Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

QUOTE(Isila @ 2011 09 08, 15:41)
aš ėmiau normalų bagažą, nes žinojau, kad lauktuvių vešiųu hihihi.gif tai grižom su beveik 20kg hihihi.gif vien kiek knyga svėrė  doh.gif  gailiuosi, kad kitos neėmiau. Bet nieko, kai kovą vėl važiuosim, būtinai pirksiu.

kokia knyga g.gif
Papildyta:
QUOTE(Voveriukė @ 2011 09 09, 13:18)
Gal gas nagrinejo kaip patogiau skristi:

Ryga - Paris, Kaunas - Paris (Ryanair) ar Vilnius-Praha-Paris?

Bijau kad skrendant is Rygos prailgs kelione iki jos ir griztant atgal noresis kuo greiciau po visu ispudziu grizti namo.
Gaila kad nebeliko tiesioginio skrydzio Vilnius- Paryzius. verysad.gif Su maziukais labai patogu budavo.

mes nagrinejoime si buda, ir net labai, lektuvu yra, ir net isvykima dar labiau tinka, nes isskrenda apie 18 val is Parzyziaus, galme parke ilgiau pabuti, bet beda ta, ka tarp areuosto ir disneylando daug maziau variantu nusigauti, jei grupe zmoniu 6-8, tai apsimoka, autobusiukai veza ar tu 1 mokesi ar astuoniese ta pati, traukinuko laikas labai netinka, TVG nera is ten, taigi mes pasirinkome skristi is rygos, ir jau liko 22 dienos thumbup.gif tiesa iki rygos vaziuojam olexu , nes autobuo irgi gryzimui tai jau nebero jokio mums po 18 val...
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 09 09, 15:21)
kokia knyga  g.gif

pirkau Disney pasakų knygą - ten Pinokis, Pelenė, Undinėlė, aladinas, Mikė Pūkuotukas ir t.t., visos senosios Disney išleistos pasakos. Na, aišku, angliškia, be tpaveiksliukai gražūs, pati knyga faina. Paaugs vaikai tikrai galės skaityt. O antroj daly buvo naujieji filmukai - monstrų biuras, ratai, žaislų istorija ir t.t. Pagailėjau pinigų, o be reikalo. Dabar važiuodama tikrai pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 09 09, 16:28)
pirkau Disney pasakų knygą - ten Pinokis, Pelenė, Undinėlė, aladinas, Mikė Pūkuotukas ir t.t., visos senosios Disney išleistos pasakos. Na, aišku, angliškia, be tpaveiksliukai gražūs, pati knyga faina. Paaugs vaikai tikrai galės skaityt. O antroj daly buvo naujieji filmukai - monstrų biuras, ratai, žaislų istorija ir t.t. Pagailėjau pinigų, o be reikalo. Dabar važiuodama tikrai pirksiu.

aisku, na anglu kalba mums tinka thumbup.gif Bet pirmiausia pirkt reikes tai jau zinau ka mano mergina noretu, tai princese-Grazuoles_ suknele, nors turi jas 2, bet isaugo...., kurpaiciu kokiu, gertuves irgi nores kokios doh.gif net neisivaizduoju ko ten yr, reik is anksto suderet su dukra, bo tai bus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 09 09, 15:35)
aisku, na anglu kalba mums tinka  thumbup.gif  Bet pirmiausia pirkt reikes tai jau zinau ka mano mergina noretu, tai princese-Grazuoles_ suknele, nors turi jas 2, bet isaugo...., kurpaiciu kokiu, gertuves irgi nores kokios  doh.gif  net neisivaizduoju ko ten yr, reik is anksto suderet su dukra, bo tai  bus doh.gif  doh.gif  doh.gif

įspėju, rūbai brangus apie 45 Eur buvo, man buvo gaila tiek pinigų. Nepamiršk autografų knygos ir didelio rašiklio (10 Eur sumoj, jei geresnių norėsis, dar daugiau). Visokios Mikio ausytės hihihi.gif saldainiai, žaislai - ten žino kaip priverst tave savo noru atvert piniginę. Beje, akcijų ten irgi būna, nors buvom vos 5 dienas, bet skirtingose parduotuvėse mačiau skirtingas akcijas: na išleidi 30 EUR, tai gali papigiai nusirpikti tam tikrą daiktą. Aš taip pirkau fotoalbumą su disneylendu - labai fainas ir kaip atminimas geras daiktas. Be to, ten vaikam būna daug nemokamų daikčiukų - puodelių, figurėlių, kortų (aišku, už visa tai susimoki pietaudamas ten, viskas įskaičiuota į kainą, bet vis tiek fainai).

Aš dabar skaičiuoju, kiek mum kainuos. Norėčiau visa šeima važiuot, bet jei net išsiteksim apsistoti, tai maitinimosi kaina gerokai kyla: kur 2 žmonės, kur 4 ... doh.gif
Atsakyti
Niu ka, laukiam toliau mes, ne tiek daug ir beliko , pora savaiteliu, bet kai pamaciau ziniose kad vel tas balticair isdykauja, ir prisimenu kaip jums isila skrydzius atsauke ar keite tai doh.gif nervina truputi.
manoji labai nori vaziuoti jau pasipuosus su Grazuoles suknia lotuliukas.gif sakau vasara baigesi, nu kur tu, sake parke vaikscios doh.gif lotuliukas.gif Nu mastau gal nereiktu naujos pirkti o ten ar vaiksto vaikai panasiai apsirenge, gal nieko jei manoji poi viesbuti tokia lakstys, ar nors pusryciu nueitu g.gif Jai labai jau patiktu manau
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 09 15, 10:05)
Niu ka, laukiam toliau mes, ne tiek daug ir beliko , pora savaiteliu, bet kai pamaciau ziniose kad vel tas balticair isdykauja, ir prisimenu kaip jums isila skrydzius atsauke ar keite tai  doh.gif  nervina truputi.
manoji labai nori vaziuoti jau pasipuosus su Grazuoles suknia  lotuliukas.gif  sakau vasara baigesi, nu kur tu, sake parke vaikscios  doh.gif  lotuliukas.gif Nu mastau  gal nereiktu naujos pirkti o ten ar vaiksto vaikai panasiai apsirenge, gal nieko jei manoji poi viesbuti tokia lakstys, ar nors pusryciu nueitu  g.gif  Jai labai jau patiktu manau

