Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Dorifore @ 2011 08 20, 21:58)
Visiškai netikėtai, ėjau pažiūrėti EP skelbimų, žiūriu nauja už 15lt tik ir pas tą pačią pardavėją radau SI už 17lt  thumbup.gif Jau ne kartą iš jos esu pirkusi ir ateity dar pirksiu, dažnai įkelia naujų, gerų ir pigių knygų  bigsmile.gif

Ačiū, reiks įsimint, o tulpė mūsų tuo pačiu dar niku?  g.gif  biggrin.gif

oi, noreciau as ta Slapta istorija irgi kazkur sumedziot, taip gerai panos atsiliepe apie ja bigsmile.gif

Jo, Tulpe vis tokia pat smile.gif
Atsakyti
Aš irgi girdėjau tik gerus atsiliepimus, pamenu tik Luiziana ją numetė šiek tiek paskaičiusi ax.gif Aš kažkada buvau parsinešusi iš bibliotekos, bet nunešiau net neperskaičius biggrin.gif Kažkaip noriu turėt ją savo ir neskubėt skaityt
Atsakyti
O aš mėgaujuosi Dafnės M. "Rebeka". Iš po skystimėlio C. MC. "Timo" - tikra atgaiva... rolleyes.gif Iš tikro, seniai skaičiau tokią knygą, labai įtraukia, ir personažai tokie nenuspėjami, įvykiai... Kažkaip nelabai girdėta man buvo ši knyga, o kai biblioteka pustuštė, susigundžiau. Ir beveik visas lobis biggrin.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_night_ @ 2011 08 20, 22:10)
O aš mėgaujuosi Dafnės M. "Rebeka". Iš po skystimėlio C. MC. "Timo" - tikra atgaiva... rolleyes.gif Iš tikro, seniai skaičiau tokią knygą, labai įtraukia, ir personažai tokie nenuspėjami, įvykiai... Kažkaip nelabai girdėta man buvo ši knyga, o kai biblioteka pustuštė, susigundžiau. Ir beveik visas lobis biggrin.gif

as ta knyga kazkada pries simta metu esu skaicius, ispudziu visai neatsimenu, tai noriu dar paskaityt (ir kodel as jos neparsinesiau sikart is bibles doh.gif ), nes Mano pussesere Reicel ziauriai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 20 rugpjūčio 2011 - 21:15
QUOTE(Masako @ 2011 08 20, 22:15)
as ta knyga kazkada pries simta metu esu skaicius, ispudziu visai neatsimenu, tai noriu dar paskaityt (ir kodel as jos neparsinesiau sikart is bibles doh.gif ), nes Mano pussesere Reicel ziauriai patiko bigsmile.gif

Reičel aš irgi pasižymėjau kaip būsimą lobį nr.2. Tikiuosi, nenuvils tongue.gif
Atsakyti
Beje, radau Londone "The Mad hatter" viešbutį. Bandžiau ieškoti, ar jie turi kokių sąsajų su išprotėjusio skrybėliaus personažu iš Alisos knygos, ar tik šiaip sutapimas jų pavadinimas g.gif Jų e-puslapyje nerašo nuo ko kilo pavadinimas. Gal kuri žinot? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_night_ @ 2011 08 20, 22:18)
Reičel aš irgi pasižymėjau kaip būsimą lobį nr.2. Tikiuosi, nenuvils  tongue.gif

ai, labai negerai, kai buna kazkoks nusiteikimas. Nori nenori, masine psichoze (bent jau mane) veikia neigiamai. As Reicel skaiciau nieko nezinodama ir nesitikedama, tai buvo siurpulingai nuostabus siurprizas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 20, 22:00)
oi, noreciau as ta Slapta istorija irgi kazkur sumedziot, taip gerai panos atsiliepe apie ja bigsmile.gif

Gal ir nelabai gerai, kad ji tiek išgirta, nes po to gali truputį ir nuvilti. Kai aš ją pirkau (vaje, kaip seniai tai buvo smile.gif ), visai nieko nežinojau. Sudomino tik tie keli sakinukai ant viršelio. Ir nors ji viena mėgstamiausių mano knygų, skaityta daug kartų, pats jos siužetas nėra kažkoks stebuklingas. Man labiausiai joje patinka ne pati istorija, o tai, kaip ji parašyta. Ir išversta labai gražiai- paskutiniu metu Alma littera tokiais gerais vertimais nelabai gali pasigirti.
Dori, bus įdomu, kaip ji tau patiks.

