Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ebru @ 2011 08 15, 19:23)
ar serialas Rizzoli and Isle prasideda nuo pameistrio serijos? nėra Chirurgo serijos? g.gif  dabar žiūriu, kad pirma serija See on, Do one, Teach one ar pan. ir ne Chirurgas, tik rodo atsiminimus iš jo ir nesuprantu biggrin.gif

Jo,bet as net nebeziuriu jau,neaitinka ten pagal knygas verysad.gif
Atsakyti
Taigi perskaičiau vakar T. Gerritsen "Dingusios". Labai labai patiko! Prilyginčiau gal net pirmajai knygai "Chirurgas". Prikaustė nuo pirmųjų puslapių, nuo pirmojo skyriaus. Labai įdomi knygos tema, tik man truputį per daug kalbų buvo ir per mažai veiksmo. Pati tema gal ir nėra unikali (lyg ir knygoje "Stiklinė pieno" buvo panaši tema), tačiau veiksmas vyksta įdomiai ir nenuspėjamai. Aš "Pameistrio" dar neskaičiau, (nors turiu, bet "Dingusiomis" susigundžiau pamačiusi bibliotekoje ir pasiėmiau) tad buvo keletas naujų faktų, kurie turbūt pasirodė "Pameistryje" (Ricoli ir Muro santuoka, jos nėštumas). Ši knyga parodo skaudžią realybę, tai, kas vyksta nuolat aplink mus. Tikrai rekomenduoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 15, 19:57)
Serialas prasideda nuo 'Pameistrio', bet ir tiek. Nei veikėjos labai atitinka knyga, nei įvykiai. Kaip sakoma knygos sau, o serialas sau

QUOTE(luiziana @ 2011 08 15, 21:42)
Jo,bet as net nebeziuriu jau,neaitinka ten pagal knygas  verysad.gif

Peržiūrėjau dvi serijas, tai nelabai jis man schmoll.gif
O nėra serijos pagal knygą "Dingusios"?
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 15, 22:12)
*tad buvo keletas naujų faktų, kurie turbūt pasirodė "Pameistryje" (Ricoli ir Muro santuoka, jos nėštumas).
Papildyta:

**O nėra serijos pagal knygą "Dingusios"?

*Taip,todel idomiau knygas skaityti is eiles,nereiks grizineti i praeiti arba persokti toli i ateiti smile.gif

**Nezinau,nes neina jau ten atskirt kur kokia serija,pagal kuria knyga,viskas kitaip,ne pagal knygas...nebesisiunciau daugiau jos filmu,kai pamaciau,kad neatitinka knygu.

O Susikeitima metei,ar skaitai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 15 rugpjūčio 2011 - 22:57
QUOTE(luiziana @ 2011 08 15, 22:56)
*Taip,todel idomiau knygas skaityti is eiles,nereiks grizineti i praeiti arba persokti toli i ateiti smile.gif

**Nezinau,nes neina jau ten atskirt kur kokia serija,pagal kuria knyga,viskas kitaip,ne pagal knygas...nebesisiunciau daugiau jos filmu,kai pamaciau,kad neatitinka knygu.

O Susikeitima metei,ar skaitai?

Mečiau biggrin.gif šiandien geriau paskaitinėjau "Džentelmenai ir žaidėjai", ryt į biblioteką keliausiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip suprantu, čia pas jumi jau susiformavęs skaitytojų klubas, tai būsiu čia tokia kaip iš giedro dangaus ax.gif Bet ai, nežinau kur daugiau paklausti, per paiešką neradau tinkamesnės temos g.gif
taigis, labai noriu prisiminti pavadinimus kelių knygų, kurias skaičiau vaikystėj, bet neprisimenu nei jų pavadinimų, nei autorių.. Bet kažkodėl vis apie jas galvoju, išliko kažkokios mistiškai svarbios detalės galvoje ax.gif
Tai va, pirmoji knyga- manau, kad italų autoriaus, na bent jau veiksmas vyksta Italijoje. Viršelis kietas, daugiausia geltonas, ir nupiešti kažkokie namai ir vaikai. O knyga apie aklą berniuką, kurį lygtai pamotė versdavo gatvėje groti akordeonu ir surinktus pinigus atiduoti jai. Kažkodėl galvoje sukasi "Vaikai iš San Lorenzo gatvės", bet per google neradau nieko schmoll.gif
antra knyga- rusų autoriaus, veiksmas vyksta Rusijoj. Labai stora knyga... Pagrindinis veikėjas- berniukas, atsimenu vieną sceną- jis kažkur važiavo ir "pastrigo" autobusų stotelėje, kur turėjo prabūti pats vienas visą dieną. Ir dar prisimenu, kad jis mokėsi fechtuoti, ten buvo daug kalbos apie špagas, rapyras ir pan biggrin.gif
O trečia knyga- išvis apie ją nieko neprisimenu, tik kad berniuko-pagrindinio veikėjo- vardas buvo Elvis (ir ten lyg buvo rašyta, kad tėvai jam vardą tokį davė, nes mėgo Elvio Preslio muziką). Autorius irgi ne lietuvių, man rodos skandinavų.
Tai vat, jei kas žinot, rėkit garsiai biggrin.gif Arba jeigu žinot, kur kitur dar galėčiau užklausti, tai irgi sakykit bigsmile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 07, 04:05)
O aš registruojuosi su krūva knygų, tai
Deborah E. Harkness 'A Discovery of Witches' (Raganų atradimas) ir dar tris kitos, bet šios dažniausiai imamos skaityti

