Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

sveikos visos 4u.gif

pradėjau V. Nabokovo ,,Lolitą". Kol kas nuomonę pasilaikysiu sau, nes dar gali pasikeisti, kadangi dar net trečdalio neįveikiau smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 08 12, 09:26)
Labas visoms 4u.gif

sveika prisijungusi ir prie mūsų 4u.gif

O knygiškų temų tikrai nemažai atsirado pastaruoju metu laugh.gif

QUOTE(Forget @ 2011 08 12, 10:47)
Kingiška ji tokia, man patiko, įtampa išlaikyta ir kulminacija nenuvylė.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Netyčia dabar užtikau straipsniuką (na, nuotraukos įdomesnės), gal kam bus įdomu: Vietoje rankinės- stilinga knyga
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 08 12, 08:46)
Kristinos Sabaliauskaitės "Silva Rerum".
kad istorijoje džiaugsmo neatradusiam skaitytojui

Patiko, ypač apie istorijoje džiaugsmo neatradusius skaitytojus biggrin.gif
O SR II man tikrai kažkodėl labiau patiko.

QUOTE(linamog @ 2011 08 12, 09:43)
Sveika atvykusi. 4u.gif

As siandien gavau Smith Scott "Griuvėsiai", drauge Vilniuj nupirko ir parsiunte i Klaipeda. bigsmile.gif Jei jau Stephen King parase anotacijoj, kad ju seimoj del sios knygos buvo musamasi, tai daug ka reiskia.

Jau seniai ją LaTulipe giria, bet aš bibliotekoje pavarčiau, ir kaip tik tokį epizodą užtikau, kad man pasirodė baisiau, nei visa Kingo turima knygų kolekcija biggrin.gif
Išsigandau ir padėjau kol kas atgal.
Nzn., gal tą dieną labai jautri buvau siaubams.
Na bet vis tiek traukia, įdomu, kaip tu atsiliepsi
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 12, 10:17)
Kad jų čia ne dvi, o kokios penkios - "svajonių knygos", "knyga palikusi neišdildomą įspūdį" ir dar ten kokių kitokių.

Oho smile.gif Matyt kitų temų nepastebėjau, nes niekaip neišsirinkčiau vienos knygos, kuri paliko neišdildomą įspūdį ir apie mano svajones knygos nerašo biggrin.gif
"Ana" ir šita chebra man arčiausiai širdies.

QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 12, 12:07)
Patiko, ypač apie istorijoje džiaugsmo neatradusius skaitytojus  biggrin.gif
O SR II man tikrai kažkodėl labiau patiko.

Nieko negaliu padaryti, bet kažkodėl 'gilioje jaunystėje' siaubingai nemėgau istorijos ir geografijos ..istoriją variau 10-tukais (ačiū istorikui už ištvermę mane mokyti ir klausytis mintinai iškalto teksto biggrin.gif ), o geografijos - nesakysiu (bet aš ją visada geriau išmaniau nei istoriją cool.gif tik mokytoja matyt labai tikėjo biolaukais ir kažkodėl mudviejų jie labai nesutapo biggrin.gif ), o tai gėda - baisiausias pažymys atestate ir numušęs mokyklos baigimo vidurkį iki 9.6 doh.gif blink.gif
Dabar bandau lipdyti istorijos bagažo spragas ir supratau, kad visai smagu skaityti knygas, kurioje tos tikrosios istorijos nors dalelytę atrandu. Bet kada vyko I-asis ir II-asis pasauliniai karai neklauskit...istorija niekaip netelpa mano galvoje umn.gif
Ir duok Dieve, manęs niekada nepagautų gatvėje http://www.klausimėlis.lt/ su istoriniu klausimu, o tai išgarsėčiau nė nenorėdama biggrin.gif

SRII bibliotekoje yra, bet kaip gera teta informavo dar yra ir kažkokia eilė, kad ją perskaityti. Reiks kažkaip į tą eilę pakliūti, nes turiu dar vieną principą 'neskubėk pirkti, neskubėk pirkti' biggrin.gif Namie kelios dėžės neskaitytų knygų, jos vis skolinamos, jau visi perskaitę - tik ne aš doh.gif biggrin.gif Ir pamilau lietuvišką tradiciją laukti -30, - 40 procentų.
Gyvenu šalia tikrai labai geros (nes randu naujų ir norimų perskaityti knygų ir aišku kiek dar joje ne itin patraukliais viršeliais bet vertingų knygų) bibliotekos, tai čia mano antras gyvenimo smagumas į ją nukulniuoti ir raustis lentynose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 12, 02:03)
Julian Barnes "Flobero papūga"

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 08 12, 09:50)
Laba,

Vakar pradėjau Įslaptintą bylą. Bet beskaitydama pamačiau, kad trūksta vieno lapo - t.y. 15 ir 16 psl. Gal kas žinot, iš kur gauti, ar, jei turit ją, gal galėtumėt atskenuoti tuos psl.
Knygos nuoroda

