Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 17, 12:18)
Ir aš skaitau gana įvairiai, būna per diena ar dvi, o būna skaitai skaitai visą savaitę.

Gal ir įvairiai, bet skaičiai tavo perskaitytų ir mano perskaitytų per šiuos metus viską pasako laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 17, 09:41)
Vis bandžiau kokią knygą paskaityt, kad sudomintų- bandžiau Editos Wharton Nekaltybės amžius, bet tokia nuobodybė, kad mečiau po trečdalio schmoll.gif

vajee,man kokia įdomi,pabaiga labai patiko smile.gif Pati pradžia tai šiek tiek nuobodi. Bet va filmo,nesugebėjau pabaigti žiūrėt rolleyes.gif

QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 12:15)
Papildyta:
Beje, dabar skaitau M. Hillers Moteris Berlyne

pasakysi po to kaip ji,nes va filmą turiu šimtą metų,bet niekaip iki jo neprieinu smile.gif

Kažkaip ir mane domina Kingas,bet bijau tų siaubakų,paskui bijosiu miegot,dažnai tenka tik su vaiku miegot rolleyes.gif Kažkada skaičiau porą,tai brrr...baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 17, 11:14)
Stikliuk, parodyk naują šeimos narį, gal labai nepyks visos  blush2.gif  wub.gif

user posted image user posted image

Susipažinkit- Upė 4u.gif
Atsakyti
Jaaazau, koks grožis wub.gif wub.gif
Veislinis čia kažkoks ar mišrūniukas?
Atsakyti
Džeko- Raselo terjeras, veislinis 4u.gif
Atsakyti
Vajei, nusivoziau po stalu - snukucio ruzavuuuumas... bigsmile.gif
Atsakyti
oi, Stikliuk, koks mielas augintinis, matosi dar nesugadintas išdaigų lotuliukas.gif ramus ramus, nesisapnuoja nei vienas sugraužtas batas dar 4u.gif

nepykit už of-topic, bet pasidžiaugtis reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 17, 09:41)
p.s pasigirsiu- mūsų namuose nuo pirmadienio gyvena nauja mūsų šeimos narė- šunytė wub.gif Kaip vyras juokauja- sugrįžom į leliukų laikotarpį. Šunytei 2 mėnesiukai tuoj bus 4u.gif

Oooo, koks mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Maniškiam dabar 5 mėnesiai, tai namie turbūt nėra nei vieno neparagauto daikto doh.gif
Atsakyti
Stikliuk,koks meilumas ir svelnumas tas tavo augintinis wub.gif Kudikelis tikras wub.gif
Atsakyti
laba.

Gavau knygas bigsmile.gif tai šiandien arba ryt pradėsiu Lučianą thumbup.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 17, 15:14)
Susipažinkit- Upė 4u.gif

wub.gif koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 08 17, 14:49)
pasakysi po to kaip ji,nes va filmą turiu šimtą metų,bet niekaip iki jo neprieinu smile.gif

Man tai įspūdžio nepadarė..ta prasme nieko neatradau perskaičiusi - labai greit sukrimtai "Moterį Berlyne", bet gero įvertinimo neduočiau...lyg keli išplėšti kalendoriaus lapeliai su pastabomis..ir neįtikinantys..daug vertingiau pakalbėti su savo giminės senoliais ax.gif

Stikliuk, aš irgi negaliu nepagirti augintinio...ai, aš esu labai mylinti gyvūnus, tai mane lengva pavergti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 17, 16:57)
laba.

Gavau knygas  bigsmile.gif tai šiandien arba ryt pradėsiu Lučianą  thumbup.gif
wub.gif koks mielas  wub.gif

as galvoju rigi apie Lučianą, bet iš knygos aprašymo leidėjų puslapyje nesusidarau jokio vaizdo g.gif dėl to abejoju ar pirkti, ar ne...lauksiu atsiliepimų apie šią knygą 4u.gif
Atsakyti