ir kaip jums "raganų atradimas"? Aš neseniai ją skaičiau, tai iš pradžių sunkiai skaitėsi, bet maždaug nuo vidurio jau visai nieko, veiksmo atsirado daugiau thumbup.gif Beje, kadangi dirbu knygyne, tai gavau paskaityti ją dar prieš oficialiai išleidžiant bigsmile.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 07, 06:15)
Ačiū už naują temą  4u.gif  labai gražios nuotraukos  wub.gif

Registras su Kunčino Tūla, pradėjau kažkaip normaliai po vieną knygą skaityt laugh.gif

Oi wub.gif Žiauriai gera šita knyga, viena mano mėgstamiausių.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2011 08 16, 02:04)
O trečia knyga- išvis apie ją nieko neprisimenu, tik kad berniuko-pagrindinio veikėjo- vardas buvo Elvis (ir ten lyg buvo rašyta, kad tėvai jam vardą tokį davė, nes mėgo Elvio Preslio muziką).  Autorius irgi ne lietuvių, man rodos skandinavų.

Marija Gripė "Elvi! Elvi!"
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 15, 21:12)
Peržiūrėjau dvi serijas, tai nelabai jis man schmoll.gif
O nėra serijos pagal knygą "Dingusios"?

Dar kartą pasikartosiu serialas sukurtas remiantis tik pačia romanų idėja ir veikėjų prototipais, bet jis visiškai nesusijęs su knygomis. Tas pats yra ir su serialu "kaulai", jis irgi visiškai neatitinka knygas.
Kai nesieji jų su knygomis ir nelauki kažko apie ką skaitei, tai žiūrisi labai gerai. Man asmeniškai tiek vienas, tiek kitas serialas labai patinka. Riccoli ir Isles jau 2-as sezonas prasidėjęs, tai kas savaitę laukiu nesulaukiu naujų serijų. wub.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2011 08 16, 00:04)

ir kaip jums "raganų atradimas"? Aš neseniai ją skaičiau, tai iš pradžių sunkiai skaitėsi, bet maždaug nuo vidurio jau visai nieko, veiksmo atsirado daugiau  thumbup.gif Beje, kadangi dirbu knygyne, tai gavau paskaityti ją dar prieš oficialiai išleidžiant  bigsmile.gif

Na kol kas tik trečdalį išėjo perskaityti, nes atsirado tokių knygų, kurias pirmiau reik perskaityti, nes ši yra mano nuosava. O šiaip man gal tik pirmieji du ar trys skyriai skaitėsi gana sunkiai, bet po to viskas thumbup.gif
Vat kai pabaigsiu su AL knygomis, iš karto grįšiu prie jos.
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Vakar perskaičiau Arto Paasilinna "Kaukiantis malūnininkas". Gera knyga, verta visų jai skirtų pagyrų.

Knyga jau padovanota rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 16 rugpjūčio 2011 - 08:45
Sveikos,jau gavau knygas iš AL oi turėsiu skaitymo thumbup.gif
Atsakyti
laba.

QUOTE(Glimer @ 2011 08 15, 22:39)
Pabaigusi-prisiduosiu  su visais ispudziais  4u.gif

lauksiu ir aš atsiliepimo, nes manajame norų sąraše ji yra biggrin.gif
Atsakyti
Jei kas is vilnieciu meetininkiu nori, galiu Kaprikornija dovanot biggrin.gif
Atsakyti