Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Rasma @ 2011 08 17, 17:02)
Man tai įspūdžio nepadarė..ta prasme nieko neatradau perskaičiusi - labai greit sukrimtai "Moterį Berlyne", bet gero įvertinimo neduočiau...lyg keli išplėšti kalendoriaus lapeliai su pastabomis..ir neįtikinantys..daug vertingiau pakalbėti su savo giminės senoliais  ax.gif 

ta proga,obuolius belupdama obuolienei,žiūrėjau filmą,nu jau toks ištemptas,nebaigiau aš jo,ir ką ten virš dviejų val. rodyt g.gif istorija lieka istorija,ką ten jau tokio beprikursi rolleyes.gif

QUOTE(Masako @ 2011 08 18, 21:31)
dabar va sita paemiau. Nu lyg ir nieko visai skaitaliukas, su jumoru toks
user posted image

buvau ir aš iš bibliotekos paėmus,bet apie ką ji g.gif

Danny Scheinmann "Gyvenimas trumpas,meilė ilga" - seniai norėjau šios knygos,bet pradėjusi skaityt buvau besigailianti ją pirkusi.Mirtis,kraujas,skausmas...bet kuo toliau ,tuo labiau man ji patiko.Tai du pasakojimai apie du vyrus skirtingu laikmečiu,tačiau jie yra susiję.Knyga paremta tikrais faktais.Man patiko,rekomenduoju smile.gif

Gyvenimas yra kelionė,ir tam,kad ją įveiktum,nebūtina nei turtai,nei galia-jei širdyje gyvuoja meilė,pakaks jėgų įveikti bet kokią sniego audrą.
Atsakyti
QUOTE(_night_ @ 2011 08 19, 15:08)
Laba diena,
Šiandien apsilankiau bibliotekoje, bet labai daug knygų išgraibstyta, neradau "Mažmožių dievo", Silva rerum, nors abi dalys kaip ir turėjo būti... "Dienos gražuolės" irgi nebuvo, tai tik "Rebeką" parsinešiau ax.gif

Vasarą tikrai ten asortimentas žiauriai sumažėjęs verysad.gif Aš pirmadienį ruošiuosi eiti šturmuot, jau dabar laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmiausia Gegyte, su gimtadieniu, nuoširdžiai user posted image

LaTulipe, dėkui už pagalbą su blog`u 4u.gif mirksiukas.gif

Norėčiau ir aš tą Lučianą paskaityt, nes nesu skaičiusi nė vienos Isabel Allende knygos... ax.gif

Šiandien buvom Tall Ship Race apžiūrėt jachtų krantinėje, tai kam įdomu- fotoreportažas
štai čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 19 rugpjūčio 2011 - 16:26
Scott W. Cohen "Valgo, miega ir kakoja"
user posted image
Visai netikėtai ši knyga pakliuvo man į rankas, bet perskaičiusi sužinojau nemažai gerų ir vertingų dalykų. Žinoma, buvo nemažai dalykų, kuriuos jau žinojau ir išgyvenau pati savo kailiu, bet buvo ir nemažai naujo ir man iki šiol nežinomo. Kadangi mano vaikas jau nebe kūdikis, tai mane labiausiai sudomino tema apie ligas ir skiepus.

Knyga tikrai labai pravers būsimiems ar naujai iškeptiems tėveliams. Be galo daug patarimų kaip pasirengti naujo šeimos nario atkeliavimui, kokie tyrimai bus atliekami, galimos ligos ir įvairios komplikacijos, kaip elgtis vienokioje ar kitokioje situacijoje ir įvairiausios bėdos bėdelės susijusios su mažylio priežiūra, augimu ir vystymusi.

Viskas išdėstyta labai trumpai ir aiškiai. Nereikia turėti medicininį išsilavinimą, kad suprasti apie ką eina kalba. Labai lengva ir paprasta ją skaityti, nesunku orientuotis, jei reikia ką nors konkrečiai susirasti.

Kadangi autorius yra amerikietis, o JAV ir Lietuvos sveikatos sistemoje yra nemažai skirtumų, tai apie juos yra rašoma vertėjo pastabose, kurios yra išnašose. Pati neturiu nieko bendra su medicina, ir tas nemažas vaistų sąrašas pasirodė man bauginančiai nepažįstamas. Net kilo mintis ar yra tokių vaistų mūsų Lietuvėlėje.

Buvo ir dar vienas dalykas, kuris kiek trikdė, tai amerikietiški išsireiškimai, tokie kaip:

"Maitinimo rūpesčiai taip sujaudina tėvus, kad pokalbiai šia tema ima skambėti it The Three Stooges parodijoje." (87 psl.)

"Jei kūdikis kvėpuoja it Dartas Veideris..." (86 psl.)

"Buteliukų žindukų pasirinkimas platesnis ir labiau stebinantis nei Starbucks meniu." (104 psl.)

Ir panašiai. Žinoma, jie visiškai netrukdo ir gali likti net nepastebėti.

O šiai knygelė puiki. Tik deja, man kiek pavėluota. Ir kodėl jos niekas neparašė prieš tris metus... Kiek būtų sutaupę man bemiegių naktų ieškant atsakymų į iškilusius klausimus, nervų ir panikos priepuolių.

O štai mano vaikas labai įvertino viršelio dizainą. Kai tik paimdavau knyga į rankas, taip ji atbėga ir šaukia "Lialia ku ku" ir griūna juoktis. smile.gif
Papildyta:
Gegytė su gimtadieniu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 08 19, 14:32)
buvau ir aš iš bibliotekos paėmus,bet apie ką ji g.gif

apie pusamze moteriske - idealia zmona, kuria po ilgu vedybu metu palieka vyras, o ji nusprendzia isskraustyt i kaima biggrin.gif Su jumoru tokia, puse velnio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 rugpjūčio 2011 - 16:19
Dan Brown visos knygos thumbup.gif taip pat dar Agatha Christie geros knygos, o siuo metu skaitau Charles Brokaw "Atlantidos kodas", labai idomi ir itraukianti knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 19, 17:12)
Norėčiau ir aš tą Lučianą paskaityt, nes nesu skaičiusi nė vienos Isabel Allende knygos... ax.gif

Lučianą kita Isabel parašė, Abedi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellina @ 2011 08 19, 15:23)
Dan Brown visos knygos  thumbup.gif  taip pat dar Agatha Christie geros knygos, o siuo metu skaitau Charles Brokaw "Atlantidos kodas", labai idomi ir itraukianti knyga  wub.gif

Aš matyt esu antigerbėja Dan Brown, nes man tik 2 knygos visai įdomios pasirodė, visos kitos niekam tikusios. O va "Atlantidos kodas" ir man patiko.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 19, 17:51)
Lučianą kita Isabel parašė, Abedi wink.gif

4u.gif

akys man jau nebedirba, o gal jau ir galva...migreninis priepuolis užėjo stiprus doh.gif
dėkui, už pataisymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 19, 17:12)
Šiandien buvom Tall Ship Race apžiūrėt jachtų krantinėje, tai kam įdomu- fotoreportažas
štai čia

Kaip įdomu thumbup.gif
Atsakyti
GEGYTE, SU GIMIMO DIENA 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gegyte,su gimtadieniu thumbup.gif happybday.gif clap_1.gif bis.gif
Atsakyti