Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ebru @ 2011 08 13, 18:28)
aš dvi dalis mačiau, tai nelabai patiko, šlykštūs blink.gif  turbūt ir knygose panašiai aprašoma, bet man tie filmai tokie tamsūs, tai net ir prie knygų netraukia  schmoll.gif

juk filmai skandinavu, tai ne holivudiniai blizguciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 14, 00:19)

O rytoj net neįsivaizduoju ką skaityti  doh.gif Iš to, ką turiu lentynose, niekas netraukia  schmoll.gif

Matau dar vis guli lentynoje Tryliktoji pasaka,megink ja mirksiukas.gif manau tave turetu itraukti...
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 14, 01:19)
Isabel Abedi „Lučianas“  4u.gif
Na va, perskaičiau savo tris AL knygas  bigsmile.gif Gal reikia dar paprašyt?  biggrin.gif

Manau gali drąsiai prašyti su tokiais skaitymo tempais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 14, 00:19)
Šiąnakt jau turbūt nebeskaitysiu, reikėtų atmaišyti dieną su naktimi  cool.gif
O rytoj net neįsivaizduoju ką skaityti  doh.gif Iš to, ką turiu lentynose, niekas netraukia  schmoll.gif

Kaip tau gerai, kad naktim gali skaityt bigsmile.gif Aš kiek esu bandžius, bet vistiek miegas anksčiau nugali biggrin.gif
Perskaičiau tavo atsiliepimą apie "Lučianą" ir labai susidomėjau rolleyes.gif
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 14, 08:49)

Jo tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 14 rugpjūčio 2011 - 11:32
Labas smile.gif

Vis tik nusprendžiau skaityti jau laaaabai seniai turimą John Ajvide Lindqvist „Įsileisk mane“ smile.gif

QUOTE(prieplauka @ 2011 08 14, 09:49)

Bus ir holivudiniai biggrin.gif Su Daniel Craig smile.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 08 14, 12:28)
Kaip tau gerai, kad naktim gali skaityt bigsmile.gif  Aš kiek esu bandžius, bet vistiek miegas anksčiau nugali biggrin.gif
Perskaičiau tavo atsiliepimą apie "Lučianą" ir labai susidomėjau  rolleyes.gif
Jo tikrai taip smile.gif

O man atvirkščiai, jei truputį apsnūstu, pasiimu knygą ir visi miegai išsilaksto bigsmile.gif

„Lučianą“ tikrai visiems rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 14, 13:43)
Labas  smile.gif

Bus ir holivudiniai  biggrin.gif Su Daniel Craig  smile.gif

turejau omeny, kad holivudiniai bus prastesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 14, 13:59)
turejau omeny, kad holivudiniai bus prastesni biggrin.gif

Aš taip ir supratau biggrin.gif Bet interneto komentarus pasiskaičius, tai toks vaizdas, kad geram filmui užtenka vien Craig'o biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 14, 14:01)
Aš taip ir supratau  biggrin.gif Bet interneto komentarus pasiskaičius, tai toks vaizdas, kad geram filmui užtenka vien Craig'o  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Seniai taip bebuvo, kad turėčiau laiko vos ne visai dienai įkristi į knygą. thumbup.gif Tad ateinu su neseniai perskaityta M. A. Shaffer ir A. Barrows "Gernsio literatūros ir bulvių pyrago draugija". mirksiukas.gif Knyga iš tiesų įtraukė ir patiko, tačiau kol kas rimtesniam atsiliepimui nesu susikaupusi.... Bet žinau, kad kada nors norėčiau apsilankyti Gernsio (Guernsey) saloje. Ačiū, katilinai, kuri mane ir sudomino šia knyga - būtent perskaičiusi jos atsiliepimą ja ir susidomėjau. mirksiukas.gif

Kita neseniai perskaityta knyga - Ha Jin "Laukimas" - sužavėjo savo neskubriu pasakojimu apie vyrą, ne iš meilės sukūrusį šeimą ir palikusį žmoną ir dukrą gyventi kaime bei dirbantį mieste ir įsimylėjusį kolegę. Visoje knygoje vyrauja laukimas, tačiau pati pabaiga priverčia susimąstyti ne apie laukimą, o apie dabartį. Rekomenduoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Indra666, ar jau perskaitei Brown "Susikeitimą"? Galvoju ar apsimoka skaityt, pasiskaičiau nelabai kokių nuomonių, o knyga stora, nesinori laiko gaišti, jei neįdomi g.gif

Ne veltui sekmadienis, šiandien ši tema tyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 14, 22:34)
Indra666, ar jau perskaitei Brown "Susikeitimą"? Galvoju ar apsimoka skaityt, pasiskaičiau nelabai kokių nuomonių, o knyga stora, nesinori laiko gaišti, jei neįdomi g.gif

Ne veltui sekmadienis, šiandien ši tema tyli biggrin.gif

O man patiko visai „Susikeitimas“ g.gif Aišku, skaičiau baisiai seniai ir nebepametu daug ko, bet tikrai lengvai puslapiai vertėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 14, 13:43)
Labas  smile.gif

Vis tik nusprendžiau skaityti jau laaaabai seniai turimą John Ajvide Lindqvist „Įsileisk mane“  smile.gif

„Lučianą“ tikrai visiems rekomenduoju  4u.gif

labas is ryto 4u.gif nepykit, kad lendu, bet norejau padrasinti skaitytoja del knygos isileisk mane 4u.gif savaite vaiksciojau galvodama apie sia knyga thumbup.gif

o Lucianas ar turi tesiniu, ar yra tik si viena? g.gif dbr "madoj" leisti trilogijas ar net gi po daugiau seriju g.gif
Atsakyti