Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(adžani @ 2011 08 12, 19:28)
Net siurpuliukai per kuna begioja skaitant apie Vilniu,myliu ji as ir viskas,tikriausiai meile iki mirties,labai man patinka sitas miestas,kai perskaiciau,kad buvai siurpuliukai per kuna pradejo lakstyti.Kokias zvaigdes matei? bigsmile.gif

Vilniuje gyvenu tik metus, bet jis man labai patinka, ne į jokį kitą Lietuvos miestą nekeičiau:) Man nemaišo, nei turistai, nei gatve einančios žvaigždės, o ir centre galima už normalią kainą pavalgyti.
Taigi, kažkaip neapsilankydavau jūsų forume pastaruoju metu, o ir knygų perskaitytų prisikaupė.

Laima Lavaste "Skersgatvis dviem" - autorė yra "Lietuvos ryto" žurnalistė, tai knygoje yra jos sensacingi straipsniai apie prostitutes, gėjų žmonas, taip pat yra puikių interviu su Jurga Ivanauskaite, Radzevičiumi. Ši knyga man buvo kaip lengvo turinio žurnalas.
Kertesz Imre "Be likimo" - knyga apdovanota Nobelio premija, tai tas labai suintrigavo, o dar apie žydų stovyklą. Bet ji man nebuvo viena iš geriausių, tikėjausi kažko žiauresnio, daugiau pasakojimo.
Romualdas Granauskas "Duburys" - mokykloje jau patiko man šis rašytojas, bet pradėjus skaityti šią knygą, negalėjau sustoti. Puiki istorija. Pasakoja apie vaikino gyvenimą nuo pat vaikystės iki gyvenimo pabaigos. Kaip ir būdinga Granausko knygoms - liūdna istorija, bet labai patiko, sakė filmo nežiūrėti, nes jis yra blogas.
Tai pasiiėmiau ir kitą Granausko knygą "Kenotafas" - pirma buvo geresnė, bet ir ši nieko, turi mistikos, greitai perskaičiau.
James Ellrory "Juodoji Orchidėja" - - taip pat labai patiko, geras detektyvas, tikėjausi kitokios pabaigos.
Irving "Vidutinio svorio santuoka" - šio rašytojo skaičiau antrą knygą, prieš tai skaičiau "Ketvirtoji ranka", tai iš pat pradžių knyga nepatiko, vėliau patiko, įdomu buvo skaityti apie santykius, kurie gyvenime neegzistuotų. Tokia lengvo turinio knyga:)
Tuoj baigsis mano skaitymo dienos, vėl skaitysiu tik tai, ką reiks studijoms, o šį pusmetį žada puikių klasikos kūriniųsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Nieko neskaitot, kad taip tylu? laugh.gif

O aš vis nerimstu lotuliukas.gif Pasiėmiau Vandos Juknaitės ,,Šermenys. Stiklo šalis. Forumulė''.
Atsakyti
Labas dienas bigsmile.gif gryzau po atostogu jau 4u.gif Nefertites taip ir neperskaiciau, bet uz tai papildziau knygu lentyna knyga Zymiausi pasaulio aiskaregiai ir Stebuklas Anduose 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Nu bet jau oras doh.gif doh.gif

Šiąnakt pabaigiau John Ajvide Lindqvist „Įsileisk mane“. Labai patiko bigsmile.gif Einu dabar parašyt atsiliepimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 20, 14:51)
Laba  4u.gif

Nieko neskaitot, kad taip tylu? laugh.gif

O aš vis nerimstu  lotuliukas.gif Pasiėmiau Vandos Juknaitės ,,Šermenys. Stiklo šalis. Forumulė''.

skaitau skaitau biggrin.gif vis dar "Isileisk mane" smile.gif Juknaites "Stiklo salis" man patiko, tokia savotiska, idomi wink.gif

QUOTE(Leveret @ 2011 08 20, 15:31)
Labas  smile.gif

Nu bet jau oras  doh.gif  doh.gif

Šiąnakt pabaigiau John Ajvide Lindqvist „Įsileisk mane“. Labai patiko  bigsmile.gif Einu dabar parašyt atsiliepimo  smile.gif

Man irgi labai patinka bigsmile.gif nekantrauju pabaigt. ir lauksiu atsiliepimo smile.gif

Dar vakar isigijau Murakamio "1Q84 trecia knyga", nezinau kada as prie antros dalies prieisiu, bet geriau nusipirkau, kad tureciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 20, 15:56)
Labas dienas bigsmile.gif gryzau po atostogu jau 4u.gif Nefertites taip ir neperskaiciau, bet uz tai papildziau knygu lentyna knyga Zymiausi pasaulio aiskaregiai ir Stebuklas Anduose 4u.gif  biggrin.gif

Kur buvai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 20, 15:56)
Stebuklas Anduose 4u.gif  biggrin.gif

oi, kaip mielai as ja dabar imciau. Pavydziu, kad dar neskaitei smile.gif

Man nieks nesiskaito. Atsiviepus pabaigiau ta ponios Fiton kaima,; Moteri Berlyne, Lizes istorija numeciau (gal dar grisiu, bet vargiai), ipusejau siaip ne taip Seksa ir miesta, bet nelabai skaniai dorojasi.. unsure.gif Jauciu, teks siaust pirmadieni i biblioteka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 20 rugpjūčio 2011 - 17:48
John Ajvide Lindqvist „Įsileisk mane“ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 17, 18:03)
Jau grįžau iš Londono  bigsmile.gif  Pavyko aptikti nemažą knygų turgų, tai vos galėjau išeit iš jo. Nusipirkau 3 knygas, bet norėjau žyyyymiai daugiau  bigsmile.gif A kokios ten knygos pigios (neverčiant litais). Vėliau įkelsiu ir foto.

Dori, kokias knygas nusipirkai?

Aš neseniai buvau pradėjusi Mopasano "Mielas draugas", bet teko kuriam laikui atidėti, nes paštu atkeliavo Murakami "Norvegų giria", tai neiškenčiau jos nepaėmusi. Labiausiai man patinka, kad nėra (bent jau kol kas) jokių mistinių/ fantastinių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 08 20, 20:12)
Labiausiai man patinka, kad nėra (bent jau kol kas) jokių mistinių/ fantastinių dalykų.

aha, man irgi del to prisidejo papildomu patikimo balu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 20, 18:21)
Kur buvai?  bigsmile.gif

Malaizijoj biggrin.gif gerai butu rolleyes.gif ai biski ten biski ten... svori auginau.. lotuliukas.gif pas uosvius ir pas draugus
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 08 20, 18:47)
oi, kaip mielai as ja dabar imciau. Pavydziu, kad dar neskaitei smile.gif

Aha man ir tokie filmai labai patinka ir knygos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 12:15)
* O man, zinok, ne visada idomus tie jo fantazavimai biggrin.gif . Mane domina, zavi ir siurpina, kaip as sakau,  "realistine fantastika". Pvz., kai jau prasideda visokie ateiviai, monstrai  ir co, tai jau  schmoll.gif  Bet va knygu Zalioji mylia, Naminiu gyvuneliu kapines tipo fantastika tai man good.gif Dar is jo kurybos labai patinka knygos is "gyvenimisko siaubo" kategorijos, kaip pvz., Mizere arba Dolores Kleiborn (pastarosios tik ekranizacija maciau, bet itariu, neturetu daug skirtis ir knyga tuo poziuriu smile.gif )

Tokiu atveju į skaitytinų sąrašiuką gali ir šitas įtraukti: Tamsioji pusė, Džeraldo žaidimas, Tylos zona. 4u.gif
Atsakyti