Laba, naujokėms ir senai girdėtoms senbuvėms.
Perskaičiau Stieg Larsson. Mergina su drakono tatuiruote. Taip tas betseleris Nr. 1 Europoje manęs ir neužbūrė. O gal tiesiog per daug tikėjausi, nes tikrai ilgai apie tas knygas vaikščiojau knygyne, svajojau, kaip čia reikėtų nusipirkti ir pan. Ir gerai, kad tos svajonės neišsipildė....
Ir nors knyga lūkesčių nepateisino, bet skaityti iki pat pabaigos buvo smalsu. O gal jau, o gal, o ar jau dabar? Dar ta Lisbeta Salander patiko, tuose skyriuose, kur dalyvavo ji - nenuobodžiavau. Bet va, knyga pasibaigė, o aš taip likau neradus "to, kažko tokio" dėl ko tai betseleris Nr. 1. Antroje knygoje? Trečioje? Galbūt. Bet toliau jau kažkaip tingisi skaityti.
Dabar pasinėriau į likusias AL knygas Svetimšalės seriją Meilės romanas. Visiškai be jokių įmantrybių. Fantastika visiškai net nejuntama, bent jau man, pratusiai prie tikresnės fantastikos. Na bet kaip miela skaityti!
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 16, 07:06)
Riccoli ir Isles jau 2-as sezonas prasidėjęs, tai kas savaitę laukiu nesulaukiu naujų serijų.
O tu is kur siuntiesi?
Iš kur perkate / siunčiates angliškas knygas? Ar yra Lietuvoje normalus pasirinkimas?
QUOTE(marakeš @ 2011 08 16, 12:24)
rutrakeryje yra
As per kinozal siusdavausi,bet labai letai siunte,kabejo kabejo menesiais,uzkniso...
Mergai, jau kaip as jumi dekinga, kad sugundet savo pavyzdziu bibliotekoj apsilankyt. Uzsirasiau gi i vietine (Pavilnio) ir esu baisiai laiminga - parsitempiau kruva knygu. O vaizdelis jos - kaip sena sena kaimo bibliotekele - priestvaninis medinis namas su jam budinga aplinka ir kvapu Kazkodel labai gerai nuteike
QUOTE(luiziana @ 2011 08 16, 11:23)
O tu is kur siuntiesi?
Aš žiūriu online, bet ten tik angliškai. Galima siūstis iš alexsoft.ru, ten būna ir su rusišku vertimu.
QUOTE(FruitSalad @ 2011 08 16, 11:29)
Iš kur perkate / siunčiates angliškas knygas? Ar yra Lietuvoje normalus pasirinkimas?
galima siųstis per Roto knygyną www.rotas.lt, užsakyti galima bet kokią knygą, bet reikia palaukti kol atkeliauja.
QUOTE(luiziana @ 2011 08 15, 23:56)
O Susikeitima metei,ar skaitai?
man tai visai patiko ši knyga
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 16, 13:19)
visas tris skaitysi?aš tai buvau pradėjus,bet toliau niekaip
O aš beveik baigiu "Gyvenimas trumpas,meilė ilga".Patinka ,tik pradžia nervino šiek tiek,vien mirtis,lavonai,skausmas...
Patiko toks įrašas:
Kiekvieną taką apžiūrėk labai akylai,neskubėdamas.Išmėgink tiek kartų,kiek tau atrodys reikalinga.O tada užduok sau klausimą...Ar šis takas turi širdį?Jei taip - tai geras takas,jei ne - niekur jis nenuves.
laba.
Aš tai sužinojau, kad atėjo lapelis, bet kadangi laukiu ir kito siuntinio, tai nežinau, ar knygos, ar ne knygos atėjo Ryt tik išsiaiškinsiu
buvau bibliotekoj, nes reikėjo keletą knygų grąžinti. Aišku, nesusilaikiau nepaėmusi knygos. Pasiėmiau A. Camus ,,Užrašų knygelės I (1935 - 1942)"
Aš tai sužinojau, kad atėjo lapelis, bet kadangi laukiu ir kito siuntinio, tai nežinau, ar knygos, ar ne knygos atėjo Ryt tik išsiaiškinsiu
buvau bibliotekoj, nes reikėjo keletą knygų grąžinti. Aišku, nesusilaikiau nepaėmusi knygos. Pasiėmiau A. Camus ,,Užrašų knygelės I (1935 - 1942)"
o aš sakiau, kad nebepirksiu jau knygų, bet vis tiek šiandiena parsinešiau "Franz Kafka Dienoraščiai 1910 - 1923". Jau net ir paskaitinįjau, patinka
Labas
Jei tau patiko Lisbeta, siūlau progai pasitaikius perskaityt antrą knygą, ten pasakojama visa merginos istorija ir Mikaelio knygoje labai nedaug Bent jau man, ji patiko kur kas labiau nei pirmoji.
Amazon, Ebay, Bookdepository. Šiaip padėvėtų rūbų parduotuvėse nemenkas pasirinkimas būna, o ir kainuoja po kelis litus
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 16, 13:19)
Laba, naujokėms ir senai girdėtoms senbuvėms.
Perskaičiau Stieg Larsson. Mergina su drakono tatuiruote. Taip tas betseleris Nr. 1 Europoje manęs ir neužbūrė. O gal tiesiog per daug tikėjausi, nes tikrai ilgai apie tas knygas vaikščiojau knygyne, svajojau, kaip čia reikėtų nusipirkti ir pan. Ir gerai, kad tos svajonės neišsipildė....
Ir nors knyga lūkesčių nepateisino, bet skaityti iki pat pabaigos buvo smalsu. O gal jau, o gal, o ar jau dabar? Dar ta Lisbeta Salander patiko, tuose skyriuose, kur dalyvavo ji - nenuobodžiavau. Bet va, knyga pasibaigė, o aš taip likau neradus "to, kažko tokio" dėl ko tai betseleris Nr. 1. Antroje knygoje? Trečioje? Galbūt. Bet toliau jau kažkaip tingisi skaityti.
Jei tau patiko Lisbeta, siūlau progai pasitaikius perskaityt antrą knygą, ten pasakojama visa merginos istorija ir Mikaelio knygoje labai nedaug Bent jau man, ji patiko kur kas labiau nei pirmoji.
QUOTE(FruitSalad @ 2011 08 16, 13:29)
Amazon, Ebay, Bookdepository. Šiaip padėvėtų rūbų parduotuvėse nemenkas pasirinkimas būna, o ir kainuoja po kelis litus
Kas žadat eiti į 'Džeine Eir" su AL kvietimu?