Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Dorifore @ 2011 08 10, 23:00)
Ryt išvykstu į Londoną, galvojau, ką čia skaityt pasiimt, ir "Pienių vynas" žadėjau" ir "Gėda", bet kažkaip paskatinta aistulės, jaučiu imsiu "Tūla"  wub.gif

Ka veiksi?Baltai pabydziu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 08 11, 11:20)
Tai verta skaityti Silva rerum, o po to jos 2-ją dalį? Ar ne per sunku skaityti, įsidėmėti, susikoncentruoti, kai nėra pasikalbėjimų (tiesiogine kalba trbt tai vadinama). Dabar aš dar jų neskaitysiu, bet įdomi kiekvieno nuomonė.

Man šias knygas norisi skaityti susikaupus ir nesiblaškant. Kalbos grožis ir vaizdingumas užburia tiesiog wub.gif Jei rūpi mano asmeninė nuomonė, tai skaityti tikrai verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 09:47)
Žiūriu, kad temelė aprimusi. Ką veikiat? tokiu oru tik apsivynioti kaldra ir knygą skaityti...nes pas mus tokie škvalai praeina, kad baisu doh.gif

Pastebėjau ir aš, kad nurimusi, bet vasarą, daug kas atostogauja matyt smile.gif
O tik gulėt ir skaityt nieko neveikiant labai didelė prabanga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 07:47)
Labas dienas 4u.gif
O aš kadangi paskutiniu traukiniu įšokau į AL traukinuką, tai daug klausimų dar liko ax.gif atsiliepimus reikia atsiųsti jiems emailu? g.gif Po kiek knygų pasirinkot? nes aš tai vieną 4u.gif bet užteks man 4u.gif

Dėl AL atsiliepimus reikia dėti į savo blogą arba į mūsų bendrą ir siųsti jiems jau nuorodą į jį su įdėtu atsiliepimu. Galima pasirinkti tik 1 arba 2 knygas. Taigi, jei neturi savo asmeninio blogo nepergyvenk, rašyk atsiliepimą čia ir prašyk la tulipe ar skaitanti, kad jį įkeltų į mūsų bendrąjį blogą smile.gif
Atsakyti
laba.

jau po truputį einu link pabaigos su Namų taisyklės. Rytoj jau tikrai būsiu baigusi.

QUOTE(Leveret @ 2011 08 10, 17:49)
Aš kaip supratau, kurjeris neša, nes ant voko užrašyta pasiuntinių paštas ir nėra nei pašto ženklų, nei normalių anspaudų  g.gif

o aš jau buvau perspėjusi, kad lapelis ateis. smile.gif O įdomu, jei nieko namie neranda, ką tuomet daro? Nesu susidūrusi su pasiuntiniais g.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 08 11, 10:20)
Tai verta skaityti Silva rerum, o po to jos 2-ją dalį? Ar ne per sunku skaityti, įsidėmėti, susikoncentruoti, kai nėra pasikalbėjimų (tiesiogine kalba trbt tai vadinama). Dabar aš dar jų neskaitysiu, bet įdomi kiekvieno nuomonė.

aš tik pirmąją dalį skaičiau, tai galiu pasakyti, kad ir įdomi, ir (bent jau man) visai nesunki pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 11, 12:21)
laba.

o aš jau buvau perspėjusi, kad lapelis ateis.  smile.gifO įdomu, jei nieko namie neranda, ką tuomet daro? Nesu susidūrusi su pasiuntiniais g.gif

Man ir aktualus klausimas čia, nes mes visi tai dirbam per dienas... Retai būna, kad kas nors namie būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 08:47)
Po kiek knygų pasirinkot? nes aš tai vieną 4u.gif bet užteks man 4u.gif

