Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Sveikuolės. Ačiū už tokią gražią temą! bigsmile.gif

Registruojuosi su lėtai skaitomais R. Gary "Aitvarais".
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 07, 13:19)
o Tūla galbūt vardas?  g.gif vienos mokyklos sąrašuose mačiau mergaitę, kurios vardas Tūla.

Taip, vardas smile.gif
Atsakyti
Aš registruojuosi su "Devyniolika minučių" ir "Pienių vynu" smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

O aš pradėjau skaityti Granausko "Duburį":)Tai dar daug nieko negaliu, ką ir rašyti:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 08 07, 13:37)
Sveikos,

O aš pradėjau skaityti Granausko "Duburį":)Tai dar daug nieko negaliu, ką ir rašyti:)

skaičiau, perskaičiau. įspūdis paliko slogus...
Atsakyti
laba naujoje temoje 4u.gif

Leveret, ačiū už gražią temą 4u.gif

registruojuosi su keletu knygų, nes paskutiniu metu vienos skaityti nebemoku doh.gif
E. A. Poe ,,Raudonosios mirties kaukė" (nepelnytai padėta į krūvelės apačią)
L. Bagshawe ,,Glamour" (ateinančią savaitę planuoju ją dabaigti)
S. King ,,Purpurinė Roza"

Ir savaitgalio skaitymų atsiskaitymas biggrin.gif

Sophie Kinsella ,,Trečio dešimtmečio panelė”
S. Kinsellos knygos man labai patinka- taip, galbūt jose išliekamosios vertės ir nėra, bet prajuokinti ir sudominti jų turinys sugeba. Su malonumu perskaičiau lyg šiol visas išleistas lietuvių kalba jos knygas, tad, išgirdusi apie ,,Trečio dešimtmečio panelę”, labai apsidžiaugiau. Tiesa, anotacija pernelyg nesudomino (vaiduokliai ir ši autorė- man nelabai sietini dalykai), bet galiu pasakyti, kad knyga manęs nenuvylė.

Larai griūva visas pasaulis: nesiseka verslas, geriausia draugė bei verslo partnerė nieko nesakiusi išvyksta, mylimas vaikinas ją palieka ir net nežada atnaujinti santykių… Lyg to nebūtų gana, per antros eilės tetos laidotuvės jai pasirodo vaiduoklis- toji pati teta, tik ne šimto penkerių (sulaukusi tokio amžiaus ji mirė), o dvidešimt trejų metų… Ši trečio dešimtmečio panelė visiškai apverčia Laros gyvenimą aukštyn kojom.

Pats pasakojimas- neišskirtinis, tačiau įtraukia nuo pat pradžių. Tiesa, kas tikisi gauti gerą humoro dozę nuo pat pradžių, gali truputį nusivilti- bent jau aš pirmą kartą nusijuokiau tik peržengusi pirmąjį šimtą puslapių. Na, bet nuo tada šypsojausi ir juokiausi tikrai dažnai. Įvairios situacijos, į kurias įvelia vaiduoklis, tikrai prajuokina. Na, o kaip jūs reaguotumėte į moterį, kalbančią su kažkuo, ko nematote? Palaikytumėte beprote, ne kitaip. Aišku, šiuolaikinės technologijos gelbsti, na, bet juk būna momentų, kai jos atrodytų ne laiku ir ne vietoje. Aišku, pabaigą numanyti galima labai greitai, vėrinio ir su juo susijusių įvykių, daiktų paslaptys (šis vėrinys bus gan svarbus visoje knygoje) išaiškėjo irgi greičiau nei tai išsiaiškino pagrindinė herojė. Bet nuo to skaityti tikrai nepasidarė nuobodžiau.

Taigi, knygą tikrai rekomenduoju visiems, kas nori lengvos, juokingos istorijos. Dabar beliko sulaukti, kol bus išversta šeštoji ,,Parduotuvių maniakės” knyga (reikia tikėtis, kad, jei nepradėjo, tai bent jau planuoja ją versti).
Atsakyti
laTulipe, thumbup.gif Kinsela - jėga biggrin.gif o kokia šeštoji maniakės knyga? unsure.gif ir kur man dabar gauti panelę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 07, 16:17)
laTulipe,  thumbup.gif Kinsela - jėga  biggrin.gif o kokia šeštoji maniakės knyga?  unsure.gif ir kur man dabar gauti panelę?  g.gif

thumbup.gif
šeštoji - ,,Mini Shopaholic" . Tiesą pasakius, bandžiau angliškai per kompiuterį ją skaityti (nuo pat pradžių linksmumai prasideda- prekintis eina ir mažoji dukrelė, ne tik mama lotuliukas.gif ), bet kantrybės pritrūko skaityti taip doh.gif tai belieka laukti kol išvers...

O panelę gauti galima daug kur- kad ir bibliotekoj ar knygyne biggrin.gif
Atsakyti
As didele Kinselos knygu gerbeja, ypac apie shopoholike biggrin.gif Paskutine perskaityta knyga - Irvingo "Nasle vieneriems metams". Labai suzavejo tiek pats siuzetas, tiek rasymo stilius rolleyes.gif
Atsakyti
Graži nauja tema. 4u.gif Kai turiu laiko ir noro - skaitau Ha Jin "Laukimą"
Atsakyti
ups... jau nauja tema smile.gif
registruojuosi su "Kurtizanes draugijoje". Ja parase ta pati autore kaip ir veneros gimimas. knyga lengvai skaitosi, siuzetas nesudetingas (kaip garsi romos kurtizane pabego is romos ir atsikele i venecija, is pelenu bando skintis kelia i to meto aukstuomene) labiausiai knygoje patinka aplinkos aprasymas, venecijos, to meto rubu, paprociu (13-14a.) aprasymas, labai vaizdingai viskas perteikiama, tai manau per pora savaiteliu bus iveikta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ačiū kūrėjai už namučius. Katik pabaigiau skaityti STIEG LARSSON "MERGINA KURI ŽAIDĖ SU UGNIMI". Parašysiu rytoj atsiliepimą. O jungiuos su MAEVE BINCHY "VAKARINIAI KURSAI".
Atsakyti