Labas visoms
Gal kuri skaitėt Antroji lytis ?
QUOTE(agnite @ 2011 08 11, 13:39)
skaičiau
QUOTE(katilina @ 2011 08 10, 20:27)
Filmas tai labai neblogas buvo, knyga turbūt dar geresnė.
kas čia per filmas,gal nuorodą įdėk
aistuliaa,o tu jau Sparksą baigei skaityt?
QUOTE(eliss @ 2011 08 11, 14:24)
aistuliaa,o tu jau Sparksą baigei skaityt?
Ne, kolkas Tūlą skaitau, imsiu Sparks savaitgalį prie jūros , paskutinis šansas jai tavo adresiuką pasilikus esu
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 11, 12:21)
o aš jau buvau perspėjusi, kad lapelis ateis. O įdomu, jei nieko namie neranda, ką tuomet daro? Nesu susidūrusi su pasiuntiniais
Lapeli arba lipduka ant duru palieka su kontaktais.
QUOTE(agnite @ 2011 08 11, 14:46)
Ir kaip?
na, žiūrint, ko iš jos tikiesi. aš skaičiau mokslams, skaitėsi lengvai ir smagiai, bet reikia kontekstą žinoti.
QUOTE(marakeš @ 2011 08 11, 14:49)
na, žiūrint, ko iš jos tikiesi. aš skaičiau mokslams, skaitėsi lengvai ir smagiai, bet reikia kontekstą žinoti.
Aišku. Turiu ją pasiėmus, bandysiu skaityti tada.
QUOTE(Leveret @ 2011 08 11, 12:33)
Tikrai, kad aprimusi. Oras tai siaubingas, taip norisi dar pasidžiaugt paskutinėm savaitėm šiltom prieš kimbant į mokslus... Tikiuosi, dar atšils
Ir kaip tau?
Ir kaip tau?
Atsils savaitgali
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 11, 11:27)
O tik gulėt ir skaityt nieko neveikiant labai didelė prabanga
o aš taip nemanau, nes jau įsitikinau, kad geros literatūros skaitymas- gera investicija į save
O aš jau gavau AL knygą atnešė pasiuntinukas, toks berniukas tokia neplona, šįvakar jau skaitysiu beje, mano knyga ne grožinė ir aktuali mano studijų bei dabartinio gyvenimo būdo atžvilgiu ot mandriai parašiau
Ar skaitėt šiandieniniuose Žmonėse apie Nicholas Evans?
O mano mažyliui šiandien tokia nelaimė atsitiko ir nosis mėlyna ir panosė ir lūpa visa ištinusi, vidinė pusė visa sudrapalinta (su priekiniais dantais
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 16:51)
O aš jau gavau AL knygą atnešė pasiuntinukas, toks berniukas tokia neplona, šįvakar jau skaitysiu beje, mano knyga ne grožinė ir aktuali mano studijų bei dabartinio gyvenimo būdo atžvilgiu ot mandriai parašiau
O mano mažyliui šiandien tokia nelaimė atsitiko ir nosis mėlyna ir panosė ir lūpa visa ištinusi, vidinė pusė visa sudrapalinta (su priekiniais dantais
čia gal aš vienintelė knygos negavau
Kas mažiukui nutiko ?
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 10, 23:04)
Dabar jau skaitau AL knygą
O šiaip tai asocijuojasi man su Zuika, su tokia rusiška knyga Antraklasio ir Antramečio nuotykiai dar panašiom.
O šiaip tai asocijuojasi man su Zuika, su tokia rusiška knyga Antraklasio ir Antramečio nuotykiai dar panašiom.
Vajetau kokią knygą priminei. Vaikystėj daug kartų esu ją skaičiusi, bet buvau visai ir pamiršusi, nors turiu kažkur nukištą. Patiko man, bet ir kažkokia keistoka ji atrodydavo (čia aš apie "antraklasį ir antrametį").
QUOTE(eliss @ 2011 08 11, 14:24)
kas čia per filmas,gal nuorodą įdėk
Presumed innocent (Pripažintas nekaltu), 1990, su Harrisonu Fordu pagrindiniam vaidmeny. Trečiadienį kaip tik rodys per LNK.