Jetau, kaip pavydžiu saiką turintiems žmonėms smile.gif
Aš tai keturias. Saiko pas mane nerasta.
Apie Pusės etato indėną jau rašiau, jau baiginėju, labai gera knyga, juokas pro ašaras, man labai patiko.
Na ir dar paprašiau Svetimšalės. O ką aš kalta, kad ten net trys knygos. blush2.gif

Na bet kaip skaitysiu dabar!
Atsakyti
Labas smile.gif

Šiąnakt jau perskaičiau vieną AL knygą - L. J. Smith „Tamsioji sąjunga“. Labai sunku skaityt buvo, nes anksčiau skaičiau tris pirmąsias knygas, o tada žiūrėjau serialą, kuriame, pasirodo, viskas kitaip, ir veikėjai kitaip atrodo, kai kurių net nėra, naujų atsiradę, o ir veiksmas beveik nesutampa. Na, bet nieko. Po pusės knygos jau susigaudžiau kas ir kaip, atgaminau viską ir jau tada lengvai galėjau skaityt smile.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 09:47)
Labas dienas 4u.gif
O aš kadangi paskutiniu traukiniu įšokau į AL traukinuką, tai daug klausimų dar liko ax.gif atsiliepimus reikia atsiųsti jiems emailu? g.gif Po kiek knygų pasirinkot? nes aš tai vieną 4u.gif bet užteks man 4u.gif

Žiūriu, kad temelė aprimusi. Ką veikiat? tokiu oru tik apsivynioti kaldra ir knygą skaityti...nes pas mus tokie škvalai praeina, kad baisu doh.gif

Fatimaallaa jau rašė, kad reikia siųsti tik nuorodą į atsiliepimą. O aš pasiėmiau tris knygas cool.gif Ir vieną jau šiąnakt perskaičiau biggrin.gif

Tikrai, kad aprimusi. Oras tai siaubingas, taip norisi dar pasidžiaugt paskutinėm savaitėm šiltom prieš kimbant į mokslus... Tikiuosi, dar atšils rolleyes.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 08 11, 12:21)
laba.

jau po truputį einu link pabaigos su Namų taisyklės. Rytoj jau tikrai būsiu baigusi.

o aš jau buvau perspėjusi, kad lapelis ateis.  smile.gif O įdomu, jei nieko namie neranda, ką tuomet daro? Nesu susidūrusi su pasiuntiniais g.gif

Ir kaip tau?

Gal tuomet jie palieka lapelį, kad kur nors reikia pasiimt knygą g.gif Iš tiesų, nežinau, nes pas mane visada namie kas nors būna.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 11, 12:31)

Na ir dar paprašiau Svetimšalės. O ką aš kalta, kad ten net trys knygos.  blush2.gif

vaje, o aš maniau, kad ten tik trečia dalis doh.gif būčiau aš ir tas ėmus
Atsakyti
Mona187, mano atsiliepimas apie SR II buvo prieš porą puslapių.
Nieko ten sudėtingo, ir to susikaupimo nereikia ypatingo, ne enciklopedija gi wink.gif
Šiaip verta skaityti, ypač, jei iš bibliotekos gali pasiimti, pinigų leisti nereikia. (labai subjektyvia mano nuomone, tikrai tiek pinigų už tas knygeles, kad ir gražiai išleistas, kad ir kietu viršeliu, kad ir iš gražaus popieriaus - nemokėčiau).
Knygyne esu varčiusi, ir to noro skaityti nepajutau, tas grožis ateina kažkur beskaitant, įsijautus į tą keistąjį bediologį stilių, su kilometriniais sakiniais.
Aš džiaugiuosi, kad perskaičiau, susipažinau su tokiu literatūriniu įvykiu ir, kas be ko, skaitymo džiaugsmą apturėjau.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif atostogauju wub.gif pradejau skaityt Nefertite.. ziaaaaaaaaauriai patinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 11, 12:33)
Ir kaip tau?

Įdomi. Galbūt netgi viena įdomiausių iš skaitytų g.gif
Atsakyti