QUOTE(Masako @ 2011 08 21, 10:21)
**Man atrodo, tu isvis labai istverminga skaitytoja esi, ir nedaug ka esi numetus?
Vaikystėj ir paauglystėj daug knygų esu numetusi- jei tik pasidarydavo neįdomu, viskas. Bet nuo mokyklos baigimo iki šiol turbūt nė dešimt nebaigtų knygų neišeitų. Nebeskaitau, kai jau labai labai neįdomu, kai net prisiversti negaliu. Nežinau, ar gerai, bet mano toks požiūris, kad jei knyga pakliuvo man į rankas, tai turiu ją perskaityti. Va ir dabar pabaigusi kiekvieną knygą, pasvarstau, ar imti naują, ar pabaigti ne taip seniai numestą "Luką"- jau taip netraukia manęs ją toliau skaityti, bet tuo pačiu ir noriu užbaigti.
QUOTE(_night_ @ 2011 08 21, 11:25)
Noriu, nenoriu, iš tikrųjų
twilight ar
hario poterių siužetus numanau, tiek iš aplinkinių diskutavimo, tiek iš reklamos per tv ar filmo nuotrupos.
Vieni nuo jų kaifavo, kiti buvo abejingi, bet kai paklausėm, tai kodėl skaitei, atsakė, kad todėl, nes dabar jas visi skaito. Ta prasme, renkasi ne tai, kas jam patinka, o tai, kas populiaru. Nes kas yra populiaru, tas turėtų būti gerai.
Na man kažkodėl atrodo, kad kažką šitos knygos turi, nes neįsivaizduoju ką nors skaitantį "Harį Poterį" vien todėl, kad ji populiari. Pirmą knygą dėl to galima perskaityti (kaip ir aš padariau), bet visus storiausius tomus skaityti, net jei jie nepatinka- nelabai tikėtina.
QUOTE(Masako @ 2011 08 21, 12:14)
**As irgi perskaiciau su malonumu. Tik ji gadino skaitymas per kompa. Ir tas faktas, kad po VISKO buvo taip tuscia tuscia...
Čia dėl to, kad blogai baigėsi, ar kad per gerai?