Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Leveret @ 2011 08 13, 13:04)

Filmai, palyginus su knygom, mano galva visiškas šlamštas  unsure.gif

Man irgi knygos zymiai idomesnes buvo,uz filmus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 13, 14:04)
Labas  smile.gif

Šiandien 7h ryto pabaigiau skaityt Isabel Abedi „Lučianą“. Labai patiko ir visiškai negalėjau atsitraukt  biggrin.gif

tai gerai, nes aš jos laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 12, 21:34)
O aš pabaigiau antrą AL knygą ką tik. Einu rašyt  biggrin.gif

Tai tau po kokias 10 knygų turi atsiųsti AL,su tokiais skaitymo tempais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 13, 15:52)
Tai tau po kokias 10 knygų turi atsiųsti AL,su tokiais skaitymo tempais. biggrin.gif

keista, bet aš vieną pasiėmiau ir jau taip pat baigiu perskaityt tongue.gif parvažiavusi namo imsiuos rašymo biggrin.gif

Adžani, man Vilnius patinka senamiesčio ribose, o jei jau nujklysti šiek tiek toliau tai schmoll.gif kur kas prasčiau už mažesnius miestelius ir šiaip...man kažkaip nejauku toj sostinėj ir tiek..... rolleyes.gif bet aišku, skonio reikalas...kažkada kai tik m- klą baigiau labai norėjau Vilniuj studijuot....studijoms, jaunam gyvenimui gal ir gerai toks miestas, bet šeimai man tai nelabai ax.gif O matėm tai Alekna su Ubartu praėjo (disko metikai), už kampo Kirilkinas lyg praėjo su tokiais moteriškais salotiniais batais ir mano panelė pamatė vieną aktorių iš kažkokio lietuviško serialo, bet kadangi jų nežiūriu- nežinau, kas ten toks buvo lotuliukas.gif
šiaip labai pavargom, ne visur pėsčiom, o didžiausi įspūdžiai iš Vasiljevo parodos, ar visos buvot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 13 rugpjūčio 2011 - 15:37
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 12, 19:35)
Dabar skaitau Stieg Larsson Mergina su drakono tatuiruote
Eilinį kartą nesusižaviu visiems patikusia knyga.

ne visiems smile.gif man ,pvz., nieko įspūdingo...

Perskaičiau Wassmo "Tora.Namas su akla stiklo veranda" - nepasakyčiau,kad man labai patiko,nei laimės ,nei juoko toj knygoj neužtikau,kaip parašyta anotacijoj rolleyes.gif Ir išvis,pošlykštė man ta knyga...Net nežinau,jei knygose rašoma apie mažą mergaitę,visada ją lyginu sus savo dukra,niekaip negaliu kitaip galvot doh.gif

S.Turrow "Laikyti nekaltu"
- tik truputį paskaičiau,visai netraukia,kažkokia sausa,per daug man tų teisinių išvedžiojimų.Mėgstantiems tokias lai paskaito smile.gif

Šiandien pagaliau gavau Danny Scheinman "Gyvenimas trumpas ,meilė ilga".Senokai jos norėjau,kai nebrangiai užtikau,griebiau iškart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 13, 16:36)
keista, bet aš vieną pasiėmiau ir jau taip pat baigiu perskaityt tongue.gif parvažiavusi namo imsiuos rašymo biggrin.gif

Taip ir nepasakei kokią pasiimei? smile.gif Aš savųjų vis dar laukiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 08 13, 16:44)
Perskaičiau Wassmo "Tora.Namas su akla stiklo veranda" - nepasakyčiau,kad man labai patiko,nei laimės ,nei juoko toj knygoj neužtikau,kaip parašyta anotacijoj

as tai niekaip nenepagavau, kur ten tas anotacijos rasytojas humora izvelge cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 rugpjūčio 2011 - 17:21
QUOTE(Leveret @ 2011 08 13, 13:04)
Labas  smile.gif
Filmai, palyginus su knygom, mano galva visiškas šlamštas  unsure.gif

aš dvi dalis mačiau, tai nelabai patiko, šlykštūs blink.gif turbūt ir knygose panašiai aprašoma, bet man tie filmai tokie tamsūs, tai net ir prie knygų netraukia schmoll.gif
Atsakyti
Ne viena turima neskaityta knyga nesiskaito. Mirstant reikia papildymo biggrin.gif Jauciu, kad pirmadieni patrauksiu i biblioteka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 13, 15:52)

Oi, nesupykčiau biggrin.gif Bent jau šį mėnesį biggrin.gif Kai prasidės mokykla, nebeliks laiko ir jėgų mano naktiniams skaitymams verysad.gif
Atsakyti
Scott Westerfeld „Gražūs“ 4u.gif
Atsakyti
Isabel Abedi „Lučianas“ 4u.gif

Na va, perskaičiau savo tris AL knygas bigsmile.gif Gal reikia dar paprašyt? biggrin.gif

Šiąnakt jau turbūt nebeskaitysiu, reikėtų atmaišyti dieną su naktimi cool.gif

O rytoj net neįsivaizduoju ką skaityti doh.gif Iš to, ką turiu lentynose, niekas netraukia schmoll.gif
Atsakyti