Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

reiks naujos temos, sukursim naują biggrin.gif

Disney village 5 min nuo parko.
Atsakyti
Ačiū biggrin.gif O kur patartumėt eiti pietauti, jei valgytų tik vaikas ax.gif Domina kokybės ir kainos santykis. Prabangos nereikia, kad tik tiktų vaikui maistas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 27 liepos 2012 - 12:33
QUOTE(Jūja @ 2012 07 27, 07:24)

Tuoj reikės nauja temą užvesti, nors tik dviese ir bendraujam doh.gif

O tai ka dar parasyt jai viskas kas atsakyta i jusu klausymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 07 27, 13:47)
O tai ka dar parasyt jai viskas kas atsakyta i jusu klausymus biggrin.gif

Nu tai va, jau seniai pagalvojau, kad gal reikia rašyt į AŽ blush2.gif , bet po to pamasčiau, kad aš pati mielai pasiskaityčiau kitoje temoje kas mane domina tokias išsamias mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2012 07 27, 11:57)
Nu tai va, jau seniai pagalvojau, kad gal reikia rašyt į AŽ blush2.gif , bet po to pamasčiau, kad aš pati mielai pasiskaityčiau kitoje temoje  kas mane domina tokias išsamias mintis 4u.gif

tai rasykit cia hgi tema tam ir yra, juk niekas nepries, tiesiog Isila aktyvi sioje temoje, greitai, issamiai , aiskiai atsako , o ir zino daug, tai ir nebera ka rasyt daugiau 4u.gif
Atsakyti
Tai va, gaila, SM nėra kokio nors padėkos skyrelio ax.gif , Isila tikrai jos nusipelnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2012 07 27, 12:28)
Ačiū biggrin.gif  O kur patartumėt eiti pietauti, jei valgytų tik vaikas ax.gif Domina kokybės ir kainos santykis. Prabangos nereikia, kad tik tiktų vaikui maistas. 4u.gif

žiūrint ko norit. Mano vaikai tai fri bulvėm buvo patenkinti biggrin.gif ir vaikiški hot dogai suėjo labai gerai hihihi.gif makaronai tie jiems nepatiko schmoll.gif realiai, aš rinkčiausi ką nors iš buffet restoranų (valgyk kiek nori). jei nevalgo kažko, galima imti kažką kita. Bet tada turėsit mokėt už visus. Labai rekomenduoja Blue Lagoon, nebuvau, ten daugiau žuvis, jūros gėrybės ir pan. Rainforest cafe skanu vaikams. Ai, dar labai giria Annette's, pagal atsiliepimus viena pirmaujančių kavinių. Pirmą kartą nespėjom, antrą kartą remontavo. Dabar nuvažiavus būtinai eisiu biggrin.gif

jei vaikui užtenka fri bulvyčių, hamburegerių ar hotdogų, sueis au chalet de la Marionnette, Colonel's haithis pizza cool outpost, pizzeria bella notte. Aš rinkčiausi earl of sanwich - ten visokie kepti sumuštinukai, padaro vietoj, labai skanu. Vaikam įeina ir tokie skanus mažutėliai kėksiukai, gėrimas. Maniškiai sudorojo ir tik čepsėjo hihihi.gif bet čia vėl Disney village. Tačiau nereikia to išsigąsti, spėsit sulakstyti mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Tai va ir galvoju, kad svarbiausiai turi vaikui maistas patikti. Bulvytės ir kepti sumuštinukui merginai būtų pats tas thumbup.gif
Isila, o gal Jūs tiek daug info žinot ir apie Heidės parką Vokietijoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambekle @ 2012 07 22, 17:55)

viesbuti ruosiames rezervuotis http://www.disneylandparisoffers.com, gal kuri jau esate naudojusi si internetini puslapi rezervacijai...ar jis patikimas....
kaip manot ar 730 svaru yra normali kaina trims zmonems Disney's Hotel New York viesbutije  (du suauge ir 1 vaikas, trys naktys), ar verta dar palaukti...nors man regis ir taip nebloga kaina....atsiprasau uz ikiruma, bet kelione pati bandysiu planuotis pirma karta, tai kyla daug klausimu... 4u.gif

mes rezervavomes per si puslapi... smile.gif viskas tvarkoje - patikimas 4u.gif
jusu mineta kaina didoka (man atrodo)... jei planuojat kitu metu geguzes men. gal palaukit... nors, jei Jums kaina tinkama - pirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti