)
bet kaip saunu, kad biblioteka sestadieni dirba bigsmile.gif

Mūsų Karoliniškių irgi dirba šiaip, tik vasarą pakeistas darbo laikas ir savaitgaliais poilsiauja ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

QUOTE(adžani @ 2011 08 21, 20:18)
Sveikos,skaitau sugulovės duktė per naktis,labai patinka,vis gi 500 puslapių man ne juokas  biggrin.gif

Aš ir dabar imsiuosi šios rolleyes.gif Perskaičiau Lučianą, kaupiuosi atsiliepimui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip suprantu, šiandien startuoja Alma Littera blog`as bigsmile.gif ieškojau jų puslapyje, bet pakolkas nieko neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 22 rugpjūčio 2011 - 08:50
Labas rytas 4u.gif Savaitgalį labai maloniai praleidau su KInsellos ištekančia parduotuvių maniake thumbup.gif Rekomenduoju visoms, norinčioms atsipalaiduoti ir pasikelti nuotaiką bigsmile.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 08 21, 23:03)

Maniškė šiandien dirba thumbup.gif Keliausiu per pietų pertrauką
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 22, 09:51)
Maniškė šiandien dirba  thumbup.gif  Keliausiu per pietų pertrauką

ir as bigsmile.gif
Kadangi jau badas veja is namu (ner pusryciams net ka uzkrimst), tai netempsiu. Pulsiu i parda ir biblioteka biggrin.gif
Atsakyti