QUOTE(raselė1 @ 2012 07 10, 21:06)
Mamytes, gal galit pagelbeti su uzsakymu nepriima kreditines lietuviskos, reikia pavedimu daryti uzsakyma, bet gausis tada auksinis uzsakymas gal kas turit angliska kreditine atsilyginsiu, labai jau norim i Disneilenda
Visa kuo puikiausiai priima. Ir Master Card. Gal pas jus electron arba maestro? nes reik kreditinės
QUOTE(Isila @ 2012 07 10, 22:37)
Visa kuo puikiausiai priima. Ir Master Card. Gal pas jus electron arba maestro? nes reik kreditinės
aš iš šio puslapio sakiausi My Webpage, cia tik dali reikia sumoketi, paskui tik likusius, maciau yra kitur, bet reikia visa suma moketi is karto o kortele mastercard, šiaip užsisakinėju iš uk ir iš ebajaus uk perku, na o čia, ne ir viskas
QUOTE(Guru_ @ 2012 07 11, 09:16)
Nesamones tauzijat. Vistiek vaziuojat su auto, koks skirtumas kur nakvoti. paciam Paryziuje pilna formuliu, BB, kapeiku. O ir ko listi i Disneilenda. Gardelande Italijoje ir atrakcijonai naujesni, ir eilese 3 x trumpiau stoveti, o kaina ta pati. Pasenes tas Disneilendas
1. Skrendam
2. eikvoti laika važinėjimams, kai atvažiuoji labai trumpam yra nesąmonė
3. nes tai Disneilendas. Ir tuos viskas pasakyta
Bet sutinku su vienu: jei važiuot dėl atrakcionų, neverta. Bet jei žodis Disney kažką reiškia, tada visai kas kita.
raselė1, aš užsisakinėjau per oficialų psl, apie šį nieko nežinau pažiūrėk, gal kur yra aprašyta, kokias korteles priima.
Rasele1, jai tu jiems pasiskambintumet i pati disneylanda , tel. gausi oficialiam puslapyje, galesi viska uzsisakyti ir sumoket pradzioj 10% nuo sumos, likusia suma reikia sumoket iki keliones likus 1 men.
O tas puslapiukas kur jus imetet, ar jus ji zinot? patikimas? nes kaina kazkaip keistai gaunasi bent man sutikrinus didesne, o ir vaikai disnejaus oficialiame puslapyje vaikai skaitosi iki 17 metu, o tam kur jus imetet ten tik iki 12 metu.
O del vaziavimu ir parku, jai kazkas vaziuoja ne ten kur jus Guru, tai toli grazu nereiskia kad tai nesamone, kiekvienas renkasi tai kas jam tinka, patinka
O tas puslapiukas kur jus imetet, ar jus ji zinot? patikimas? nes kaina kazkaip keistai gaunasi bent man sutikrinus didesne, o ir vaikai disnejaus oficialiame puslapyje vaikai skaitosi iki 17 metu, o tam kur jus imetet ten tik iki 12 metu.
O del vaziavimu ir parku, jai kazkas vaziuoja ne ten kur jus Guru, tai toli grazu nereiskia kad tai nesamone, kiekvienas renkasi tai kas jam tinka, patinka
QUOTE(raselė1 @ 2012 07 11, 13:52)
aš iš šio puslapio sakiausi My Webpage, cia tik dali reikia sumoketi, paskui tik likusius, maciau yra kitur, bet reikia visa suma moketi is karto o kortele mastercard, šiaip užsisakinėju iš uk ir iš ebajaus uk perku, na o čia, ne ir viskas
as uzsisakinejau per si puslapi... bet as susisiekiau su agentura emil'u, nes geroji kaina online buvo pasibaigusi, tai jie pasiule mano norima kaina ir buvo du variantai: telefonu pasakyti kreditines korteles detales arba emil'u rasyti... viskas tvarkoje su jais... bet as mokejau 100% sumos is karto. beje, yra 2% uz atsiskaityma kreditine kortele
QUOTE(Milux @ 2012 07 11, 17:34)
Rasele1, jai tu jiems pasiskambintumet i pati disneylanda , tel. gausi oficialiam puslapyje, galesi viska uzsisakyti ir sumoket pradzioj 10% nuo sumos, likusia suma reikia sumoket iki keliones likus 1 men.
Viskas tvarkoj, as uzsakinejau per si puslapi... tikrai nebuvo problemu
Papildyta:
QUOTE(gramic @ 2012 07 04, 13:44)
Sveiki. Kaip manote, ar įmanoma per vieną dieną (viduryje savaitės) išbandyti šiuos atrakcionus:
I. Walt Disney studio
1) Crushs coaster
2) Cars race rally
3) Studio tram tour
4) Moteurs... action!
II. Disneyland park
Discoveryland
5) Space mountain 2
6) Star tours
7) Buzz lightyear
Fantasyland
8) Sleeping beauty castle
9) Its a small world
10) Peter Pans flight
Adventureland
11) Pirates of the Caribbean
12) Indiana Jones
Frontierland
13) Big thunder mountain
Parade on Main street
Ačiū už nuomonę ir patarimus
I. Walt Disney studio
1) Crushs coaster
2) Cars race rally
3) Studio tram tour
4) Moteurs... action!
II. Disneyland park
Discoveryland
5) Space mountain 2
6) Star tours
7) Buzz lightyear
Fantasyland
8) Sleeping beauty castle
9) Its a small world
10) Peter Pans flight
Adventureland
11) Pirates of the Caribbean
12) Indiana Jones
Frontierland
13) Big thunder mountain
Parade on Main street
Ačiū už nuomonę ir patarimus
O kur galima pasiziureti visas ten esancias karuseles, kad mazdaug is karto butu galima planuoti?
ieškok www.dlrpmagic.com ... atrodo taip ats psl vadinasi. Pagooglinus tikrai galima rasti.
QUOTE(Isila @ 2012 07 17, 10:47)
ieškok www.dlrpmagic.com ... atrodo taip ats psl vadinasi. Pagooglinus tikrai galima rasti.
aciukas