Ebru, "Norvegų giria" man patinka, nors dar nedaug perskaičiau, tik 100 su trupučiu. "Kafkos pakrantėje", tiesa, ji vis tiek nepralenkia.

Masako, aš irgi siūlyčiau tau paskaityti "Džeraldo žaidimą". Stipri knyga, labiau psichologinė nei siaubo.

Pakalbėjot apie Kingą- kaip aš jo pasiilgau. ax.gif Kartu su Grishamu. Labai norėčiau abiejų vėl ką nors paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 20, 22:27)
Nori nenori, masine psichoze (bent jau mane) veikia neigiamai.

A, manęs neveikia niekaip irnesakyk.gif nepuolu prie kūrinių, kurie yra "ant bangos" (nesu skaičiusi Hario Poterio, visų tų twilight ir t.t., nežinau, nei kas, nei apie ką, mane tas masinis skaitomumas - blokuoja doh.gif blush2.gif biggrin.gif Bet va, išimtis, pažiūrėjau kažkada baltąją gulbę, kuri buvo "ant bangos", tai labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 20 rugpjūčio 2011 - 21:38
QUOTE(_night_ @ 2011 08 20, 22:38)
A, manęs neveikia niekaip irnesakyk.gif nepuolu prie kūrinių, kurie yra "ant bangos" (nesu skaičiusi Hario Poterio, visų tų twilight ir t.t., nežinau, nei kas, nei apie ką, mane tas masinis skaitomumas - blokuoja doh.gif  blush2.gif

Kur jau neveikia biggrin.gif.

Man tai šitos kalbelės snobizmu lengvu atsiduoda - neskaitau nes visi skaito. Na neskaitykit, laukit kol jums kas nors specialiai šedevrą parašys biggrin.gif. Sąlyginis labai tas jūsų "skaitymo madų ignoravimas". Dar suprasčiau "savo skaitymo kelio paieškas" jei vietoj populiarių knygų medžiotumėt neišleistus nežinomų genijų rankraščius, o dabar pasigauna pvz. kokį Tolstojų, kurį prieš 150 metų Rusijoj perskaitė turbūt kiekvienas kuris mokėjo skaityt biggrin.gif.
Aš ko nors neskaitau tada, jei galvoju kad man bus neįdomu. O dabar skaitau Užkalnio "Prijaukintoji Anglija" ir viskas man gerai, net turint galvoj visą triukšmą kuris vyksta aplink jo knygas (o gal labiau aplink asmenį).
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 20, 22:55)
Kur jau neveikia biggrin.gif.

Man tai šitos kalbelės snobizmu lengvu atsiduoda - neskaitau nes visi skaito. Na neskaitykit, laukit kol jums kas nors specialiai šedevrą parašys biggrin.gif. Sąlyginis labai tas jūsų "skaitymo madų ignoravimas". Dar suprasčiau "savo skaitymo kelio paieškas" jei vietoj populiarių knygų medžiotumėt neišleistus nežinomų genijų rankraščius, o dabar pasigauna pvz. kokį Tolstojų, kurį prieš 150 metų Rusijoj perskaitė turbūt kiekvienas kuris mokėjo skaityt biggrin.gif.
Aš ko nors neskaitau tada, jei galvoju kad man bus neįdomu. O dabar skaitau Užkalnio "Prijaukintoji Anglija" ir viskas man gerai, net turint galvoj visą triukšmą kuris vyksta aplink jo knygas (o gal labiau aplink asmenį).

Oi, oi, kaip piktai laugh.gif nevadinu ir nemanau, kad haris poteris - šedevras. Bent jau kiek apie jį girdėjau, tai nesigailiu, kad ir neskaičiau tongue.gif tas pats ir su tom jaunatim. O kas buvo prieš 150 metų - jau kitas reikalas mirksiukas.gif Klasika yra klasika, o haris poteris yra haris poteris... Aš tai matau skirtumąsmile.gif Ir iš viso, kiekvieno asmeninis reikalas, ką jis skaito, ko ne, ir kodėl. Tai jau snobizmu apkaltinti šiek tiek netaktiška, manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 20 rugpjūčio 2011 - 22:13
Man kaip tik visad prireikia tos knygos, kuria visi perskaite ir giria biggrin.gif , bet gaila, kad nesamoningai tuo metu i ja kitaip ir ziuri. Galbut ji padarytu zymiai geresni ispudi, jei butum pats "atrades" ir skaitydamas neturetum jokiu, kad ir uzsislepusiu lukesciu.

Nu vsio, katilina, bandysiu ta Dzeraldo zaidima bigsmile.gif
Atsakyti