Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(Milux @ 2011 10 01, 21:23)
thumbup.gif mes ir gi
Tai kada jus vaziuojat? jau nebesuprantu, galvojau kad siandien unsure.gif kaip dukra jauciasi?

sianakt 4u.gif 5 ryto isvaziuojam, 13.20 busim jau CDG areuoste.
Dukriukui na kiek geriau, antibiotikai savo daro, tempos nebera, bet kosulys tai joma jo doh.gif nei dudos, nei ihaliacjia, nei sirupai nepaskystina kosulio, koseja pasiziaugciodama verysad.gif Balselis siandie i popiete atsirado thumbup.gif
zodziu pamiegam kiek ir i kelione thumbup.gif Tasiukai jau paruosti 4u.gif
Papildyta:
O s vis dar pastudijuoju planiuka su personazais, karuselemis, ir kaip man atrodo dienas leisim Fantasia land ir i prinsesiu susitikimus begsim, dukra suknele pasiruose, guli lagamine.... ai, dar auksaplauke isimete, lele is kino Ilgo plauko istorja,sakau nu kam tau reik, sako kad neuzsimanyciau kitu zaislu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyte: 01 spalio 2011 - 20:15
Aaa aiskus, o del dukrytes, pakaitink jai kojytes garstyciose, istrink degtine krutine , nugaryte, o nuo kosulio bronteksas gerai, bet turbut jau velu Lt unsure.gif
Tai dar karta geros keliones ir kad ligos nemaisytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 10 01, 22:37)
Aaa aiskus, o del dukrytes, pakaitink jai kojytes garstyciose, istrink degtine krutine , nugaryte, o nuo kosulio bronteksas gerai,  bet turbut jau velu Lt unsure.gif
Tai dar karta geros keliones ir kad ligos nemaisytu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui uz rupesti 4u.gif berods viska darem, gal tik brontexo negerem, israse mums kita, ventolina, kuri ir pasiimsime su savimi... miega grazuole jau ir kosuliuks nurimo ...... nebedaug liko, ... greit vaziuosim thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kaip orai Disneilande lapkricio pradzioj? Svarstau galimybe nuvezt vaikus per rudens atostogas. Kiek laiko reikia skirt Disneylandui, kad pakankamai ji apziuret? Ir jei skrendant su Ryanair is Kauno i Paris Beauvais oro uosta, koks yra atstumas? Skaitineju, kad salia Disneylando yra viesbuciu. Gal kas turit kokiu rekomendaciju? Dabar planas yra 2 dienas praleist Disneylande ir viena diena Paryziaus senamiestyje. Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuviuplanuotoja @ 2011 10 02, 15:32)
Gal kas zinot kaip orai Disneilande lapkricio pradzioj?  Svarstau galimybe nuvezt vaikus per rudens atostogas. Kiek laiko reikia skirt Disneylandui, kad pakankamai ji apziuret? Ir jei skrendant su Ryanair is Kauno i Paris Beauvais oro uosta, koks yra atstumas? Skaitineju, kad salia Disneylando yra viesbuciu. Gal kas turit kokiu rekomendaciju? Dabar planas yra 2 dienas praleist Disneylande ir viena diena Paryziaus senamiestyje. Aciu uz patarimus smile.gif

tas orouostas apie 90km nuo DLP. Pirmiausia klausimas - kokie finansai biggrin.gif antra - ar jum reikalingos extra magic hours. Trečia -disneylende parkai yra du, atd jei bent vienam skirti po dieną.. Man pvz 5 dienų buvo mažai (na, šiaip gavosi 4 dienos , nes tie skridimai nuima labai daug dienos....).
Pigiausiais disney viešbutis - Santa Fe. Jei pasinaudot gera akcija, galima ir brangesnį, pvz mum pavyko New York gauti už labai gerą kainą. Čia jau pagal kišenę wink.gif yra viešbučių ne disney - jie pigesni, bet neturi extra magic hours. Ir dar nežinau kok jų susisiekimas, nuo disney viešbučių nemokami autobusai kursuoja, pėsčiomis ilgiausiai 20min.
Dėl orų pasaky negaliu, čia užsienio forumuose klaust reiktų. Pažiūrėkit, kad nebūtų atostogų ir kitose šalyse, nes visi per atostogas mokinių važiuoja biggrin.gif

plius bus Hellowyn'as, o ten šventės, paradai, atrakcijos, tai žmonių bus tikrai nemažai ir kainos bus turbūt didesnės, nebent kokią kaciją special bus. Berods, kažkas buvo specialiai tam laikotarpiui.

