Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(adžani @ 2011 08 16, 18:25)
Pirma reikia pakvietimą gauti. biggrin.gif

Aš kadangi nežadu jo gauti, tai teks eiti pačiai. Kaip laukiu to filmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 09:40)
Nieko labai sustro neparsinesiau, beeeeet gavau savo ieskota, beje, nauja Kingo Lizes istorija (nereiks pirkti) thumbup.gif, Seksa ir miesta, Moteri Berlyne, Maugham Viska sudejus, dar kazkokia negirdeta Mavis Cheek Ponios Fiton gyvenimas kaime(pagalvojau, kad aktualu lotuliukas.gif )

„Seksą ir miestą“ norėčiau ir aš paskaityti, nes serialas tai patiko laugh.gif

Beje, pradėjau tavo „Jūra, jūra...“ ax.gif kaži per kiek laiko tokią storą perskaitysiu savo tempais biggrin.gif

Stikliuk, parodyk naują šeimos narį, gal labai nepyks visos blush2.gif wub.gif

Beje, Knygos namai mačiau pardavinėja „Sudeginta gyva“, pamenu buvo čia labai ieškančių vienu metu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 rugpjūčio 2011 - 10:18
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 17, 11:14)
*„Seksą ir miestą“ norėčiau ir aš paskaityti, nes serialas tai patiko laugh.gif

**Beje, pradėjau tavo „Jūra, jūra...“  ax.gif kaži per kiek laiko tokią storą perskaitysiu savo tempais  biggrin.gif

*aha, o dar kai panos suintrigavo, kad visiskai kitokio pobudzio ta knyga bigsmile.gif

**nu labai smalsu, kaip ji tau patiks. smile.gif

Pastebejau, kad tu, aistuliaa, nevengi siuolaikiskos lietuviu literaturos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 rugpjūčio 2011 - 10:32
QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 11:31)
**nu labai smalsu, kaip ji tau patiks. smile.gif

Pastebejau, kad tu, aistuliaa, nevengi siuolaikiskos lietuviu literaturos bigsmile.gif

** kolkas tik 20 psl. įveikta, bet pirmas įspūdis neblogas smile.gif
Iš kur čia tokia išvada? smile.gif

Žinokit savaitgalį iš tikro taip gera buvo po pusę dienos gulėti ant saulutės ir skaityti, kad net gaila, kad tiek mažai šiaip skaitau smile.gif bet kad ir laiko nelabai atrandu, po darbo vakarais smingu lovoj, darbe ne kaži ką paskaitau, savaitgaliais vėl kitokios veiklos atsiranda... Ypač, kol vasarą... Gal atvėsus orams susiimsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 rugpjūčio 2011 - 10:38
aistulia, be Tulos, atsimenu, skaitei Gavelio knyga, ir patiko ji tau, ane? Dar kazkokia, berods? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 07:40)
Nieko labai sustro neparsinesiau, beeeeet gavau savo ieskota, beje, nauja Kingo Lizes istorija (nereiks pirkti) thumbup.gif,

Esu skaičius šią, bet gana seniai ir anglų kalba. Man labai patiko smile.gif

QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 08:27)
O siaip maciau biblej ir Maurier Rebeka, ir Pamuk Nekaltybes muzieju, ir ieskoma Kingo Dolores Kleiborn, sake, berods, yra, taip kad thumbup.gif  bigsmile.gif

Man jau net gėda, bet Pamuko ši knyga vis dar guli krūvoje prie skaitomų knygų ir niekaip aš su ja niekaip. ax.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 17, 09:14)
Beje, pradėjau tavo „Jūra, jūra...“  ax.gif kaži per kiek laiko tokią storą perskaitysiu savo tempais  biggrin.gif

Aš ją gana greit perskaičiau, per 4 berods dienas. Man ji labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 17, 12:14)
„Seksą ir miestą“ norėčiau ir aš paskaityti, nes serialas tai patiko laugh.gif

Nieko gero ta "Sekso ir miesto" knyga schmoll.gif Mano subjektyvia nuomone, absoliutus pššš ax.gif Serialas 100 kartų geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 17, 11:44)
*Esu skaičius šią, bet gana seniai ir anglų kalba. Man labai patiko smile.gif

