Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(katilina @ 2011 08 10, 18:27)
Neseniai pabaigiau Murakami "Kafka pakrantėje"-

Man ši irgi labiausiai patikusi iš jo skaitytų, nors labai patiko ir jo 'Avies medžioklė'
Atsakyti
Aprilynne Pike „Kerai“ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leveret: 10 rugpjūčio 2011 - 20:36
QUOTE(katilina @ 2011 08 10, 20:27)
Neseniai pabaigiau Murakami "Kafka pakrantėje"- iš penkių jo skaitytų knygų šita patiko labiausiai.

Norimose ji yra, kaip ir visos neskaitytos Murakamio knygos biggrin.gif

Aš labai skaniai skaitau Tūlą, kuo toliau, tuo labiau patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 rugpjūčio 2011 - 21:03
Sveikos 4u.gif

Ačiū už naują temą 4u.gif Smagu skaityt apie jūsų diskusijas apie AL. Man tai jie visgi neatrašė ax.gif

Ryt išvykstu į Londoną, galvojau, ką čia skaityt pasiimt, ir "Pienių vynas" žadėjau" ir "Gėda", bet kažkaip paskatinta aistulės, jaučiu imsiu "Tūla" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 08 10, 16:34)

Kažkas čia klausė apie labiausiai nuvylusias knygas,rašytojus,tai man būtų Romain Gary ,gal ne tą knygą skaičiau, ir,kad tas pats "Valymas",tiek išliaupsintas,bet man tikrai ne šedevras rolleyes.gif

Aš kaip tik pabaigiau „Valymą“, na, manęs knyga super nesužavėjo, bet patiko.
Manau, apie pokarį ir okupaciją yra parašyta ir kitų, gal ir geresnių knygų. Bet šita knyga gal gera ne tuo, ji dauguma sužavėjo tais "trilerio" elementais, kaip neaišku, kas bus toliau, kaip ten kas susirutulios ir kaip ten kas pasibaigs.
Dar man labai patiko pati knygos struktūra, tas mėtymasis iš vieno laikotarpio į kitą, nuo vieno veikėjo prie kito, tai tiesiog tokią intrigą ir įtampą sukėlę, kad nebegalėjau ramiai padėti knygos, neperskaičiusi jos iki galo.
Pabaiga taip sukrėtė ir sujaudino.
Tai tiek ir iš knygos gerumo smile.gif

Dabar jau skaitau AL knygą Absoliučiai tikras pusės etato indėno dienoraštis. Kai tik pas M. Buroką bernardinuose perskaičiau apie tą knygą, tai ir užsimaniau, o dar kaip pas AL pamačiau, tai ir visai užsinorėjau, dabar skaitau ir kaifuoju. Jaunimui ji, na bet aš irgi apsimesiu biški jaunimu, nes tokia miela ta knygutė, na tik nesitikėjau, kad apie tokius rimtus dalykus rašys, labai jau tam Jaunėliui nesekas doh.gif.
O šiaip tai asocijuojasi man su Zuika, su tokia rusiška knyga Antraklasio ir Antramečio nuotykiai dar panašiom.
Patinka.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 08 10, 23:00)
Sveikos  4u.gif

Ačiū už naują temą 4u.gif  Smagu skaityt apie jūsų diskusijas apie AL. Man tai jie visgi neatrašė  ax.gif

Ryt išvykstu į Londoną, galvojau, ką čia skaityt pasiimt, ir "Pienių vynas" žadėjau" ir "Gėda", bet kažkaip paskatinta aistulės, jaučiu imsiu [b]"Tūla"  wub.gif[/B]

drinks_cheers.gif ką Londone veiksi? smile.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
O aš kadangi paskutiniu traukiniu įšokau į AL traukinuką, tai daug klausimų dar liko ax.gif atsiliepimus reikia atsiųsti jiems emailu? g.gif Po kiek knygų pasirinkot? nes aš tai vieną 4u.gif bet užteks man 4u.gif
Žiūriu, kad temelė aprimusi. Ką veikiat? tokiu oru tik apsivynioti kaldra ir knygą skaityti...nes pas mus tokie škvalai praeina, kad baisu doh.gif
Rytoj ruošiamės šturmuoti Vilnių, tiksliau trumpam atvykstam į Vasiljevo parodą biggrin.gif susisgribau, kad jau greitai baigsis, o taip norėjau pamatyti....Važiuosim traukiniu, nes panelė nėra važiavusi- tai atrakcija...Ar kas buvot toj parodoj, kiek kainavo bilietukas?tikriausiai rezervuoti nereikia, galima vietoj nusipirkt mastau.gif

