Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas, Paryžius

mes buvome Sequia lodge, taip pusryciam karstu nera, bet ir nepasigedom, labai patiko viesbutis, aplinka ir vieta thumbup.gif
Atsakyti
Aš mąstau apie SL kitam kartui, nes baseinas yra. Vaikai tai dviaukščių lovų reikalauja lotuliukas.gif Norėtųsi kuo pigiau, bet labai stabda tas EMH nebuviomas partnerių viešbučiuose, mes tiek daug prisisupam per tą laiką g.gif
Atsakyti
Mes aną kartą buvom Magic Circus, tai pusryciai buvo superiniai, nuo A iki Z, net isrankiausiam vaikui, bet vat man norisi kazko arciau ir tu valandu ir tu fotosesiju kiek suprantu viesbuciuose buna irgi? o del laiko papildomo, tai kazkaip mums neuzkliuvo, gal todel kad zmoniu nelabai daug tuo metu buvo g.gif

O kaip jos vyksta? ar buna koks laikas kada jos yra? ar kaip pataikai?

ir kiek daugmaz kainavo jums disneylendo viešbuciai? planuojam 4-5 naktis imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remako @ 2012 05 04, 11:20)
Mes aną kartą buvom Magic Circus, tai pusryciai buvo superiniai, nuo A iki Z, net isrankiausiam vaikui, bet vat man norisi kazko arciau ir tu valandu ir tu fotosesiju kiek suprantu viesbuciuose buna irgi? o del laiko papildomo, tai kazkaip mums neuzkliuvo, gal todel kad zmoniu nelabai daug tuo metu buvo  g.gif

O kaip jos vyksta? ar buna koks laikas kada jos yra? ar kaip pataikai?

ir kiek daugmaz kainavo jums disneylendo viešbuciai? planuojam 4-5 naktis imti  ax.gif

tai eikite i disneylando puslapi ir susiveskit duomenis, jums pasiulys kaina. paziurekit, rudeni tie viesbuciai biski pigesni, bet jei data yra jau apsresta, tai ka cia pigiau ismastysi. dar galima paziuret tam disneylando puslapyje perziureti atskiru saliu pasiulymus, gal bus kokia nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 05 04, 08:07)
Aš mąstau apie SL kitam kartui, nes baseinas yra.  Vaikai tai dviaukščių lovų reikalauja  lotuliukas.gif Norėtųsi kuo pigiau, bet labai stabda tas EMH nebuviomas partnerių viešbučiuose, mes tiek daug prisisupam per tą laiką  g.gif

Mum tikrai fainas tas viesbutukas o ir sale visai , eiti netoli, man patiko aplinka ale miskelis.Tu apie magical hours? Tai SL jos yra juk jis Dsneylando viesbutis, ten principas kaip ir New York ir randasi jis visai sale.
Atsakyti
EMH - extra magic hours. Jos būna tik disney viešbučio svečiams, nuo 8 iki 10 val. Sl tai žinau, kad DLP viešbutis. Bet jei kaina vėl skirsis per 100Eur, imsiu HNY biggrin.gif

tie meet'n'greet būna visuose viešbučiuose, nuo 8 iki 11 daugmaž. Galima eiti į bet kurį viešbutį, nebūtina ten apsistoti.

Kai pasisupti su Buzz laser blast laukimo laiaks 3 min, o ne 35min, tai skirtumas labai gerai pasijaučia biggrin.gif
Atsakyti
Turbut kad kaina ju nelabai daug skiresi, bent per akcijas, as rinkausi ji ir del baseino, bet kad neteko jame pabuti, nes dukra tik po lygos, o mazius sergantis buvo.
Atsakyti
mums baseinas labai rūpi, visus vakarus ėjom. Tai ir dabar žvalgausi. man nereikia, akd parkas dirbtų iki vėlumos, vaikai būna pavargę, miegot eina apie 21.30 val. Svarbiau, kad anksti ryte atidarytų, nes keliasi 7val.

Planuoju ir kitų metų kelionę. Mąstau apie balandį, kad orai dar geresni būtų. Bet va, vyresnis jau eis į mokyklą g.gif o per atostogas važiuot nesinori - Velykiniu laikotarpiu visi atostogaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 05 07, 16:46)
mums baseinas labai rūpi, visus vakarus ėjom. Tai ir dabar žvalgausi. man nereikia, akd parkas dirbtų iki vėlumos, vaikai būna pavargę, miegot eina apie 21.30 val. Svarbiau, kad anksti ryte atidarytų, nes keliasi 7val.

Planuoju ir kitų metų kelionę. Mąstau apie balandį, kad orai dar geresni būtų. Bet va, vyresnis jau eis į mokyklą  g.gif  o per atostogas važiuot nesinori - Velykiniu laikotarpiu visi atostogaus  doh.gif

Na abseinas man ir buvo svarbus, bet va kad vaikai sirgo tuo laiku verysad.gif

QUOTE(mazyte @ 2012 05 07, 18:38)
ir mes planuojam  thumbup.gif  kadangi mes labiau prie rudenio sezono linke, tai matyt vel spali minsim  thumbup.gif

thumbup.gif nu suaniai, mes ir pradedam galvot kad vel vaziuot kita met ax.gif mazdaug tuo paciu laiku, aiskus butu gerai kad pagautume vel tokia pacia akcija kaip pernai bigsmile.gif
Atsakyti
Patarkit, ar galima mergaitei, kuriai yra 11 metų, pirkti vaikišką bilietą (4-11m.), ar ten tikrina dokumentus ? 12 sueis jau po kelionės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korneliuke @ 2012 05 08, 09:06)
Patarkit, ar galima mergaitei, kuriai yra 11 metų, pirkti vaikišką bilietą (4-11m.), ar ten tikrina dokumentus ? 12 sueis jau po kelionės smile.gif

na, jeigu jai dar tuo metu yra 11, tai kodėl gi ne? Jei patikrins, pamatys, kad dar 12 nėra.
Atsakyti
Labas Mamytes blush2.gif turiu Jums toki klausimeli...mes su seimyna susiruoseme vasara pakeliauti automobiliu iki Portugalijos..ir beabejones nusprendeme uzsukti i Disneilenda keletai dieneliu.tai va ir noreciau pas Jus paklausti , gal kuri Mamyte jau keliavo automobiliu i Disneilenda? ir kaip Jus manote kada viesbutuka uzsakyti?ar dabar is anksto ar tiesiog ten nuvykus?ACIU JUMS UZ ATSAKYMUS 4u.gif
Atsakyti