Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Sveikos, labai jaukūs nauji namai 4u.gif
Labai gaila, bet vakar negalėjau dalyvauti, susirgo vaikas verysad.gif rugpjūčio mėnesį doh.gif
Registruojuosi su Allende "Afrodite" ir Kristi "Miegančia žmogžudyste" smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Na, meetininkes, kaip sekesi? Trys buvot? Man geda, kad nesudalyvavau blush2.gif , bet tuo metu turejau namie buti, o be to, siaip prasta is manes pasnekove paskutiniu laiku.. schmoll.gif

Nerandu jokios "savo" knygos dabar, tai liudna kazkaip. Taip noretusi tureti kazka tokio, kas itrauktu, by ir skaitalas butu smile.gif

Bandziau ir Sokanciu zuveliu trobele, ir Septinta susitikima, ale nieks nelimpa, nors tu ka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 08 rugpjūčio 2011 - 09:35
Labs ryts biggrin.gif
Dėkui už naują temą,pagaliau prisiruošiau paimti Užkalnio knygą- pradėsiu šiandien Kelionių istorijas 4u.gif
QUOTE(kiršė @ 2011 08 08, 09:03)
Labai gaila, bet vakar negalėjau dalyvauti, susirgo vaikas  verysad.gif  rugpjūčio mėnesį  doh.gif 

4u.gif ligos nežino kuris dabar mėnuo, deja rolleyes.gif mes visi keturi tokie šiek tiek sergantys, o aš pati sutinusia gerkle...rugpjūčio mėnesį doh.gif

Masako, man Septintas susitikimas irgi nelipo visai visai doh.gif nors aš Wassmo nieko išvis neskaičius g.gif gal ir kitos nelips g.gif

Jiegu kas turi kur išsisaugoję, gal parašytumėt visas Manjakių knygas pagal eilę g.gif bandžiau savo dėlioti- įtariu, kad tame tarpe vienos neturiu, tai reik bibliotekoj ieškot g.gif iš anksto dėkui 4u.gif

Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš biggrin.gif arba autorius...nes aš turiu, berods, du tokius autorius- visiškas fiasko- niekaip neprisijaukinau verysad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 08 rugpjūčio 2011 - 10:43
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 12:27)
Jiegu kas turi kur išsisaugoję, gal parašytumėt visas Manjakių knygas pagal eilę g.gif bandžiau savo dėlioti- įtariu, kad tame tarpe vienos neturiu, tai reik bibliotekoj ieškot g.gif iš anksto dėkui 4u.gif

Lyg ir taip g.gif

1. Slaptas parduotuvių maniakės svajonių pasaulis;
2. Parduotuvių maniakė užsienyje;
3. Parduotuvių maniakė išteka;
4. Parduotuvių maniakė ir sesuo;
5. Parduotuvių maniakė ir kūdikis...
Atsakyti
Gal kas skaite Irvingo "Sidro namu taisykles"? Butu gerai kokie atsiliepimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 08, 11:43)
Lyg ir taip  g.gif

dėkui 4u.gif
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 11:52)
Gal kas skaite Irvingo "Sidro namu taisykles"? Butu gerai kokie atsiliepimai rolleyes.gif

Aš labai ilgai nebuvau susipažinusi su Irvingu, galų gale paėmiau į rankas vieną knygą, kitą, bet tai ne mano autorius schmoll.gif
tačiau pamačiusi puikią Sidro namų taisyklių ekranizaciją nutariau paskaityti knygą ir ... wub.gif puiki, nuostabi knyga, galima sakyti viena iš mano geriausių skaitytų 4u.gif Bent jau aš jai duočiau aukščiausią balą 4u.gif Žinoma, gali būti, kad kažkam nepriimtina pati tema (abortai ir pan.), tačiau man ji thumbup.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Aš vakar baigiau Aprillyne Pike „Sparnus“. Nagi visai patiko man, tikrai nieko įspūdingo, tačiau nenusileidžia kitoms nakties pasaulio knygoms bigsmile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

baiginėju "Devyniolika minučių" labai labai patinka ir daug minčių dabar sukasi galvoje apie šią knygą smile.gif

Leveret Mačiau įsidėjai mano blog'ą pas save. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 10:27)

Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš biggrin.gif arba autorius...nes aš turiu, berods, du tokius autorius- visiškas fiasko- niekaip neprisijaukinau verysad.gif  g.gif

Richard Yates "Nerimo dienos", Jodi Picoult "Mano sesers globėjas", Donna Tartt "Slapta istorija" is sios daug tikejausi,bet kazkaip nesiskaite ji man,dar zadu sugrizti veliau. Kaip autore man buvo isgirta Mary Stewart,bet irgi neprilipo.
Atsakyti
Gal kam bus aktualu - dabar patogupirkti Šantaramas kainuoja 49 Lt smile.gif Nupirkau vyrui kaip gimtadieninę dovaną - nors čia gal labiau sau dovana bus bigsmile.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, nors abejoju biggrin.gif Šiaip ar taip, iš čia besilankančių niekam nerekomenduočiau smile.gif

Aprilynne Pike „Sparnai“ 4u.gif

QUOTE(Indra666 @ 2011 08 08, 13:04)
Leveret Mačiau įsidėjai mano blog'ą pas save. Dėkui  4u.gif

Kad nėra už ką smile.gif Gi reikia skleisti žinią apie knygas bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 11:27)
Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš biggrin.gif arba autorius.
Ne tai, kad tikėjausi kažko TOOOOOOOKIO (nes knygos kaip ne kaip iš lengvosios artilerijos kategorijos), tiesiog iš jų ne tik, kad negavau to, ko tikėjausi, bet absoliučiai nusivyliau, nusipurčiau ir tikrai niekam jų nerekomenduočiau skaityt:

Ken Follett "Baltoji baimė"
Barbara Delinsky "Šeimos medis"
Alma Čepienė "Moterų vergas"
Margaret Atwood "Sugrįžimas"
Catherine Alliott "Po velnių, aš tave myliu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 08 rugpjūčio 2011 - 12:45