Labas
Šiąnakt jau perskaičiau vieną AL knygą -
L. J. Smith Tamsioji sąjunga. Labai sunku skaityt buvo, nes anksčiau skaičiau tris pirmąsias knygas, o tada žiūrėjau serialą, kuriame, pasirodo, viskas kitaip, ir veikėjai kitaip atrodo, kai kurių net nėra, naujų atsiradę, o ir veiksmas beveik nesutampa. Na, bet nieko. Po pusės knygos jau susigaudžiau kas ir kaip, atgaminau viską ir jau tada lengvai galėjau skaityt
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 09:47)
Labas dienas
O aš kadangi paskutiniu traukiniu įšokau į AL traukinuką, tai daug klausimų dar liko
atsiliepimus reikia atsiųsti jiems emailu?
Po kiek knygų pasirinkot? nes aš tai vieną
bet užteks man
Žiūriu, kad temelė aprimusi. Ką veikiat? tokiu oru tik apsivynioti kaldra ir knygą skaityti...nes pas mus tokie škvalai praeina, kad baisu
Fatimaallaa jau rašė, kad reikia siųsti tik nuorodą į atsiliepimą. O aš pasiėmiau tris knygas
Ir vieną jau šiąnakt perskaičiau
Tikrai, kad aprimusi. Oras tai siaubingas, taip norisi dar pasidžiaugt paskutinėm savaitėm šiltom prieš kimbant į mokslus... Tikiuosi, dar atšils
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 11, 12:21)
laba.
jau po truputį einu link pabaigos su
Namų taisyklės. Rytoj jau tikrai būsiu baigusi.
o aš jau buvau perspėjusi, kad lapelis ateis.
O įdomu, jei nieko namie neranda, ką tuomet daro? Nesu susidūrusi su pasiuntiniais
Ir kaip tau?
Gal tuomet jie palieka lapelį, kad kur nors reikia pasiimt knygą Iš tiesų, nežinau, nes pas mane visada namie kas nors būna.
Jobs fill your pocket, adventures fill your soul