aš dabar sėdėsiu rami iki Kalėdų, tada tikrai bus kokių akcijų. PLius ryanair tik link to spačios datos bilietus kovui paleis, tai kažkaip ramiai dar irnesakyk.gif

užtat varysim visai savaitei yahoo.gif yahoo.gif

vaikam nieko nesakysiu, pasakysiu tik kelionės rytą biggrin.gif
Atsakyti
Mes buvom apsistoje Magic cirkus viesbutyje, kursuoja nuo jo nemokami autobusai kas 5-10 min, tad susisiekimas tikrai geras, man labai patiko pusryciai tenais pasirinkimas labai didelis, svediskas stalas, t.y. dedies kiek nori kada nori ir valgai kiek nori, net mano valgiui isrankiam vaikui buvo ka pavalgyti....
Tik tiek kad mums gavosi pigiau uzsisakyti si viesbuti ir atskirai pirktis per interneta bilietus i parkus, nes gavosi kazkokia akcija kaip tik...
Viesbuti berods buvo baseinas, bet mes buvom kaip ir ant ribos su ligom tai nejom ir neiskojom
Viesbuciu buvau patenkinta...

O mums uzteko 2 dienu bet dabar jauciu imciau vien i tuos parkus min 3 dienas, kad ne taip isvargtume....
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 10 03, 11:25)
aš dabar sėdėsiu rami iki Kalėdų, tada tikrai bus kokių akcijų. PLius ryanair tik link to spačios datos bilietus kovui paleis, tai kažkaip ramiai dar irnesakyk.gif

užtat varysim visai savaitei yahoo.gif yahoo.gif

vaikam nieko nesakysiu, pasakysiu tik kelionės rytą biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai bus, mes ir dabar nupirkom bilietus, bet vaikam pasakysim Kaledom, bus dalis Kaledines dovanos.

Vestuviuplanuotoja, del Disneylando nieko nepatarinesiu, nes kova patys vaziuosim pirma karta, bet paskaityk temute, rasi visus atsakymus i savo klausymus, bent as taip dariau ir dabar daug maz viskas aisku.O del oro lapkricio pradzioj, na turbut kaip pasiseks, mes su Vyru esam buve Paryziuje , pacioje lapkricio pradzioje, buvo saltukas, bet sauleta ir grazu, taip kad, na jau vistirek ziemos pradzia , manau ir sniego galima tiketis.
Atsakyti
man neužteko. Aš norėjau mėgautis, man ten laaabai patiko. Norisi neskubant, ramiai, visur apeit, pasisupti ir ne po vieną kartą. nes veikt ten tikrai yra ką.
Na, tarkim mes 8val būdavom parke dėl tų EMH. Tiesiu taikymu į BUzz'o šaudyklą, ten pavarom 4 kartus, o tada į tuos, kas dirba hihihi.gif žmonių ima daugėt, pastovi eilutėse, žiūrėk - jau paradai. Paradas pravažiuoja, bėgom autografų ir nuotraukų gaudyt, o vat ten balaganas, ne visada ir pavyksta. Paskui vėl kur pasisupi iki sekančio parado ir vėl gaudyt parašų, ir tiap viso tris kartus biggrin.gif o čia jau ir užkandžiaut noris lotuliukas.gif o tam laikui parkas jau pilnas, kol pavalgai... tada pagal planą eini į reguliuojamą meet'n'greet.. tai prie Mikės 30min su viršum stovėjom doh.gif kol nuo vieno galo į kitą suvaikštai irgi laiko atima. 17val vėl paradas, noris normaliai matyt, foto padaryt, tai vėl reik ateit 15-30min iki parado. Tada pietaut.. o kur dar po parduotuvikes pažioplinėt? Kojas pailsint? Baseinas viešbuty? doh.gif Ne, mažai laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif umn.gif: šiaip man tas Disney tai kažkas TOKIO, galiu vėpsot ir vėpsot sau patenkinta. Jau vien kiek fotkinimasis laiko atima - ir ten reikia, ir ten, ir prie to, ir prie ano hihihi.gif
Atsakyti
Naujos nuolaidos
http://offers.disney...isneyland.xhtml
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 10 04, 20:55)

briedas.. nerodo datų ir leidžia rinktis tik 1 naktį... blink.gif gal sistema užstrigo?
Papildyta:
netinka šitas pasiūlymas, nes jis galioja tik for arrivals between 4th October 2011 and 10th February 2012 (except 15th - 18th October, 9th - 11th November, and 28th - 31st December 2011), you can save up to 30% on your holiday package (minimum 3 day / 2 night package).

o man reikia kovo..ot.. laukiam toliau. Prašom informuoti biggrin.gif aciuks.gif
Atsakyti
biggrin.gif aha , pamenu kad tu nori kovo menesiui, imeciau seip, gal kam kitam aktualu smile.gif
Atsakyti
ale gerai, kai žmonės informuoja biggrin.gif

šiaip tikiuosi, kad bus egrų pasiūlymų, vilties tikrai neprarandu. Nemanau, kad iki kovo negautumėm nieko.
Atsakyti