swoon.gif nieko nesuprantu...rašo, kad iki rugpjūčio 20 d. bus paroda, o to muziejaus lape rašo, kad nebėra??? help.gif
išsiaiškinau- Viktorijos stiliaus rūbų paroda baigėsi, o dabar eksponuojama Art deco džiazuojanti mada mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 11 rugpjūčio 2011 - 08:56
Sveikos 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2011 08 10, 15:33)
Creed,turiu ziniu,kad jau poryt "Ledo princese" turi parvaziuot is spaustuves  mirksiukas.gif O kitu metu pradzioje iseis ir kita C. Lackberg knyga “Pamokslininkas” thumbup.gif

bigsmile.gif na tai grisiu is Norvegijos ir eisiu pirkti thumbup.gif kaip tau si knyga,pradzia patinka? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš tai mėgaujuosi Silva Rerum II wub.gif Pirmas 100 puslapių kol kas labai primena pirmąją dalį. Vis dar laukiu kada čia tas maras prasidės g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 11, 09:47)
Labas dienas 4u.gif
O aš kadangi paskutiniu traukiniu įšokau į AL traukinuką, tai daug klausimų dar liko ax.gif atsiliepimus reikia atsiųsti jiems emailu? g.gif Po kiek knygų pasirinkot? nes aš tai vieną 4u.gif bet užteks man 4u.gif
Žiūriu, kad temelė aprimusi. Ką veikiat? tokiu oru tik apsivynioti kaldra ir knygą skaityti...nes pas mus tokie škvalai praeina, kad baisu doh.gif

Aš išsirinkau 2 knygas, nes dabar turiu laiko skaityti wink.gif
Žadu į SM blog'ą ir į savo blog'ą patalpinti atsiliepimą, nes ji man rašė kad lauks nuorodos į atsiliepimą smile.gif

Vakar visą vakarą ir praleidau su puodeliu kakavos įsisupus į pleduką ir su knyga rankoje wub.gif Lijo pas mus be sustojimo vakar, net su šuniu į lauką sunku išeit buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 11, 09:55)
Sveikos  4u.gif  Aš tai mėgaujuosi Silva Rerum II  wub.gif  Pirmas 100 puslapių kol kas labai primena pirmąją dalį. Vis dar laukiu kada čia tas maras prasidės  g.gif

Tai verta skaityti Silva rerum, o po to jos 2-ją dalį? Ar ne per sunku skaityti, įsidėmėti, susikoncentruoti, kai nėra pasikalbėjimų (tiesiogine kalba trbt tai vadinama). Dabar aš dar jų neskaitysiu, bet įdomi kiekvieno nuomonė.

O aš prieš 2 dienas pagaliau perskaičiau vis atidėliotą Popierinį namą. Nu baisu, kai žmonės pasimaišo dėl knygų (turiu omeny tuos laikus, kai buvo kaupiama tūkstančiai knygų, mes irgi mėgstam knygas, bet gi ne ant tiek, kad iš jų namus statyti, čia jau būtų/yra išsityčiojimas)

O dabar turiu tris - keturias knygas prieš akis ir nežinau, kurią pasirinkti skaityti. Reikia laukti savaitgalio, nes knygos ne iš plonųjų.

Tai va, vakar jau norėjau skaityti Devero Vasarnamį, bet paskaičiau pirmas eilutes... per graži, kad ją praryčiau biggrin.gif
Paskui paėmiau į rankas Abarca Įslaptinta byla. Nieko būtų, pagalvojau, bet kada aš miegosiu, nes buvo jau 23 val. Dar kelias knygas turėjau, bet taip nieko ir neperskaičiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 11 rugpjūčio 2011 - 09:21
QUOTE(Creed @ 2011 08 11, 08:47)
Sveikos 4u.gif

bigsmile.gif na tai grisiu is Norvegijos ir eisiu pirkti thumbup.gif kaip tau si knyga,pradzia patinka? g.gif

Jo,patinka smile.gif Kai grisi,jau busiu gal perskaicius,skaitosi greitai,tik laiko nerandu daug.
Atsakyti