Sveikos
Kaip suprantu, čia pas jumi jau susiformavęs skaitytojų klubas, tai būsiu čia tokia kaip iš giedro dangaus
Bet ai, nežinau kur daugiau paklausti, per paiešką neradau tinkamesnės temos
taigis, labai noriu prisiminti pavadinimus kelių knygų, kurias skaičiau vaikystėj, bet neprisimenu nei jų pavadinimų, nei autorių.. Bet kažkodėl vis apie jas galvoju, išliko kažkokios mistiškai svarbios detalės galvoje
Tai va, pirmoji knyga- manau, kad italų autoriaus, na bent jau veiksmas vyksta Italijoje. Viršelis kietas, daugiausia geltonas, ir nupiešti kažkokie namai ir vaikai. O knyga apie aklą berniuką, kurį lygtai pamotė versdavo gatvėje groti akordeonu ir surinktus pinigus atiduoti jai. Kažkodėl galvoje sukasi "Vaikai iš San Lorenzo gatvės", bet per google neradau nieko
antra knyga- rusų autoriaus, veiksmas vyksta Rusijoj. Labai stora knyga... Pagrindinis veikėjas- berniukas, atsimenu vieną sceną- jis kažkur važiavo ir "pastrigo" autobusų stotelėje, kur turėjo prabūti pats vienas visą dieną. Ir dar prisimenu, kad jis mokėsi fechtuoti, ten buvo daug kalbos apie špagas, rapyras ir pan
O trečia knyga- išvis apie ją nieko neprisimenu, tik kad berniuko-pagrindinio veikėjo- vardas buvo Elvis (ir ten lyg buvo rašyta, kad tėvai jam vardą tokį davė, nes mėgo Elvio Preslio muziką). Autorius irgi ne lietuvių, man rodos skandinavų.
Tai vat, jei kas žinot, rėkit garsiai
Arba jeigu žinot, kur kitur dar galėčiau užklausti, tai irgi sakykit
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 07, 04:05)
O aš registruojuosi su krūva knygų, tai
Deborah E. Harkness 'A Discovery of Witches' (Raganų atradimas) ir dar tris kitos, bet šios dažniausiai imamos skaityti
ir kaip jums "raganų atradimas"? Aš neseniai ją skaičiau, tai iš pradžių sunkiai skaitėsi, bet maždaug nuo vidurio jau visai nieko, veiksmo atsirado daugiau
Beje, kadangi dirbu knygyne, tai gavau paskaityti ją dar prieš oficialiai išleidžiant
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 07, 06:15)
Ačiū už naują temą
labai gražios nuotraukos
Registras su Kunčino Tūla, pradėjau kažkaip normaliai po vieną knygą skaityt
Oi
Žiauriai gera šita knyga, viena mano mėgstamiausių..