reiks naujos temos, sukursim naują
Disney village 5 min nuo parko.
Ačiū O kur patartumėt eiti pietauti, jei valgytų tik vaikas Domina kokybės ir kainos santykis. Prabangos nereikia, kad tik tiktų vaikui maistas.
QUOTE(Jūja @ 2012 07 27, 07:24)
O tai ka dar parasyt jai viskas kas atsakyta i jusu klausymus
QUOTE(Milux @ 2012 07 27, 13:47)
O tai ka dar parasyt jai viskas kas atsakyta i jusu klausymus
Nu tai va, jau seniai pagalvojau, kad gal reikia rašyt į AŽ , bet po to pamasčiau, kad aš pati mielai pasiskaityčiau kitoje temoje kas mane domina tokias išsamias mintis
QUOTE(Jūja @ 2012 07 27, 11:57)
Nu tai va, jau seniai pagalvojau, kad gal reikia rašyt į AŽ , bet po to pamasčiau, kad aš pati mielai pasiskaityčiau kitoje temoje kas mane domina tokias išsamias mintis
tai rasykit cia hgi tema tam ir yra, juk niekas nepries, tiesiog Isila aktyvi sioje temoje, greitai, issamiai , aiskiai atsako , o ir zino daug, tai ir nebera ka rasyt daugiau
Tai va, gaila, SM nėra kokio nors padėkos skyrelio , Isila tikrai jos nusipelnė
QUOTE(Jūja @ 2012 07 27, 12:28)
Ačiū O kur patartumėt eiti pietauti, jei valgytų tik vaikas Domina kokybės ir kainos santykis. Prabangos nereikia, kad tik tiktų vaikui maistas.
žiūrint ko norit. Mano vaikai tai fri bulvėm buvo patenkinti ir vaikiški hot dogai suėjo labai gerai makaronai tie jiems nepatiko realiai, aš rinkčiausi ką nors iš buffet restoranų (valgyk kiek nori). jei nevalgo kažko, galima imti kažką kita. Bet tada turėsit mokėt už visus. Labai rekomenduoja Blue Lagoon, nebuvau, ten daugiau žuvis, jūros gėrybės ir pan. Rainforest cafe skanu vaikams. Ai, dar labai giria Annette's, pagal atsiliepimus viena pirmaujančių kavinių. Pirmą kartą nespėjom, antrą kartą remontavo. Dabar nuvažiavus būtinai eisiu
jei vaikui užtenka fri bulvyčių, hamburegerių ar hotdogų, sueis au chalet de la Marionnette, Colonel's haithis pizza cool outpost, pizzeria bella notte. Aš rinkčiausi earl of sanwich - ten visokie kepti sumuštinukai, padaro vietoj, labai skanu. Vaikam įeina ir tokie skanus mažutėliai kėksiukai, gėrimas. Maniškiai sudorojo ir tik čepsėjo bet čia vėl Disney village. Tačiau nereikia to išsigąsti, spėsit sulakstyti
Tai va ir galvoju, kad svarbiausiai turi vaikui maistas patikti. Bulvytės ir kepti sumuštinukui merginai būtų pats tas
Isila, o gal Jūs tiek daug info žinot ir apie Heidės parką Vokietijoje?
Isila, o gal Jūs tiek daug info žinot ir apie Heidės parką Vokietijoje?
QUOTE(bambekle @ 2012 07 22, 17:55)
viesbuti ruosiames rezervuotis http://www.disneylandparisoffers.com, gal kuri jau esate naudojusi si internetini puslapi rezervacijai...ar jis patikimas....
kaip manot ar 730 svaru yra normali kaina trims zmonems Disney's Hotel New York viesbutije (du suauge ir 1 vaikas, trys naktys), ar verta dar palaukti...nors man regis ir taip nebloga kaina....atsiprasau uz ikiruma, bet kelione pati bandysiu planuotis pirma karta, tai kyla daug klausimu...
mes rezervavomes per si puslapi... viskas tvarkoje - patikimas
jusu mineta kaina didoka (man atrodo)... jei planuojat kitu metu geguzes men. gal palaukit... nors, jei Jums kaina tinkama - pirkit