Labai labai reikia, padėkit !!!
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 08 12, 14:25)

nejaugi 15 ir 16 psl turi tokia didele reiksme. skaityk toliau ir man atrodo tikrai nieko esminio neprarasi 4u.gif

o jei labai reikes, tai knygyne nuejus perskaityk ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 12 rugpjūčio 2011 - 13:47
QUOTE(Mona187 @ 2011 08 12, 14:25)

nerėk išveš biggrin.gif

labai protingai pasisakiau čia biggrin.gif

anoj temoj papasakojau kad perskaičiau Ruta Sepetys "Tarp pilkų debesų", ale jos matyt laukia kol praeis mada ant šitos knygos, tada gal teiksis pavartyt.
O jūs skaitėt kas nors išskyrus Fati?
Jei neskaitėt, tai visai rekomenduotina, nepaisant visų paburbuliavimų apie tai "ką amerikonka gali išmanyti apie trėmimus". Gerai parašė, gražiai parašė, man patiko smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caralaite: 12 rugpjūčio 2011 - 14:51
Labas smile.gif

L. J. Smith „Tamsioji sąjunga“ 4u.gif

O dabar skaitau Scott Westerfeld „Gražūs“, antrą „Bjaurių“ dalį. Jeu perkopiau per pusę, bet dar nieko nesakysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leveret: 12 rugpjūčio 2011 - 15:00
QUOTE(caralaite @ 2011 08 12, 15:45)
nerėk išveš biggrin.gif

anoj temoj papasakojau kad perskaičiau Ruta Sepetys "Tarp pilkų debesų", ale jos matyt laukia kol praeis mada ant šitos knygos, tada gal teiksis pavartyt.
Jei neskaitėt, tai visai rekomenduotina, nepaisant visų paburbuliavimų apie tai "ką amerikonka gali išmanyti apie trėmimus". Gerai parašė, gražiai parašė, man patiko smile.gif.

tai teikiasi ir pavarto ir ant bangos esancias, o kartais net perskaito mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 12, 15:45)
nerėk išveš biggrin.gif

taigi palauk, tik šiandien papasakojai, žmonės dar nespėjo iki knygyno/bibliotekos nulėkt
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 11, 17:08)
Kas mažiukui nutiko ?  unsure.gif
buvom kieme ir mažasis nuėjo prie laiptų. Didžioji mano panelė žino, kad pavojinga, paėmė brolį už pažastų ir nešė, netikėtai pradėjo begti, susipynė kojos ir krito abu, brolis apačioje, tiesiai veidu ir dantimis į asfaltą verysad.gif laimė, greit namo parbėgom, pridėjau ledą 4u.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 12, 01:46)
Naguib Mahfouz 'Akhenaten: Dweller in Truth' (Gyvenantis tiesoje)
bigsmile.gif labai sudominai, mėgstu tokias knygas 4u.gif bet spėju, kad lietuviškai nėra g.gif
QUOTE(Rasma @ 2011 08 12, 09:26)
Labas visoms 4u.gif
Tikiuosi priimsit į savo būrį, nes vakar pasirausiau Jūsų visų tinklaraštyje (perskaičiau begalę įdomių atsiliepimų apie knygas - labai noriu padėkoti ir pagirti tinklaraščio įkūrėjas, labai gražus ir gerai sumanytas 4u.gif )

Labas, Rasmut 4u.gif sveika prisijungusi. Smagu, kad jau kelinta moderatorė prisijungė thumbup.gif knygos valdo thumbup.gif

O mes neseniai parpūtėm iš Vilniaus biggrin.gif įspūdžių pilna, apsilankėm Vasiljevo parodose thumbup.gif žiauriai patiko, gyvenčiau Vilniuj dar kelis kartus nueičiau biggrin.gif aplankėm kitos objektus, supažindinom savo panelę su kultūros paveldu thumbup.gif tik labai pavargom...ir kainos nustebino....na bet mes juk buvom pačiame centre...ten tikriausiai viskas padidinta lotuliukas.gif
vien žo išvada- smagu, bet gyventi nenorėčiau lotuliukas.gif
kelias vietines žvaigždutes matėm ir išgirdom, berods, 7 skirtingomis kalbomis kalbant lotuliukas.gif lietuvių kalbą girdėjom rečiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 12 rugpjūčio 2011 - 18:16
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 12, 17:14)
bigsmile.gif labai sudominai, mėgstu tokias knygas 4u.gif bet spėju, kad lietuviškai nėra g.gif

Ne lietuviškai tikrai nėra schmoll.gif Kažkaip net neradau, kad ir į rusų kalbą būtų išversta.
Atsakyti