as maciau daug vaiku su princesiu drabuziais ir viesbutyje ir visur, juk ten gyveni pasakoj... tai kodel gi negalima mirksiukas.gif

vat lig siol gailiuos kad nenupirkau mikio kostiumo savo vaikui.... o taip norejau.....
galvojau kad kitais metais vaziuosiu, bet jauciu dabar pasikeite situacija... ir nebeiseis dar ilga laika nuvaziuoti verysad.gif jei isvis iseis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remako @ 2011 09 15, 14:55)
as maciau daug vaiku su princesiu drabuziais ir viesbutyje ir visur, juk ten gyveni pasakoj... tai kodel gi negalima  mirksiukas.gif

vat lig siol gailiuos kad nenupirkau mikio kostiumo savo vaikui.... o taip norejau.....
galvojau kad kitais metais vaziuosiu, bet jauciu dabar pasikeite situacija... ir nebeiseis dar ilga laika nuvaziuoti  verysad.gif jei isvis iseis  blush2.gif

Nu ir as galvoju, tegu pagyvena toje pasakoje wub.gif drinks_cheers.gif vesimes reiskia savo suknele lotuliukas.gif
Atsakyti
ten vaikai tas sukneles ant viršutinių drabužių velkasi ir bėdos nemato biggrin.gif

aš labai norėčiau važiuot balandį, kai prasidės 20-mečio renginiai, bet kol kas kainos balandžiui beprotiškos. Didesnės 3 kartus nei kovą blink.gif jei Santa Fe 450Eur, tai balandį jau virš 1000Eur blink.gif beprotybė. Važiuosim kovą.
Atsakyti
mazyte, kokiu reisu skrendat į Paryžių? Aš dabar domėjausi, tai man nelabai patinka bigsmile.gif nieko gero nėra. Visai masina tas tiesioginis iš Kauno, bet jis į tą kitą orouostą skrenda, bet užtat skridimo laikas ir pats tas - 2h50min, tiesioginis, 11 val jau Paryžiuj. Tik va, kaip su nuvažiavimo iki parko doh.gif

nes tie su laukimais ir persėdimais. Normaliausias variantas per Varšuvą, tik 1 val laukimo, atskrendi dar iki pietų, bet ši Vilniaus ir 6.25val ryte doh.gif su kitais tai praloši visą dieną kone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 09 23, 11:31)
mazyte, kokiu reisu skrendat į Paryžių? Aš dabar domėjausi, tai man nelabai patinka  bigsmile.gif nieko gero nėra. Visai masina tas tiesioginis iš Kauno, bet jis į tą kitą orouostą skrenda, bet užtat skridimo laikas ir pats tas - 2h50min, tiesioginis, 11 val jau Paryžiuj. Tik va, kaip su nuvažiavimo iki parko  doh.gif

nes tie su laukimais ir persėdimais. Normaliausias variantas per Varšuvą, tik 1 val laukimo, atskrendi dar iki pietų, bet ši Vilniaus ir 6.25val ryte  doh.gif su kitais tai praloši visą dieną kone  g.gif

oi, beliko 7 nakteles ir assa.gif
Ta reisas is kauno tai buvo visai nieko, bet kai pradejau nagrinet nuvykima iki parko tai doh.gif yra is ten vienintelis variantas kad nelaukt tai tas uzsakomas autobusiukas, kuris kaip sakiau 2 zmonem ne uz ka neapsimoka, bet jei 6 kokie tai visai thumbup.gif
mes kai klaipedoje tai mums ir ryga visai jau ne taip toli mirksiukas.gif
ai, nu dar ir pigiau is kauno mirksiukas.gif
Na bet mes pasirinkom skristi is Rygos su baltic air BT691, tiesioginis, 13.20 jau CDG, kol atsiimsim bagaza, rasim TVG, paskaiciavau kad viesbutyje 16 val tiktai, nes TVG i kuri spesim bus atrodo 15.30, manau per ta laika kol busim CDG reiks mums uzkasti rimtai ka nors, kad atvaziuojam, metam tases ir ...... i pasaka varysim wub.gif tam vakarui kokia lengva vakariene, aisku manoji i Makdonalda nores tai labai lotuliukas.gif Ziauriai noriu i baseinuka as ilyst, dar nepasiziurejau iki kiek jis atidaras, bet normalai manau iki 22 val buna, nu nebent vel sezono laikas koks patrumpintas, gi jau bus tamsu g.gif
Atsakyti
okuriam jūs viešbuty?

teisingai, mes gi irgi su šituo skridom, ebt kai mes Kaune, tai trenktis į Rygą nesinori. Labai rimtai svarstau tą variantą iš Kauno, nes pliusas, kad tiesioginis, iš namų ir dar ryte jau Paryžiuj būsim.
Atsakyti
viesbutukas musu nemaaazas toks doh.gif Disney's Newport Bay Club vadinasi.
Na taip, jei gyventumeme kaune, irgi ko gero tik is kauno ir rinkciausi, kad ir Vilnius, vistiek arti mirksiukas.gif
Atsakyti