Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 08 20, 18:47)
Jauciu, teks siaust pirmadieni i biblioteka g.gif

Mūsiškė biblioteka pirmadieniais nedirba, pasitikslinkit ir jūs dėl saviškės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 08 20, 19:12)
Dori, kokias knygas nusipirkai?

Parašysiu reportažėlį iš Londono 4u.gif
Jau pirmą dieną zyziau, kad mane nuvestų iki kokio knygyno, bet niekas net nežinojo tokių. Kitą dieną lankantis centre, jau iš tolo pamačiau knygų turgtų po atvirum dangum bigsmile.gif Vyrai nuėjo gerti alaus, o mane paliko ten biggrin.gif Visos knygos ne naujos, skaitytos, tačiau labai geros būklės ir žinoma pigios. Jeigu neverti į lt, tai gali nusipirkt už 2-4 svarus bet kurią knygą. Jeigu ne mažas lagaminas, tai būčiau palikusi visus pinigus ten biggrin.gif Nesvarbu, kad angliškai tiek teskaitau, bet vistiek visko norėjos. Dar nustebino tas, kad pardavėjai stovėjo eilių šonuose, išsirenki knygas, prieini prie jų ir susimoki. Pagalvojau, kad čia Lietuvoje, tai niekad taip nepaliktų nesaugomų knygų g.gif
user posted image
Radau labai daug klasikos, kai kurias norėjau nusipirkti tik dėl to, kad turėčiau ir anglišką leidimą. Pvz, "Meistras ir Margarita", "Gyvūlių ūkis" ar "Prisukamas apelsinas"
user posted image

O nusipirkau tris knygas. Ch. Dickens "David Copperfield". Labai norėjau nuvykti į jo muziejų, bet vienos neišleido, o nuvešti tingėjo doh.gif
user posted image
Antra pirkta knyga yra praeitų metų Man Booker laimėtojo H. Jacobson "The Finkler Question". Ilgai galvojau, ką imti, ar E. Donoghue "Room" ar šią.
user posted image
Ir trečioji knyga, tikras auksas, mano taip mėgstama pingvino serija bigsmile.gif Tai net 1939 metų originalus leidimas John Fothergill "An innkeeper's diary"
user posted image

Nusipirkau dar kelis skirtukus sau. Porą palikau ten doh.gif O du dar spėjau nusipirkti oro uoste thumbup.gif
user posted image
user posted image

Ir dar kas mane labai nudžiugino, kad visiškai netikėtai, tiesiog einant gatve, pamačiau Šekspyro teatrą "Globe" bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 20, 20:14)
Parašysiu reportažėlį iš Londono  4u.gif

Tikras knyginis rojus. Visai galva susisuktų, į tokį papuolus. Man beveik silpna pasidarė, pamačius tas ilgas eiles knygų.

Kitų dviejų neskaičiau, bet "David Copperfield"- mano mėgstamiausia Dickenso knyga.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 08 20, 20:33)
Tikras knyginis rojus. Visai galva susisuktų, į tokį papuolus. Man beveik silpna pasidarė, pamačius tas ilgas eiles knygų.

Patikėk manim, aš nežinojau nuo kurios eilės pradėti žiūrėt. Labai daug klasikos buvo, šiuolaikinių rašytojų, nemažai net pati buvau skaičiusi lietuvių kalba. Kiek toliau buvo toks kampelis su knygom po 2.5 svaro. tai gal 20min stovėjau ir galvojau, kurią nusipirkti, nes visiškai visų norėjau biggrin.gif Nuo "Pi gyvenimo" iki "Neleisk man išeiti" ar Rushdie knygų bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
O... Kad mane ten kas nusivežtų rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Dorifore,oho kaip smagu turėjo būti,gerai,kad angliškai sunkiai skaitau,kažkaip nelabai gaila,o taip tai nagus nusigraužčiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 08 20, 18:12)
Dori, kokias knygas nusipirkai?

Aš neseniai buvau pradėjusi Mopasano "Mielas draugas", bet teko kuriam laikui atidėti, nes paštu atkeliavo Murakami "Norvegų giria", tai neiškenčiau jos nepaėmusi. Labiausiai man patinka, kad nėra (bent jau kol kas) jokių mistinių/ fantastinių dalykų.

as prıes pırkdama Norvegu gırıa ırgı skaıcıau, kad vısaı kıtokıa ta knyga ır ılgaı delsıau, tık velıau nusıpırkau. Ir kaıp tau jı? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 20, 20:51)
Dorifore,oho kaip smagu turėjo būti,gerai,kad angliškai sunkiai skaitau,kažkaip nelabai gaila,o taip tai nagus nusigraužčiau. blush2.gif

Aš vis bijojau pradėti skaityti anglų kalba, bet kadangi planuoju apsistoti ten ilgesniam laikui, o savo namų bibliotekos nenusivešiu, tai manau, kad teks pradėt skaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2011 08 20, 19:30)
Tokiu atveju į skaitytinų sąrašiuką gali ir šitas įtraukti: Tamsioji pusė, Džeraldo žaidimas, Tylos zona. 4u.gif

Tylos zona dar paauglystej skaicius, ir esu susidarius ispudi (gal subjektyvu ir klaidinga dabartinem akim jei ziureciau), kad tai viena vertingiausiu jo knygu thumbup.gif
Kitu neskaiciau, bet turesiu omeny, aciu bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 08 20, 20:01)
Mūsiškė biblioteka pirmadieniais nedirba, pasitikslinkit ir jūs dėl saviškės mirksiukas.gif

dekui, Rasma. Bent internete raso, kad visas darbo dienas dirba smile.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 08 20, 20:59)
as prıes pırkdama Norvegu gırıa ırgı skaıcıau, kad vısaı kıtokıa ta knyga ır ılgaı delsıau, tık velıau nusıpırkau. Ir kaıp tau jı?  smile.gif

oho, Stambulas speaking bigsmile.gif

Dori, sveika sugrizus. Aciu uz vaizdus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 20 rugpjūčio 2011 - 20:46
Žinokit kaip aš jau esu susipainiojusi su jūsų nikais doh.gif Nebeskiriu, kas ta Leveret, ebru doh.gif

O aš pasilepinau vėl save, kątik nusipirkau iš sena.lt dvi knygas thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 20, 21:54)
O aš pasilepinau vėl save, kątik nusipirkau iš sena.lt dvi knygas  thumbup.gif

aaaaaaaaaaaaaaaa, Slapta istorija sugebejai gaut bigsmile.gif

Leveret - Agne, o Ebru - naujoke (nu nebe visai jau biggrin.gif ) is Stambulo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 20 rugpjūčio 2011 - 20:58
QUOTE(Masako @ 2011 08 20, 21:55)
aaaaaaaaaaaaaaaa, Slapta istorija sugebejai gaut bigsmile.gif

Leveret - Agne, o Ebru - naujoke is Stambulo smile.gif

Visiškai netikėtai, ėjau pažiūrėti EP skelbimų, žiūriu nauja už 15lt tik ir pas tą pačią pardavėją radau SI už 17lt thumbup.gif Jau ne kartą iš jos esu pirkusi ir ateity dar pirksiu, dažnai įkelia naujų, gerų ir pigių knygų bigsmile.gif

Ačiū, reiks įsimint, o tulpė mūsų tuo pačiu dar niku? g.gif biggrin.gif
Atsakyti