**Aš ją gana greit perskaičiau, per 4 berods dienas. Man ji labai patiko.

*kazkaip itariu, kad ir man patiks. Isvis Kingo pasiilgau biggrin.gif

**Taip, jei prilips, tikrai greit perskaitys. Man si knyga yra viena labiausiai patikusiu. Manau, kada nors tikrai antra karta skaitysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 09:51)
*kazkaip itariu, kad ir man patiks. Isvis Kingo pasiilgau biggrin.gif

**Taip, jei prilips, tikrai greit perskaitys. Man si knyga yra viena labiausiai patikusiu. Manau, kada nors tikrai antra karta skaitysiu wub.gif

Manau, kad patiks. Aš irgi pasiilgstu Kingo. Patinka man tas fantasy ir siaubo pasaulis kurį jis kuria.

Aš jau pasirūpinau ir kitomis šios autorės knygomis. Dabar laukia savo eilės ax.gif

Tiesa, mačiau, kad 'Silva rerum II" nori perskaityti, galėsiu paskolinti per kitą meetą.

O aš jau pasinėriau į AL atsiųstas knygas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 11:42)
aistulia, be Tulos, atsimenu, skaitei Gavelio knyga, ir patiko ji tau, ane? Dar kazkokia, berods?  g.gif

Gavelis pradėtas, bet nebaigtas, pirma reikia susitvarkyti su skolintom ir bibliotekos knygom smile.gif
Tūla tai man laabai patiko, nors daug kam nepatinka smile.gif
Daugiau nepamenu laugh.gif apskritai tai paskaitau aš kartais lietuvių autorius. Dabar kiek greitai pamenu, skaičiau Umbrasaitės „Vienos krūties istoriją“, Ivanauskaitės skaičius nemažai, vienu metu Malūną skaičiau intensyviai biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 17, 11:44)
Aš ją gana greit perskaičiau, per 4 berods dienas. Man ji labai patiko.

Radau suknyga tavo komentarą smile.gif
Nelyginkim tavo ir mano skaitymo tempų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 rugpjūčio 2011 - 11:01
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 17, 11:56)
* Patinka man tas fantasy ir siaubo pasaulis kurį jis kuria.

**Tiesa, mačiau, kad 'Silva rerum II" nori perskaityti, galėsiu paskolinti per kitą meetą.

* O man, zinok, ne visada idomus tie jo fantazavimai biggrin.gif . Mane domina, zavi ir siurpina, kaip as sakau, "realistine fantastika". Pvz., kai jau prasideda visokie ateiviai, monstrai ir co, tai jau schmoll.gif Bet va knygu Zalioji mylia, Naminiu gyvuneliu kapines tipo fantastika tai man good.gif Dar is jo kurybos labai patinka knygos is "gyvenimisko siaubo" kategorijos, kaip pvz., Mizere arba Dolores Kleiborn (pastarosios tik ekranizacija maciau, bet itariu, neturetu daug skirtis ir knyga tuo poziuriu smile.gif )

**eik tu sau, kaip faaaaina. aciu, Fati clap.gif
Papildyta:
QUOTE(kiršė @ 2011 08 17, 11:50)
Nieko gero ta "Sekso ir miesto" knyga  schmoll.gif  Mano subjektyvia nuomone, absoliutus pššš  ax.gif  Serialas 100 kartų geriau  bigsmile.gif

ziuresiu, kaip man pasirodys biggrin.gif
Papildyta:
Beje, dabar skaitau M. Hillers Moteris Berlyne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 rugpjūčio 2011 - 11:09
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 17, 10:00)
Nelyginkim tavo ir mano skaitymo tempų  ax.gif

Ir aš skaitau gana įvairiai, būna per diena ar dvi, o būna skaitai skaitai visą savaitę.

QUOTE(Masako @ 2011 08 17, 10:15)
**eik tu sau, kaip faaaaina. aciu, Fati clap.gif

aš čia suknyga.lt netyčia taip pamačiau, o šiaip jau seniai gi galėjau paskolinti, knyga jau turiu nuo mugės laikų smile.gif
Atsakyti