Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas rytas :}

QUOTE(Ebru @ 2011 08 14, 22:34)
Indra666, ar jau perskaitei Brown "Susikeitimą"? Galvoju ar apsimoka skaityt, pasiskaičiau nelabai kokių nuomonių, o knyga stora, nesinori laiko gaišti, jei neįdomi g.gif

Ne veltui sekmadienis, šiandien ši tema tyli biggrin.gif

Na man "Susikeitimas" prasčiausia iš visų mano skaitytų Sandros Brown knygų ax.gif Kažkaip visai nepatiko biggrin.gif
Atsakyti

Labas pirmadienis mirksiukas.gif

Nusipirkau - Kader Abdolah "Mečetės namai".

Antrą kartą perskaičiau - Luisas Kerolis "Alisa Stebuklų šalyje ir veidrodžio karalystėje". Nugi ir ganėtinai keistas tas mano antras įspūdis gavosi. Skaičiau knygą viską vertindama ir nagrinėdama jau suaugėlės žvilgsniu, todėl dingo ta ypatingoji paslaptingoji magija, kuri matyt buvo užbūrusi vaikystėje, pirmą kartą skaitant šią knygą. O dabar tas dvi istorijas priėmiau kaip du paprastus vaiko sapnus, o sapnuose gi gali nutikti patys keisčiausi dalykai. Kažkaip nebeišėjo stačia galva pasinerti į tą margą veikėjų ir įvykių šurmulį, nes nuolatos svarsčiau koks iš realybės pasąmonės užfiksuotas ir pagautas kvapas, garsas, judesys ar šiaip koks prisiminimas paskatino Alisos smegenukus tuo momentu susapnuoti būtent tą ar aną dalyką. Žodžiu, ne kiek pasinėriau į patį sapną, kiek daugiau jame ieškojau sąsajų su realybe ir tų sąsajų susidarė tikrai labai nemažai. Taigi, gavosi tiesiog savotiška sapnų analizė suaugėlės akimis. Todėl net nebegaliu pasakyti patiko ar ne visa ta istorija iš antro žvilgsnio, tiesiog viskas buvo kažkaip kitaip ir nebesukėlė tokio susižavėjimo ir nuostabos kaip kažkada.
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 14, 21:34)
Indra666, ar jau perskaitei Brown "Susikeitimą"? Galvoju ar apsimoka skaityt, pasiskaičiau nelabai kokių nuomonių, o knyga stora, nesinori laiko gaišti, jei neįdomi g.gif

Man kaip ir Leveret,knyga visai greit susiskaite. Jei nesi skaicius daug jos knygu ir neturi ka palygina,tada ir si gerai skaitysis...visos jos knygos maziau ar daugiau itraukia mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

kažkokie neskaitymai buvo užpuolę biggrin.gif o šiandien paskaičiau truputį L. Bagshawe ,,Glamour", kurią ar tik ne mėnesį laiko buvau į šalį padėjusi (kaip visada- pirmenybė bibliotekos knygoms rolleyes.gif ).

QUOTE(Glimer @ 2011 08 15, 08:38)
labas is ryto  4u.gif  nepykit, kad lendu, bet norejau padrasinti skaitytoja del knygos isileisk mane  4u.gif  savaite vaiksciojau galvodama apie sia knyga  thumbup.gif

o Lucianas ar turi tesiniu, ar yra tik si viena?  g.gif  dbr "madoj" leisti trilogijas ar net gi po daugiau seriju  g.gif

Jei tik turi, ką pasakyti, lankykis ir toliau mirksiukas.gif Visų nuomonės laukiamos 4u.gif

Dėl ,,Įsileisk mane'' pritariu. Man ji didelį įspūdį paliko.

