QUOTE(mazhule @ 2012 06 27, 23:47)
o gal palaukit rudens: ne taip karsta, zmoniu maziau, pigiau
o nuo lapkricio 7 ar 10 d., jau ir kaledu senelio village yra ir kaldeu senelis laaabaiii tikroviskas
man atrodo vaikams tas ispudis labai didelis
viesbutyje, apartamentuose tikrai tik nakvosite, bent jau mes tik miegojome man butu gaila laiko ir jegu 1 val kelionei iki disneylando
o nuo lapkricio 7 ar 10 d., jau ir kaledu senelio village yra ir kaldeu senelis laaabaiii tikroviskas
man atrodo vaikams tas ispudis labai didelis
viesbutyje, apartamentuose tikrai tik nakvosite, bent jau mes tik miegojome man butu gaila laiko ir jegu 1 val kelionei iki disneylando
Pritariu, rudeni kainos zemesnes, jau nuo rugsejo 1-7 dienos (nelygu, kuriais metais kada mokslo metai vaikams prasideda) labai nukrenta tiek nakvynes, tiek bilietams akciju geresniu buna. Gaila, niekad neteko lapkricio-gruodzio menesiais lankytis, tai Kaledu senelio nematem, bet tikiu, kad tikroviskas ir vaikams labai patiktu - ju visi personazai pakankamai panasus i multikinius, net tie, kurie nesinaudoja kaukemis, tik makiazu - princeses ir tos kaip is ekranu nuzengusios
Sakote, apartamentuose tik miegosite, o viesbutyje tuomet ka veiksit? As gyvenu Paryziuje, tai jo viesbuciuose lankytis neteko, bet nemnaau, kad cia atvyke zmones eina i viesbucio gymus/saunas/baseinus - vien miesta pamatyti norisi suspet, taip kad irgi permiegi ir leki, ar verta moketi pusantro ar net kelis kartus brangiau uz mazyti kambareli? Cia, kaip sakote, kiekvienas renkasi, kas jam geriau, bet as asmeniskai uz apartamentus, man patinka daugiau erdves, laisves, papildomomis viesbuciu pramogomis vis tiek beveik niekad nesinaudoju, todel mieliau moku maziau, bet tik uz tai, ko man reikia.
QUOTE(Alls @ 2012 06 28, 11:12)
Man tai tikrai tie apartamentai tiktų, kad tik ekonomija gautusi. Bet kai pagalvoji, kad gyvenant Disneilendo viesbuciuose i parkus bilietus duoda, o dar kelione iki parko (laikas + pinigai), tai kazin ar gaunasi ta ekonomija
Mes tikrai sutiktume pasispausti lovose, bet labai abejoju, ar viesbutis sutinka i kambari ileisti bet kiek zmoniu. Jau vien rezervuojant reikia nurodyti ir zmoniu skaiciu ir vaiku amziu...
O mano vaikai jau nemazi (9, 5 ir 5 metu), tai jau kudikiu loveles negelbsti...
O gal as ir klystu. Ar jus gyvenote apartamentuose?
Nusprendziau palaukti rudens ar pavasario - t.y. geresniu nuolaidu .
Del lapkricio bijau kad oras nebutu jau niurus... O ir seip girdejau atsiliepimus kad yra didelis skirtumas vaziuoti vasara ir ziema: vasara daug graziau - geles, augalai, Mikiai marsiruoja, o ziema jau niuru, nuotaika daug prastesne...
Bet, zinoma, ir eiles mazesnes prie atrakcionu...
Na nezinau, as tik nuogirdas visokias deliojuosi...
Mes tikrai sutiktume pasispausti lovose, bet labai abejoju, ar viesbutis sutinka i kambari ileisti bet kiek zmoniu. Jau vien rezervuojant reikia nurodyti ir zmoniu skaiciu ir vaiku amziu...
O mano vaikai jau nemazi (9, 5 ir 5 metu), tai jau kudikiu loveles negelbsti...
O gal as ir klystu. Ar jus gyvenote apartamentuose?
Nusprendziau palaukti rudens ar pavasario - t.y. geresniu nuolaidu .
Del lapkricio bijau kad oras nebutu jau niurus... O ir seip girdejau atsiliepimus kad yra didelis skirtumas vaziuoti vasara ir ziema: vasara daug graziau - geles, augalai, Mikiai marsiruoja, o ziema jau niuru, nuotaika daug prastesne...
Bet, zinoma, ir eiles mazesnes prie atrakcionu...
Na nezinau, as tik nuogirdas visokias deliojuosi...
Disneylando viesbuciuose neteko buti, tikiu, kad ten griezciau ziuri, ypac jeigu visiems isduoda bilietus nemokamai Kas liecia kitus viesbucius (ir jie nebutinai 1 val kelio nuo parko!), nu manes dar niekas niekad nei vienoj saly nera sustabdes registraturoj ir paklauses, i kuri kambari einu, kodel einu su vaiku ar vyru ir pan. Tikiu, jei butu reikalas, ir 6 i ta pati kambari ieitumem be problemu
Sutinku, kad ziema parke zymiai niuriau, be to, darbo valandos zymiai turmpesnes, dabar tiksliai neprisimenu, bet berods parkas nuo rudens dirba iki 18 ar 19val. kai tuo tarpu liepos - rugpjucio men. iki 22 ar 23val (patikslinkit, kas galit). Yra keli vandens atrakcionai, kur galite buti aptaskyti vandeniu - silta vasaros diena netgi smagu, tuo tarpu kai spaudzia saltukas, nieko gero Man asmeniskai ziema nepatiko, bet cia tik man - as nemegstu salcio, todel kas 1-2val vis lendu i kino sale filmuku paziuret ir apsilt Kita vertus, rugsejo menuo - dar tikrai vasariski orai, nors ant lietaus galima pataikyti tiek liepos, tiek gruodzio menesiais su tuo metu laiku ir orais visada siek tiek loterija gaunasi
Papildyta:
Tiesa, kas liecia eiles prie atrakcionu, ziema as nepastebejau, kad jos butu zymiai mazesnes (!), be to, pasitaiko, kad kai kurie atrakcionai nedirba, o ir parkas, kaip minejau, uzsidaro keliomis valandomis anksciau.
Eilems sumazinti naudokites Fast pass (1as nemokamas su bilietu). Teko matyti zmones su neribotais fast-pass, juos perka papildomai ir gali eiti be eiles i neribota kieki atrakcionu visa diena. Kur ju nusipirkti, tiesa pasakius nezinau, gal juos dalina viesbuciai uzsisakant brangesnius kambarius, gal parduoda kasose, o siaip eBay maciau juos tikrai perparduoda. Tokie tai pastebejimai