Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Creed @ 2011 08 09, 12:34)
I Osla,savaitei tik.

Sitos ir as laukiu,vasaros pabaigoje jau bus isleista thumbup.gif

Nuo manes apie 130km. kavai nesusibegsime verysad.gif O as knyga iki vasaros pabaigos busiu manau jau perskaicius,bo skaitau tik maitinant ir tai nevisada,tai per tris dienas viso labo 45psl. sugebejau iveikt..skaitysiu ilgai biggrin.gif laiko kitaip nera,kai maze miega,kitu darbu pilna,ramiam ir ilgam knygos skaitymui jauciu tik nostalgija... biggrin.gif

Beje,jei domina kokie skirtukai,tai ten Oslo centre pradzioje yra keleta suvenyru krautuveliu,ten gali rasti fainu norvegisku skirtuku mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš jau gavau savo AL knygas liezuvis.gif Reik greičiau pabaigt „Kerus“ ir kibt į naujienas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 09, 22:57)
O aš jau gavau savo AL knygas liezuvis.gif Reik greičiau pabaigt „Kerus“ ir kibt į naujienas  bigsmile.gif

Aš ir labai laukiu saviškių smile.gif

Kokias tu ėmei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 09, 20:57)
O aš jau gavau savo AL knygas liezuvis.gif Reik greičiau pabaigt „Kerus“ ir kibt į naujienas  bigsmile.gif

Džiugu 4u.gif Aš tai savų šią savaitę net ir nelaukiu, nes abi kurias pasirinkau bus išsiųstos tik kitą savaitę.

Na bet yra ir taip ko skaityti biggrin.gif Jau persiritau per pusę Julian Barnes 'Flobero papūga'. Labai džiaugiuosi, kad pastebėjau ją, nes labai verta dėmesio. Manau jau ryt rytą pabaigsiu smile.gif
Atsakyti
laba.

sloga didžiausia kankina, tai net skaitymui ūpo nėra doh.gif

kreipiuosi į tas, kurios dalyvaus AL projekte ir mąsto, kaip čia dabar tuos blogus susikurti: yra bendras mūsų temos blogas ir jo tikrai pakanka. Kam kurti blog'ą, kurį galbūt greitai apleisite dėl laiko ar noro trūkumo? Juk nežinia, gal tas projektas tik keletą mėnesių tebus, argi verta tuomet dėti pastangas, jei po to jo gal net nebepildysite? Į bendrą temos blogą kasdien ateina tikrai daug lankytojų, tad visi pastebės jūsų atsiliepimus. 4u.gif Po kiekvienu atsiliepimu yra jūsų nick'ai, tad visiems bus aišku, kas tą knygą perskaitė. Juk ir toji iš AL rašė tiesiai į blogą, matydama, kad jį pildo ne vienas žmogus. Taigi, reiškia, leidyklai tinka ir kolektyvinis blogas. 4u.gif Aišku, neatkalbinėju, tik sakau, pagalvoti.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 09, 16:54)
tik nesuprask, kad aš kaltinu tave dėl šito, gink Dieve, ne. Labai gerai tave suprantu, pati darau ne vieną tokį savanorišką darbą ir tai suėda begalės laiko. Už tavo pastangas ir savanorišką darbą daug balionėlių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

viską teisingai supratau mirksiukas.gif
iš ankstesnės temos didesni atsiliepimai, kurie dar nesukelti, guli kompiuteryje, tad jie tikrai nepabėgs ir šio mėnesio eigoje bus sudėti.

QUOTE(Leveret @ 2011 08 09, 22:57)

kaip faina. Man ne į namus siųs, tai laukiu skambučio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 10, 11:37)
kaip faina. Man ne į namus siųs, tai laukiu skambučio laugh.gif

Aš tai liepiau broliui laukti pranešimo iš pašto (kaip supratau paštu atsiūs knygas) kol aš darbe sėdžiu biggrin.gif

Man ir prasideda sloga, nes darbe po kondicionierium sėdžiu, tai perpūtė jaučiu.. cray.gif

Ai ir dar gal kas nors turit ir galėtumėt paskolinti man "Sielonešę" paskaityti, Kaune ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra666: 10 rugpjūčio 2011 - 11:12
o jums tas knygas dovanoja, ar po to turėsit gražint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 10, 15:47)
o jums  tas knygas dovanoja, ar po to turėsit gražint? smile.gif

Manau, kad turėtų dovanoti g.gif Negi dės atgal į pardavimą kaip naujas knygas g.gif
Atsakyti
baikit juokus biggrin.gif
Atsakyti
Creed,turiu ziniu,kad jau poryt "Ledo princese" turi parvaziuot is spaustuves mirksiukas.gif O kitu metu pradzioje iseis ir kita C. Lackberg knyga “Pamokslininkas” thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kurį laiką neskaičiau,nes buvo bėdų su akim,šiandien parsinešiau iš bibliotekos Scott Turow "Laikyti nekaltu". Anotacija sudomino ir neblogų atsiliepimų skaičiau,žiūrėsim...
Prieš kurį laiką bandžiau paskaityt "Dienoraštį raudonais viršeliais",bet kuriam laikui padėjau į šalį,labai jau daug vardų vardelių,tiesiog galva sukas rolleyes.gif

Tarp kitko,nusipirkau Papievio "Eiti",pažiūrėsiu ar pateisins mano lūkesčius smile.gif

Kažkas čia klausė apie labiausiai nuvylusias knygas,rašytojus,tai man būtų Romain Gary ,gal ne tą knygą skaičiau, ir,kad tas pats "Valymas",tiek išliaupsintas,bet man tikrai ne šedevras rolleyes.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(Indra666 @ 2011 08 09, 23:39)
Aš ir labai laukiu saviškių smile.gif

Kokias tu ėmei?  rolleyes.gif

Vasarinius skaitinius biggrin.gif Kadangi šias šiaip ar taip būčiau pirkus, tai ir pasiėmiau smile.gif

Isabel Abedi „Lučianas“, Scott Westerfeld „Gražūs“ („Bjaurūs“ tęsinys) ir L.J. Smith „Tamsioji sąjunga“ („Vampyrės dienoraščio“ ketvirta dalis).

QUOTE(Indra666 @ 2011 08 10, 12:03)
Aš tai liepiau broliui laukti pranešimo iš pašto (kaip supratau paštu atsiūs knygas) kol aš darbe sėdžiu biggrin.gif

Man ir prasideda sloga, nes darbe po kondicionierium sėdžiu, tai perpūtė jaučiu..  cray.gif
Ai ir dar gal kas nors turit ir galėtumėt paskolinti man "Sielonešę" paskaityti, Kaune ? 4u.gif

Aš kaip supratau, kurjeris neša, nes ant voko užrašyta pasiuntinių paštas ir nėra nei pašto ženklų, nei normalių anspaudų g.gif

Aš turiu „Sienonešę“ ir galiu paskolint, jei gražiai skaitysi biggrin.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 08 10, 14:47)
o jums  tas knygas dovanoja, ar po to turėsit gražint? smile.gif

Dovanoja mirksiukas.gif
Atsakyti