QUOTE(adžani @ 2011 08 12, 19:28)
Net siurpuliukai per kuna begioja skaitant apie Vilniu,myliu ji as ir viskas,tikriausiai meile iki mirties,labai man patinka sitas miestas,kai perskaiciau,kad buvai siurpuliukai per kuna pradejo lakstyti.Kokias zvaigdes matei?
Vilniuje gyvenu tik metus, bet jis man labai patinka, ne į jokį kitą Lietuvos miestą nekeičiau:) Man nemaišo, nei turistai, nei gatve einančios žvaigždės, o ir centre galima už normalią kainą pavalgyti.
Taigi, kažkaip neapsilankydavau jūsų forume pastaruoju metu, o ir knygų perskaitytų prisikaupė.
Laima Lavaste "Skersgatvis dviem" - autorė yra "Lietuvos ryto" žurnalistė, tai knygoje yra jos sensacingi straipsniai apie prostitutes, gėjų žmonas, taip pat yra puikių interviu su Jurga Ivanauskaite, Radzevičiumi. Ši knyga man buvo kaip lengvo turinio žurnalas.
Kertesz Imre "Be likimo" - knyga apdovanota Nobelio premija, tai tas labai suintrigavo, o dar apie žydų stovyklą. Bet ji man nebuvo viena iš geriausių, tikėjausi kažko žiauresnio, daugiau pasakojimo.
Romualdas Granauskas "Duburys" - mokykloje jau patiko man šis rašytojas, bet pradėjus skaityti šią knygą, negalėjau sustoti. Puiki istorija. Pasakoja apie vaikino gyvenimą nuo pat vaikystės iki gyvenimo pabaigos. Kaip ir būdinga Granausko knygoms - liūdna istorija, bet labai patiko, sakė filmo nežiūrėti, nes jis yra blogas.
Tai pasiiėmiau ir kitą Granausko knygą "Kenotafas" - pirma buvo geresnė, bet ir ši nieko, turi mistikos, greitai perskaičiau.
James Ellrory "Juodoji Orchidėja" - - taip pat labai patiko, geras detektyvas, tikėjausi kitokios pabaigos.
Irving "Vidutinio svorio santuoka" - šio rašytojo skaičiau antrą knygą, prieš tai skaičiau "Ketvirtoji ranka", tai iš pat pradžių knyga nepatiko, vėliau patiko, įdomu buvo skaityti apie santykius, kurie gyvenime neegzistuotų. Tokia lengvo turinio knyga:)
Tuoj baigsis mano skaitymo dienos, vėl skaitysiu tik tai, ką reiks studijoms, o šį pusmetį žada puikių klasikos kūrinių