Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas visoms 4u.gif
Gal kuri skaitėt Antroji lytis ?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 11, 13:39)
Labas visoms  4u.gif
Gal kuri skaitėt Antroji lytis ?

skaičiau
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 08 10, 20:27)
Filmas tai labai neblogas buvo, knyga turbūt dar geresnė.

kas čia per filmas,gal nuorodą įdėk smile.gif

aistuliaa,o tu jau Sparksą baigei skaityt?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 08 11, 14:24)
aistuliaa,o tu jau Sparksą baigei skaityt?

Ne, kolkas Tūlą skaitau, imsiu Sparks savaitgalį prie jūros , paskutinis šansas jai laugh.gif tavo adresiuką pasilikus esu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 rugpjūčio 2011 - 13:39
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 11, 12:21)
o aš jau buvau perspėjusi, kad lapelis ateis.  smile.gif O įdomu, jei nieko namie neranda, ką tuomet daro? Nesu susidūrusi su pasiuntiniais g.gif

Lapeli arba lipduka ant duru palieka su kontaktais.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 11, 13:54)

Ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 11, 14:46)

na, žiūrint, ko iš jos tikiesi. aš skaičiau mokslams, skaitėsi lengvai ir smagiai, bet reikia kontekstą žinoti.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 11, 14:49)
na, žiūrint, ko iš jos tikiesi. aš skaičiau mokslams, skaitėsi lengvai ir smagiai, bet reikia kontekstą žinoti.

Aišku. Turiu ją pasiėmus, bandysiu skaityti tada. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 11, 12:33)
Tikrai, kad aprimusi. Oras tai siaubingas, taip norisi dar pasidžiaugt paskutinėm savaitėm šiltom prieš kimbant į mokslus... Tikiuosi, dar atšils  rolleyes.gif
Ir kaip tau?

Atsils savaitgali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 11, 11:27)
O tik gulėt ir skaityt nieko neveikiant labai didelė prabanga  biggrin.gif

biggrin.gif o aš taip nemanau, nes jau įsitikinau, kad geros literatūros skaitymas- gera investicija į save tongue.gif

O aš jau gavau AL knygą yahoo.gif atnešė pasiuntinukas, toks berniukas biggrin.gif tokia neplona, šįvakar jau skaitysiu biggrin.gif beje, mano knyga ne grožinė ir aktuali mano studijų bei dabartinio gyvenimo būdo atžvilgiu biggrin.gif ot mandriai parašiau lotuliukas.gif

Ar skaitėt šiandieniniuose Žmonėse apie Nicholas Evans?

O mano mažyliui šiandien tokia nelaimė atsitiko doh.gif ir nosis mėlyna ir panosė ir lūpa visa ištinusi, vidinė pusė visa sudrapalinta (su priekiniais dantais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 16:51)

O aš jau gavau AL knygą yahoo.gif atnešė pasiuntinukas, toks berniukas biggrin.gif tokia neplona, šįvakar jau skaitysiu biggrin.gif beje, mano knyga ne grožinė ir aktuali mano studijų bei dabartinio gyvenimo būdo atžvilgiu biggrin.gif ot mandriai parašiau lotuliukas.gif

O mano mažyliui šiandien tokia nelaimė atsitiko doh.gif ir nosis mėlyna ir panosė ir lūpa visa ištinusi, vidinė pusė visa sudrapalinta (su priekiniais dantais verysad.gif

čia gal aš vienintelė knygos negavau biggrin.gif

Kas mažiukui nutiko ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 10, 23:04)
Dabar jau skaitau AL knygą
O šiaip tai asocijuojasi man su Zuika, su tokia rusiška knyga Antraklasio ir Antramečio nuotykiai dar panašiom.

Vajetau kokią knygą priminei. bigsmile.gif Vaikystėj daug kartų esu ją skaičiusi, bet buvau visai ir pamiršusi, nors turiu kažkur nukištą. Patiko man, bet ir kažkokia keistoka ji atrodydavo (čia aš apie "antraklasį ir antrametį").

QUOTE(eliss @ 2011 08 11, 14:24)
kas čia per filmas,gal nuorodą įdėk smile.gif

Presumed innocent (Pripažintas nekaltu), 1990, su Harrisonu Fordu pagrindiniam vaidmeny. Trečiadienį kaip tik rodys per LNK. smile.gif
Atsakyti