Sveikos, labai jaukūs nauji namai
Labai gaila, bet vakar negalėjau dalyvauti, susirgo vaikas rugpjūčio mėnesį
Registruojuosi su Allende "Afrodite" ir Kristi "Miegančia žmogžudyste"
Laba ryta,
Na, meetininkes, kaip sekesi? Trys buvot? Man geda, kad nesudalyvavau , bet tuo metu turejau namie buti, o be to, siaip prasta is manes pasnekove paskutiniu laiku..
Nerandu jokios "savo" knygos dabar, tai liudna kazkaip. Taip noretusi tureti kazka tokio, kas itrauktu, by ir skaitalas butu
Bandziau ir Sokanciu zuveliu trobele, ir Septinta susitikima, ale nieks nelimpa, nors tu ka
Na, meetininkes, kaip sekesi? Trys buvot? Man geda, kad nesudalyvavau , bet tuo metu turejau namie buti, o be to, siaip prasta is manes pasnekove paskutiniu laiku..
Nerandu jokios "savo" knygos dabar, tai liudna kazkaip. Taip noretusi tureti kazka tokio, kas itrauktu, by ir skaitalas butu
Bandziau ir Sokanciu zuveliu trobele, ir Septinta susitikima, ale nieks nelimpa, nors tu ka
Labs ryts
Dėkui už naują temą,pagaliau prisiruošiau paimti Užkalnio knygą- pradėsiu šiandien Kelionių istorijas
ligos nežino kuris dabar mėnuo, deja mes visi keturi tokie šiek tiek sergantys, o aš pati sutinusia gerkle...rugpjūčio mėnesį
Masako, man Septintas susitikimas irgi nelipo visai visai nors aš Wassmo nieko išvis neskaičius gal ir kitos nelips
Jiegu kas turi kur išsisaugoję, gal parašytumėt visas Manjakių knygas pagal eilę bandžiau savo dėlioti- įtariu, kad tame tarpe vienos neturiu, tai reik bibliotekoj ieškot iš anksto dėkui
Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš arba autorius...nes aš turiu, berods, du tokius autorius- visiškas fiasko- niekaip neprisijaukinau
Dėkui už naują temą,pagaliau prisiruošiau paimti Užkalnio knygą- pradėsiu šiandien Kelionių istorijas
QUOTE(kiršė @ 2011 08 08, 09:03)
Labai gaila, bet vakar negalėjau dalyvauti, susirgo vaikas rugpjūčio mėnesį
ligos nežino kuris dabar mėnuo, deja mes visi keturi tokie šiek tiek sergantys, o aš pati sutinusia gerkle...rugpjūčio mėnesį
Masako, man Septintas susitikimas irgi nelipo visai visai nors aš Wassmo nieko išvis neskaičius gal ir kitos nelips
Jiegu kas turi kur išsisaugoję, gal parašytumėt visas Manjakių knygas pagal eilę bandžiau savo dėlioti- įtariu, kad tame tarpe vienos neturiu, tai reik bibliotekoj ieškot iš anksto dėkui
Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš arba autorius...nes aš turiu, berods, du tokius autorius- visiškas fiasko- niekaip neprisijaukinau
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 12:27)
Lyg ir taip
1. Slaptas parduotuvių maniakės svajonių pasaulis;
2. Parduotuvių maniakė užsienyje;
3. Parduotuvių maniakė išteka;
4. Parduotuvių maniakė ir sesuo;
5. Parduotuvių maniakė ir kūdikis...
Gal kas skaite Irvingo "Sidro namu taisykles"? Butu gerai kokie atsiliepimai
QUOTE(kiršė @ 2011 08 08, 11:43)
Lyg ir taip
dėkui
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 11:52)
Gal kas skaite Irvingo "Sidro namu taisykles"? Butu gerai kokie atsiliepimai
Aš labai ilgai nebuvau susipažinusi su Irvingu, galų gale paėmiau į rankas vieną knygą, kitą, bet tai ne mano autorius
tačiau pamačiusi puikią Sidro namų taisyklių ekranizaciją nutariau paskaityti knygą ir ... puiki, nuostabi knyga, galima sakyti viena iš mano geriausių skaitytų Bent jau aš jai duočiau aukščiausią balą Žinoma, gali būti, kad kažkam nepriimtina pati tema (abortai ir pan.), tačiau man ji
Labas
Aš vakar baigiau Aprillyne Pike Sparnus. Nagi visai patiko man, tikrai nieko įspūdingo, tačiau nenusileidžia kitoms nakties pasaulio knygoms
Aš vakar baigiau Aprillyne Pike Sparnus. Nagi visai patiko man, tikrai nieko įspūdingo, tačiau nenusileidžia kitoms nakties pasaulio knygoms
Labas
baiginėju "Devyniolika minučių" labai labai patinka ir daug minčių dabar sukasi galvoje apie šią knygą
Leveret Mačiau įsidėjai mano blog'ą pas save. Dėkui
baiginėju "Devyniolika minučių" labai labai patinka ir daug minčių dabar sukasi galvoje apie šią knygą
Leveret Mačiau įsidėjai mano blog'ą pas save. Dėkui
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 10:27)
Richard Yates "Nerimo dienos", Jodi Picoult "Mano sesers globėjas", Donna Tartt "Slapta istorija" is sios daug tikejausi,bet kazkaip nesiskaite ji man,dar zadu sugrizti veliau. Kaip autore man buvo isgirta Mary Stewart,bet irgi neprilipo.
Gal kam bus aktualu - dabar patogupirkti Šantaramas kainuoja 49 Lt Nupirkau vyrui kaip gimtadieninę dovaną - nors čia gal labiau sau dovana bus
Jei kam įdomu, nors abejoju Šiaip ar taip, iš čia besilankančių niekam nerekomenduočiau
Aprilynne Pike Sparnai
Kad nėra už ką Gi reikia skleisti žinią apie knygas
Aprilynne Pike Sparnai
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 08, 13:04)
Kad nėra už ką Gi reikia skleisti žinią apie knygas
Sveikos
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 08, 11:27)
Galvoju dar užklaust, ar galit pavardint knygas, kurios jums sukėlė labai labai didelį nusivylimą- na tikėjotės tOOOOOOkio, o gavosi pššššššššššššš arba autorius.
Ne tai, kad tikėjausi kažko TOOOOOOOKIO (nes knygos kaip ne kaip iš lengvosios artilerijos kategorijos), tiesiog iš jų ne tik, kad negavau to, ko tikėjausi, bet absoliučiai nusivyliau, nusipurčiau ir tikrai niekam jų nerekomenduočiau skaityt:Ken Follett "Baltoji baimė"
Barbara Delinsky "Šeimos medis"
Alma Čepienė "Moterų vergas"
Margaret Atwood "Sugrįžimas"
Catherine Alliott "Po velnių, aš tave myliu"