O ,,Lučianas", kiek supratau, neturi tęsinio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 15, 08:38)
labas is ryto  4u.gif  nepykit, kad lendu, bet norejau padrasinti skaitytoja del knygos isileisk mane  4u.gif  savaite vaiksciojau galvodama apie sia knyga  thumbup.gif

o Lucianas ar turi tesiniu, ar yra tik si viena?  g.gif  dbr "madoj" leisti trilogijas ar net gi po daugiau seriju  g.gif

Jau beveik pusę perskaičiau. Labai patinka bigsmile.gif

Man irgi atrodo, kad neturi tęsinio „Lučianas“ smile.gif Bent kolkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 15, 09:36)
Labas rytas :}
Na man "Susikeitimas" prasčiausia iš visų mano skaitytų Sandros Brown knygų  ax.gif Kažkaip visai nepatiko  biggrin.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 08 15, 09:58)
Man kaip ir Leveret,knyga visai greit susiskaite. Jei nesi skaicius daug jos knygu ir neturi ka palygina,tada ir si gerai skaitysis...visos jos knygos maziau ar daugiau itraukia  mirksiukas.gif

Vakar pradėjau, dar šiandien paskaitysiu, jei nepatiks, ryt į biblioteką eisiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms ir naujai prisijungusiai Rasmai 4u.gif

Aš puikiai pailsėjau pajūry kelias dienai ir pribaigiau Kunčinos „Tūlą“ - labai labai patikusi knyga. Vistik pusseserės rekomendacijos buvo geros, ji jau sakė antrą kartą skaito knygą cool.gif

„Kartais man atrodo, kad tave, Tūla, aš pats susigalvojau - iš tikrųjų tavęs nė nebuvo. Susikūriau iš oro, vandens, dumblių, žiežirbos ir negarsaus grumėjimo už Vilniaus kalvų. Arba: esu tau dėkingas, kad tik vieną savaitę mudu gyvenome kartu, kad toji savaitė atstojo - man, žinoma, tik man - ilgus metus. Juk dar tada, jai vos pasibaigus, aš su siaubu suvokiau, kad tavęs, Tūla, man stigs ilgai, gal net visą gyvenimą, netgi anapus gyvenimo, kur šiandien taip smalsiai ir godžiai vis dažniau krypsta mūsų, laikinųjų, akys.“.

Labai graži, nebanali, su man labai patikusia pabaiga meilė wub.gif ir labai patiko Vilniaus aprašymai, skaitant įsivaizdavau aprašomas vietas visas smile.gif

Dabar net nežinau ką imt, greičiausiai Cave „Asilė, pamačiusi angelą“ tęsiu, kad galėčiau penktadienį pasiskubinus atiduoti bibliotekoje rolleyes.gif

Ai bendrai dar šiandien pabandysiu tą Sparks knygą pakankinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 rugpjūčio 2011 - 14:35
ar serialas Rizzoli and Isle prasideda nuo pameistrio serijos? nėra Chirurgo serijos? g.gif dabar žiūriu, kad pirma serija See on, Do one, Teach one ar pan. ir ne Chirurgas, tik rodo atsiminimus iš jo ir nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 15, 18:23)
ar serialas Rizzoli and Isle prasideda nuo pameistrio serijos? nėra Chirurgo serijos? g.gif  dabar žiūriu, kad pirma serija See on, Do one, Teach one ar pan. ir ne Chirurgas, tik rodo atsiminimus iš jo ir nesuprantu biggrin.gif

Serialas prasideda nuo 'Pameistrio', bet ir tiek. Nei veikėjos labai atitinka knyga, nei įvykiai. Kaip sakoma knygos sau, o serialas sau
Atsakyti
La Tulipe ir Levret 4u.gif aciu uz priėmima 4u.gif 4u.gif 4u.gif

siuo metu skaitau X. Herbert Kaprikornija, dar vos vos tik isibegejau, bet pirmas ispudis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 15, 20:58)

siuo metu skaitau X. Herbert Kaprikornija, dar vos vos tik isibegejau, bet pirmas ispudis  wub.gif

rimtai? unsure.gif o man tai ziauriai nudna pradzia buvo, nusprendziau nesikankint ph34r.gif
Labai jau sausas ir saltas pasakojimo stilius.
Lauksiu velesniu ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 15, 21:16)
rimtai? unsure.gif  o man tai ziauriai nudna pradzia buvo, nusprendziau nesikankint ph34r.gif
Labai jau sausas ir saltas  pasakojimo stilius.
Lauksiu velesniu ispudziu smile.gif

Pabaigusi-prisiduosiu su visais ispudziais 4u.gif
Atsakyti